Šta je novo?

GREE klima uredjaji

E da, to sam zaboravio da vas pitam, a važno je. Limitiran sam brojem utičnica pa sam klimu priključio na produžni marke Prosto 3×1,5 mm od 10 metara. Taj produžni ima samo jednu utičnicu i ništa osim klime se neće tu priključivati. Evo, za ovih nedelju, dve koliko imam Cliviu nisam primetio da se kabl greje. Ne znam kako će se ponašati zimi pa molim iskusnije po tom pitanju da me posavetuju

Prilozi

• Screenshot_20250813-085913.png
    Screenshot_20250813-085913.png
    93.3 KB · Pregleda: 78
Pozdrav,imam gree muse 12k,na hladjenju pocne da smrdi na kiselo,na par minuta vrv i onda prestane.
Nisam ni primetio dok mi to nije prijatelj zakukao kako njegova isto smrdi posle nekog vremena kad se upali.
Izvalili smo da je to vrv jonizator problem,kad ga upalim na daljinskom smrdi,kad ugasim prestane.
Njegova je u garanciji, godinu dana nema od ugradnje,zvao energy net i oni kazu da je oprana jeftinim sredstvom za klime :),crnjak jer je bas tamo kupljena hemija,prave se blesavi prebacuju na servis sto je prao klimu.kaka jajarska firma

Zavisi i kako se koristi klima, ako se samo ugasi posle hladjenje normalno da ce se brzo usmrdeti...
Takodje i onaj X-Fan je samo marketing, sta ce da osusi za 2-3min?
Ja moje pred gasenje pustim jos neki 45-60min samo na vent. da osusi sve lepo...
MHI ima slicnu funkciju kao X-Fan ali tamo vrti turbina jos 2h ;)
Amber 9 Premium(2017) oprana u aprilu, a Muse(2023) pocetkom juna i do sada nema nikakav miris na kupusijadu :D

Poslednja izmena:
Nije problem u tome,falicni su vrv jonizatori a oni se prave grbavi,imam bergen jos stariji i nema taj problem,kod drugara viole i nema problem.
Drugari cista klima a smrdi na kiselo nesto,iako je ugasen jonizator on ga vrv povremeno upali iz samo njemu znanog razloga.
moja muse tek luduje,kad dostigne zadatu temp ugasi se bukvalno odma,nema da ko sve klime vrti kontrolnu brzinu,al neka je jos malo,bar mogu na njoj da skinem taj jonizator pa da vidim dal ce se resiti problem smrada,kad ovi bobani nece da rese

ne da stane nego ode u gasenje,nema paljenja dok je ti rucno neupalis.kupio sam je zimus da se grejem i ok je radila,nisam primecivao to,samo da lose modulira,i da tuce 1450w :)
al *** nju... nego nova ta muse od kolege je jos gora od ove sto je par godina stara :(

Prilozi

• Screenshot_20250818-221613~2.jpg
    Screenshot_20250818-221613~2.jpg
    75.1 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_20250219-210031~2.png
    Screenshot_20250219-210031~2.png
    53.1 KB · Pregleda: 20
  • Screenshot_20250219-214339.png
    Screenshot_20250219-214339.png
    47.8 KB · Pregleda: 24
Poslednja izmena:
I ja sam primetio neki čudan miris, ne umem da ga opišem, i javi se samo kada klima dostigne temperaturu hlađenja i autofan smanji na najnižu brzinu. Kupljenja je nema mesec dana, odradio sam auto clean misleći da je možda nešto fabrički, ali ne.
U pitanju je gree comfort clivia 12k

I ja sam primetio neki čudan miris, ne umem da ga opišem, i javi se samo kada klima dostigne temperaturu hlađenja i autofan smanji na najnižu brzinu. Kupljenja je nema mesec dana, odradio sam auto clean misleći da je možda nešto fabrički, ali ne.
U pitanju je gree comfort clivia 12k
Ja sam imao taj problem sa gree violom, pa sa gree muse, sada imam i sa fujitsu, oseca se kao na kiselo kada se ugasi kompresor i ventilator vrti da osusi, kada krene da hladi nestane taj miris.

Nazad
Vrh Dno