Manda94
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.04.2021
- Poena
- 105
Tako je, ne moze Zmaj, jedino ove koje si naveo.Znači ne može Zmaj?
Zmaj je prvobitno osmisljen kao tarifa za osobe od 18 do 26 godina, nesto slicno sto je imao A1 onu tarifu za mlade
Tako je, ne moze Zmaj, jedino ove koje si naveo.Znači ne može Zmaj?
Znači, ne može se preći sa Zmaj tarife na Copy-Paste ponudu, baš šteta,...Tako je, ne moze Zmaj, jedino ove koje si naveo.
Zmaj je prvobitno osmisljen kao tarifa za osobe od 18 do 26 godina, nesto slicno sto je imao A1 onu tarifu za mlade
Idi do buvljaka u svom gradu i nadji kod nekog starije telefone, prodaju po 100-200 din neipsravne.i imam samo tel, hvala oboma iznad na odgovorima
zar mogu 15000 din da dobijem , kupio bi samo 1 tel, imam stara 2 mamina tel, stoje bezveze u ladici, to su oni prastari tel s dugmicima, imaju cak i punjace, taman da ih se resim....Idi do buvljaka u svom gradu i nadji kod nekog starije telefone, prodaju po 100-200 din neipsravne.
Tebi je bitno samo da je ceo tj da su mu tu dugmici, baterija i zadnji poklopac, moze da bude ekran polomljen, pa uzmi jos dva i smanji cenu ukupno za 15.000![]()
Ovo je cak u pitanju stariji rodjak, nisam verovao ali je ostao pri tome da menja provajdera, iako 70% nije zanemarljivo. Kad kod starijih ljudi ne mogu da manipulisu na ovaj nacin onda su stvarno u problemu haha… misle da mogu, ali im sve lošije ide… brojke ne lažiu - ljudi im sa razlogom i iz principa odlaze…
Drugi kvartal ove godine otišlo im skoro 20000 korisnika. Brojke govore same za sebe...… misle da mogu, ali im sve lošije ide… brojke ne lažiu - ljudi im sa razlogom i iz principa odlaze…
Nesto u praksi ne bi rekao da su ove cifre verodostojne...imam osećaj da su uračunali silne zahteve za prenos iz mts u A1, koju su samo ostali na tome... Kao vecina nas ovde sto radi, podnese zahtev u A1 pa čeka poziv iz mts.Drugi kvartal ove godine otišlo im skoro 20000 korisnika. Brojke govore same za sebe...
Cifre verodostojne , nije to podatak provajdera kad se hvale da su najbolji najbrzi I svi idu kod njih. Zvanican podatak o prenetim brojevima . Da je tačno govori o ratu MtS-a I A1. 😀Nesto u praksi ne bi rekao da su ove cifre verodostojne...imam osećaj da su uračunali silne zahteve za prenos iz mts u A1, koju su samo ostali na tome... Kao vecina nas ovde sto radi, podnese zahtev u A1 pa čeka poziv iz mts.
мислим да се одувек у РАТЕЛ-овим извештајима гледао број РЕАЛИЗОВАНИХ захтева.Nesto u praksi ne bi rekao da su ove cifre verodostojne...imam osećaj da su uračunali silne zahteve za prenos iz mts u A1, koju su samo ostali na tome... Kao vecina nas ovde sto radi, podnese zahtev u A1 pa čeka poziv iz mts.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari