Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Koliko coinsa treba da imas da bi dobijao ove popuste? Ja imam oko 9000 i ne vidim nista vece od 2-5%. Recimo ove P20i slusalice koje je neko okacio da su 7,5 dolara kod mene su 15 preko coins.
Moja greška za 7.5, ipak se ovaj kupon od 3$ ne primenjuje kod nas, tako da su 10.5$ kada se ode na Checkout.
Ne treba toliko coinsa, ovde je samo 466 i moram napomenuti da imam kupon od radnje 2$.
Konkretno ove su kod mene na 27% popusta na coinse, možeš brisati keš aplikacije dok se ne pogodi da budu bolji popusti (obično kada kreneš da viđaš više 95%).

moram napomenuti da imam kupon od radnje 2$.

Imam i ja, al' šatro. Kada kliknem na "Get it now" single-use koda iz poruke (jer pratim Anker prodavnicu), ne događa se ništa, kod je i dalje skriven, a kobajagi važi do 02. Septembra:

Screenshot-2025-08-18-13-45-59-364-com-alibaba-aliexpresshd-1.jpg

Ne znam zašto, proši put je radilo.

PS: Ali kod od 3>15 i 2>10 naravno ne rade.

Ako želite da testirate/pratite USB punjenje, kao i kablove (poseduje eMarker checker sa poslednjim firmware-om kao i voltage ripple test) pogledajte KWS X1. Jeftin USB tester sa dobrim performansama, podržava PD3.1.

Jedina mana je što mu nisu ojačani USB konektori, treba biti pažljiv.

Uz MKD coinse i kupon radnje, 6.32$. Skroz korektna cena, nisam našao jeftinije.

I just found this on AliExpress:
US $15.71 | KWS-X1 Digital Voltmeter Type-C Current and Voltage Monitor 4V-30V 12A Voltmeter Ammeter PD Protocol Detection Power Meter

Prilozi

• Screenshot_2025-08-18-13-54-23-821_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2025-08-18-13-54-23-821_com.alibaba.aliexpresshd.png
    142.1 KB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:
0.24$

I just found this on AliExpress:
US $12.20 | VOLTME USB C Wall Charger Block 20W Power Delivery + QC3.0 USB A Double Port Fast Type C Charging for iPhone 15 14 13 12 Pro Max
Јуче узех са 2 усб Ц за 43 цента, а сад овај, јер може и кроз заливање, па се добије вода!
А и згодно је што могу и стари каблови да се користе, не само усб Ц.

Dobro, kako postavljate ovo sa Aliekspresa? Vidim ima razlike, neki postovi su samo sa "slikom" a nekima pise i "I just found this on AliExpress:..." Da li samo unesete adresu u Link ili i jos nesto?

Ako sa moba pejstujes... Pise ti dve opcije

Imate li preporuku za obd2 za čitanje/brisanje errora na alfi (i možda da je kompatibilna i za ford)? Komša, stariji covek, me pitao da mu naručim neki. Na alfi mu random jednom u par meseci iskoči check engine, pa mu električar nakon par puta rekao da uzme obd2 i sam ih izbriše. Na fordu mu nije iskakalo nikada, ali bi voleo da ima neki da je kompatibilan za oba.

Može li ELM327 da završi posao? Po priči mi deluje da traži nešto jeftinije od Vgate.

Sa telefona delim a uglavnom ostavljam informacije jer ima nekad i po 5 istih artikala sa istom slikom a nije isti listing/prodavac.

A cesto i jer zurim da sto pre okacim jer nekad sklone posle par minuta

Poslednja izmena:
Vrh Dno