The Filozof
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.06.2016
- Poena
- 185
Najgore nevidi se oznaka a takvog istog nema. U tome je caka.Ako nije plivajući kod, ovakav ti pokriva sve standardne frekvencije:
![]()
Multi-frequency 4 Keys Remote Control 290-915MHz 315MHz Copy Duplicator Automatic Cloning Controller for Garage Gate Door - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Ako jeste, najbolje je da poručiš isti takav kao što imaš. Onda mora da se "upari", obično pritisneš prvo neko dugme na onom kućištu, pa onda dugme na daljincu... Vidi najbolje koja ti je oznaka na kućištu, pa traži preko toga na aliju
Da li se zezaš?Je li ima DRAM?
valjaju li šta ti diskovi, bar za storage ako neko zna? prejeftini suDa li se zezaš?
Uzeh proslo leto goldenfir 1tb za oko 8-9 dolara uz 5000 novcica. Koristim ga kao storage za filmove koje gledam boxa. Za sad se pokazao ok, brzina upisa je oko 300mb/svaljaju li šta ti diskovi, bar za storage ako neko zna? prejeftini su
Uzeo manji goldenfir za torrent box, radivaljaju li šta ti diskovi, bar za storage ako neko zna? prejeftini su
Aku je. Naravno, ima opciju da isključiš elektroniku i odvijaš/zavijaš ručno, sve po potrebi.
Inače, bitovi deluju baš kvalitetno, nisu rađeni od neke šugave legure, tako da bi trebalo da fino potraju.
Nisi ispratio na prethondim stranama, tagovao sam te. Isti takav je i meni stigao.
Mislim, dobar je, ceo set kida, ali nije AKU.
Sad mi ostaje da proverim da li mi je poslat pravi link sa koga je i kolega naručio ili je poslao neki skroz random.
Soundcore 2 mi je 20.5€ a P20i oko 11€ što je svakako najjeftinije do sada.Ako neko želi Anker proizvode meni danas izlaze po veoma povoljnim cenama, uz kupon radnje i MKD coinse. Najpovoljnije što sam video do sada:
p20i - 7.59$
P40i - 30.42$
A40i - 31.98$
Souncore 2 - 19.89$
Select 4 go - 11.48$
Da li sigurno izlaze za tu cenu ili je u to uracunat ovaj aliexpress kupon koji kod nas naravno ne radi?
Hvala na linku , mada puna kutija kablova i punjaca ali ovo ide na poklon za 1.24 eu plus kupljen preko zalivanje i dobio pun bunar vode 48 0001,12$
I just found this on AliExpress:
US $13.58 | VOLTME PD 30W GaN Charger PD Fast USB Type C Charger USB C PD3.0 QC3.0 Quick Charging For iPhone 16 15 14 Mobile Phone Charger
![]()
VOLTME PD 30W GaN Charger PD Fast USB Type C Charger USB C PD3.0 QC3.0 Quick Charging For iPhone 16 15 14 Mobile Phone Charger - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Koliko coinsa treba da imas da bi dobijao ove popuste? Ja imam oko 9000 i ne vidim nista vece od 2-5%. Recimo ove P20i slusalice koje je neko okacio da su 7,5 dolara kod mene su 15 preko coins.Samo promeniš zemlju na MKD, adresu ne menjaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari