Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Isto sam se pitao nedavno. Izgleda da zavisi od logaritma. U zavisnosti šta tražiš tako ti se pakuju popusti.
Do skoro sam iz dana u dan merkao neki hendheld/kontroler, nebitno, posle 12 dana mi se pojavio popust, sa 1% na 45% (sa $42 na $23). Odmah sam ga zgrabio.

Не даје ми ту цену, али има овај за 0.24
I just found this on AliExpress:
US $10.68 | VOLTME 20W Mini USB Type C Charger Fast Charging Charger Quick Charge QC 4.0 3.0 For iPhone 12 Pro Samsung Xiaomi Phone Charger
Има само кедно Али, већ сам га наручивао и Никада није стигло, као и они Сонизони (*2).

Pozdrav drugari narucivao sam daljince sa alija i ni jedan nisam uspeo da iskopiram sa ovim mojim od garaze da li je neko imao iskustvo sa ovim tiopm daljinca. Ako jeste molim pomoc putem linka da narucim. Unapred hvala.

Prilozi

• 20250816_083251.jpg
    20250816_083251.jpg
    237.9 KB · Pregleda: 33
To radi na 433mhz, ali je plivajući kod. Nisam siguran može li da se iskopira.

Ni kod mene nema šanse, čak često oduzme coine pa mi zavali šiping i bude skuplje nego prva cena...

1000017139.jpg
Evo primera, izađe i skuplje no početna cena. A MKD, kroz novčiće...

Stigao mi je Magcubic HY310 projektor. Ventilator je ekstremno bučan. Moram da pojačam ozvučenje poprilično da ga ne bih čuo. Na kapiram kako ljudi koji koriste samo zvuk sa TV-a mogu da gledaju uz ovoliku buku. Da nije neko možda otvarao neki od ovih projektora i menjao ventilator?

Što se slike tiče, ništa posebno. Poprilično mutna slika, pogotovo u uglovima. Ne znam na koju daljinu je idealno postaviti ga, ali probao sam i sa nekih 4m, a i sa takoreći metar.

Taj magcubic bi trebao biti FHD? Ni ja nisam prezadovoljan sa HY300, probao na platnu u mraku, ništa posebno. Gledljivo i to je to, pogotovo pokazuje mane kada su velike jednobojne površine na ekranu (sportski teren). Plus mi je riknuo daljinac posle 3 paljenja (kome se ovo desi radi USB miš ili bluetooth remote aplikacija sa play store. Jeste da vredi 35€ ali dao bih i 135€ kada bih znao da će slika biti malo oštrija.

Kolega kupio HY320. Inače ima mogućnost 4K prikaza, a 4K ga je i platio, doduše preko Temua, ne znam koliko je na Aliju.

Imao je problem zagrevanja, čim nabije određenu temperaturu dolazilo je do gašenja. Sam je zamenio kuler i od tad je druga priča skroz, niti bučan, niti vruć.

Kaže da je prezadovoljan slikom, jasna i čista, čak i po prilično osvetljenoj prostoriji. Problem je noću jer ne postoji mogućnost smanjenja osvetljenja pa će da proba da ugradi potenciometar za štelovanje.

Znam da je rekao sigurno za kuler, ne sećam se da je pomenuo ventilator. Ali ako tvrdi da nije bučan verovatno je menjao oba.

Pozdrav drugari narucivao sam daljince sa alija i ni jedan nisam uspeo da iskopiram sa ovim mojim od garaze da li je neko imao iskustvo sa ovim tiopm daljinca. Ako jeste molim pomoc putem linka da narucim. Unapred hvala.
Ako nije plivajući kod, ovakav ti pokriva sve standardne frekvencije:

Ako jeste, najbolje je da poručiš isti takav kao što imaš. Onda mora da se "upari", obično pritisneš prvo neko dugme na onom kućištu, pa onda dugme na daljincu... Vidi najbolje koja ti je oznaka na kućištu, pa traži preko toga na aliju

Nazad
Vrh Dno