Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ako nije plivajući kod, ovakav ti pokriva sve standardne frekvencije:

Ako jeste, najbolje je da poručiš isti takav kao što imaš. Onda mora da se "upari", obično pritisneš prvo neko dugme na onom kućištu, pa onda dugme na daljincu... Vidi najbolje koja ti je oznaka na kućištu, pa traži preko toga na aliju
Najgore nevidi se oznaka a takvog istog nema. U tome je caka.

Počeo Ali kao Temu. Sve što poručiš u toku dana, spajaju i šalju zajedno. Evo već treći put zaredom po 2 porudžbine imaju isti broj.

Ali to radi oduvek kad se nesto salje sa istog mesta, ako neces da ide na isto mesto ili cekas 1 dan ili narucujes na drugu adresu. Eventualno kontaktiras prodavca pa se dogovorite (sto ne mora nuzno da ispostuje).

Nije mi se dešavalo ranije, bar ne da se sećam. Sad 3 puta za redom, pa nisam mogao da ne primetim. Nije mi bitno, ionako su sve registrovane pošiljke i idu na globu u svakom slučaju... Možda je i bolje ovako, plaćam jednu "uslugu".

Ako je uzimao neko nedavno termalne padove za RX580 graficku (Sapphire Nitro je u pitanju), bacite link i koje tacno dimenzije da uzmem, znam da bi debljina trebalo da bude 0.75 (idealno) ali za ostale dimenzije bas nisam siguran.

Aku je. Naravno, ima opciju da isključiš elektroniku i odvijaš/zavijaš ručno, sve po potrebi.
Inače, bitovi deluju baš kvalitetno, nisu rađeni od neke šugave legure, tako da bi trebalo da fino potraju.

CIsto FYI stigao mi je ful manuelni kao sto pise u opisu

Prilozi

• 20250818_092308.jpg
    20250818_092308.jpg
    99.3 KB · Pregleda: 178
Nisi ispratio na prethondim stranama, tagovao sam te. Isti takav je i meni stigao.
Mislim, dobar je, ceo set kida, ali nije AKU.
Sad mi ostaje da proverim da li mi je poslat pravi link sa koga je i kolega naručio ili je poslao neki skroz random.

0.09$

I just found this on AliExpress:
US $10.68 | VOLTME 20W Mini USB Type C Charger Fast Charging Charger Quick Charge QC 4.0 3.0 For iPhone 12 Pro Samsung Xiaomi Phone Charger

0.37$

US $11.75 | VOLTME USB Type C Charger 20W Fast Charger Quick Charge For iPhone 13 12 Pro Max PD Fast Charging For Xiaomi Samsung With Cable

0.24$

US $12.20 | VOLTME USB C Wall Charger Block 20W Power Delivery + QC3.0 USB A Double Port Fast Type C Charging for iPhone 15 14 13 12 Pro Max

Poslednja izmena:
Nisi ispratio na prethondim stranama, tagovao sam te. Isti takav je i meni stigao.
Mislim, dobar je, ceo set kida, ali nije AKU.
Sad mi ostaje da proverim da li mi je poslat pravi link sa koga je i kolega naručio ili je poslao neki skroz random.

A nisam to video, nema veze, nije kao da je kostalo nesto puno a svakako moze da posluzi nekad :D

Ako neko želi Anker proizvode meni danas izlaze po veoma povoljnim cenama, uz kupon radnje i MKD coinse. Najpovoljnije što sam video do sada:
p20i - 7.59$
P40i - 30.42$
A40i - 31.98$
Souncore 2 - 19.89$
Select 4 go - 11.48$

Da li sigurno izlaze za tu cenu ili je u to uracunat ovaj aliexpress kupon koji kod nas naravno ne radi?

Od prize land-a sam do sada uzeo lampu (easy) posluzi kako kad na stolu. Sonicnu cetkicu(medium) odlicna. Brijac sa vise glava (hard) prilicno dobar za ćelu. Gym torbu(easy) isto odlicna ali klasican kinez. Sada cekam auto-stir solju(medium)

Ako neko želi Anker proizvode meni danas izlaze po veoma povoljnim cenama, uz kupon radnje i MKD coinse. Najpovoljnije što sam video do sada:
p20i - 7.59$
P40i - 30.42$
A40i - 31.98$
Souncore 2 - 19.89$
Select 4 go - 11.48$
Soundcore 2 mi je 20.5€ a P20i oko 11€ što je svakako najjeftinije do sada.

Ipak je sa kuponom koji kod nas ne radi.

Ali ako su nas kinezi izgnali od kupona red je da ih jos malo pokrademo. Mislim da nije niko jos postavio ovo ali na home page ima 0.01$ trials gde mozete da dobijete besplatne* predmete.

1000015209.jpg
Do sad sam osvojio ova tri:

Ako vas izaberu, sve sto treba da uradite je da napisete recenziju (3 slike 50 slova) i to je to. Budite pazljivi na cenu dostave, nekad se i ne isplati da besplatno dobijete. Prikazana vrednost je gotovo uvek netacna jer pumpaju 2x cene Dnevno se dobija po 1 karta za ucestvovanje.
Uglavnom su razne gluposti, nasumicni delovi za aute i motore ali kako kad ima par vrednih stvarcica.

Jel MKD coins samo prebacivanje na zemlju MKD u interfejsu ili postoji neka procedura, kopao sam 10ak stranica unazad. ili nisam nasao ili sam slep. Da li moze link ka postu koji objasnjavam mkd coins kupovinu? Hvala

1,12$

US $13.58 | VOLTME PD 30W GaN Charger PD Fast USB Type C Charger USB C PD3.0 QC3.0 Quick Charging For iPhone 16 15 14 Mobile Phone Charger
Hvala na linku , mada puna kutija kablova i punjaca ali ovo ide na poklon za 1.24 eu plus kupljen preko zalivanje i dobio pun bunar vode 48 000

Nazad
Vrh Dno