Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

produzio bi ugovor sinu Omorika S tj presao sa KT na Omoriku S, koji tel je ok neki za dete od 13 god a u ponudi je MTS a, nista preskupo...drugo, dacu stari telefon, je li ga racunaju odmah 5000 ili kako to ide ? hvala svima

p.s.
pa je li mogu preci sa KT na Omorika S ??? cerku sam prebacio lani bez problema

ovaj je dobar, mozes absolutno bilo sta dati za reciklazu 3 stara adaptera i ostalo, trebalo bi na licu mesta da ti daju kod za te eko popuste koje mozes iskoristiti odmah valjda, mozes preci sa kt na omoriku s

Sta je neki maksimum koji se moze dobiti za prelazak iz Yettela u MTS postpaid da ima bar 20gb neta i neograniceno poziva prema svim mrezama?

@Generator za te potrebe bolje Globaltel MTS bez ugovora 1000 din mesečno:
Neograničeni pozivi i poruke
35 GB mesečno u Srbiji
1 GB rominga mesečno

i imam samo tel, hvala oboma iznad na odgovorima
Idi do buvljaka u svom gradu i nadji kod nekog starije telefone, prodaju po 100-200 din neipsravne.
Tebi je bitno samo da je ceo tj da su mu tu dugmici, baterija i zadnji poklopac, moze da bude ekran polomljen, pa uzmi jos dva i smanji cenu ukupno za 15.000 :)

Idi do buvljaka u svom gradu i nadji kod nekog starije telefone, prodaju po 100-200 din neipsravne.
Tebi je bitno samo da je ceo tj da su mu tu dugmici, baterija i zadnji poklopac, moze da bude ekran polomljen, pa uzmi jos dva i smanji cenu ukupno za 15.000 :)
zar mogu 15000 din da dobijem , kupio bi samo 1 tel, imam stara 2 mamina tel, stoje bezveze u ladici, to su oni prastari tel s dugmicima, imaju cak i punjace, taman da ih se resim....

Da, max 15.000 popusta za novi uredjaj odnosno 5.000 din po telefonu.
Ne trebaju ti punjaci, bitno da su svi delovi telefona tu (baterija, zadnji poklopac, dugmici, antena ako je imao…)

Da li mi neko može objasniti zašto mi se u toku poziva sagovornik secka / mutira ? ( mutira u smislu priguši se reč/govor pa ne čujem pola reči ili razgovora.. ) Isto tako i sagovornik ponekad ili često me ne čuje/ne razume. Bilo koja je mreža. Da li je do moje linije ili?

Koliko dana je potrebno da se prenese broj u mts mrezu?

Ima li neko u BG da se žali na signal ili neke bubice? Pitam za BG globalno, ne za jedan kraj samo.
Radi li VoLTE normalno?

Sta nije u redu sa MTS-om?

Rodjak pitao da li slucajno dobija neke popuste ako produzi ugovor kod njih, inace je vec 5god mozda i vise. Kazu nazalost nema pogodnosti za produzetak. Pitao ih je 3 puta pre potencijalnog potpisivanja.

Nakon sto je odlucio da prelazi kod drugog provajdera (podneo zahtev za prebacivanje broja), MTS agent ga zove i nudi 70% na potpisaivanje novog ugovora. Nije prihvatio, svaka mu cast

Zar su toliko jadni?

Svi daju velike popuste ako zatražiš prebacivanje broja u drugu mrežu , naročito u A 1. Ja ću za mesec dana iz A 1 u MTS da prebacim broj

Jutros me zvala zena iz mts-a i pitala me da li bi zeleo da predjem kod njih i kakav paket zelim. Rekao sam joj da mi istice ugovor sledece godine u decembru i da tad mozemo da se cujemo.

… kako im je krenulo, ponovo će zvati korisnike sa ponudom od 100% i za ove usluge…

… misle da mogu, ali im sve lošije ide… brojke ne lažiu - ljudi im sa razlogom i iz principa odlaze…
Drugi kvartal ove godine otišlo im skoro 20000 korisnika. Brojke govore same za sebe...

Prilozi

• Screenshot_20250826_163500_Gallery.jpg
    Screenshot_20250826_163500_Gallery.jpg
    92.9 KB · Pregleda: 88
Nesto u praksi ne bi rekao da su ove cifre verodostojne...imam osećaj da su uračunali silne zahteve za prenos iz mts u A1, koju su samo ostali na tome... Kao vecina nas ovde sto radi, podnese zahtev u A1 pa čeka poziv iz mts.
Cifre verodostojne , nije to podatak provajdera kad se hvale da su najbolji najbrzi I svi idu kod njih. Zvanican podatak o prenetim brojevima . Da je tačno govori o ratu MtS-a I A1. 😀

Nesto u praksi ne bi rekao da su ove cifre verodostojne...imam osećaj da su uračunali silne zahteve za prenos iz mts u A1, koju su samo ostali na tome... Kao vecina nas ovde sto radi, podnese zahtev u A1 pa čeka poziv iz mts.
мислим да се одувек у РАТЕЛ-овим извештајима гледао број РЕАЛИЗОВАНИХ захтева.

Logično je da se gleda broj realizovan ih, ali mi Ratel nije neka institucija od poverenja...

MTS je za godinu dana pao sa 44,1% na 42,4% udela u broju aktivnih korisnika mobilne telefonije, a A1 porastao sa 23,8% na 25,2%. Međutim, kad se preračuna, svi operateri gube korisnike pošto je krajem drugog kvartala ove godine bilo je aktivno 7,8 miliona kartica, a godinu dana ranije 8,4 miliona, što znači da je 600.000 kartica u međuvremenu deaktivirano.

Procentualni udeli i brojevi korisnika na kraju drugog kvartala:

2025:
MTS 42,36% tj. oko 3,3 miliona korisnika
Yettel 32,43% tj. oko 2,53 miliona korisnika
A1 25,21% tj. oko 1,97 miliona korisnika

2024:
MTS 44,06% tj. oko 3,7 miliona korisnika
Yettel 31,99% tj. oko 2,68 miliona korisnika
A1 23,84% tj. oko 2,01 milion korisnika

U apsolutnim brojevima od tih 600.000 deaktiviranih kartica, MTS je izgubio oko 400.000, Yettel oko 160.000, a A1 oko 40.000.

Poslednja izmena:
Vrh Dno