Naravno da je bolje da dole neko pogleda i pokusa da popravi. Ali ako je neki veci kvar, zasto bi neko placao toliko veliku razliku u ceni, mozda cak 1000e ili vise? Jos je pitanje na kakvog ce majstora naleteti, kada nekome gori pod nogama, naravno da ce videti priliku za laku zaradu. I mislim da svi koji krecu na letovanje, ne krecu sa autom ako ne misle da ce moci da izdrzi put, valjda niko ne ide svesno da se na letovanju pokvari.Ne znam zasto se svi lozite na to bezuslovno vracanje kuci auta. Npr krenem na more se porodicom i pokvari se auto, slep ga vrati kuci a mi tacno da radimo sta dole 10 dana bez automobila? Da molim nekog iz Srbije da mi doveze drugi auto? Valjda je bolje da mi neki majstor dole popravi auto odmah, pa makar kostalo i tri puta vise nego u Srbiji.
Pa i putnici iz auta imaju mogucnost da se vrate U Srbiju ili da nastave putovanje. Mogu da biraju.Ne znam zasto se svi lozite na to bezuslovno vracanje kuci auta. Npr krenem na more se porodicom i pokvari se auto, slep ga vrati kuci a mi tacno da radimo sta dole 10 dana bez automobila? Da molim nekog iz Srbije da mi doveze drugi auto? Valjda je bolje da mi neki majstor dole popravi auto odmah, pa makar kostalo i tri puta vise nego u Srbiji.
Тачно тако. Само још да резимирамо најраније време активације услуге за потпун однос Атласа и Тесле.Zbog letovanja, zadnjih mesec dana pratim malo vise ovu temu i malo sam detaljnije citao uslove ugovora pruzalaca usluge pomoci na putu. Neke sam i zvao da bih otklonio neke nejasnoce. Posle svega mogu da zakljucim sledece: osiguravajuce kuce, koje i daju najjeftinije pakete na nasem trzistu, zaboravite. Njihove usluge uglavnom ukljucuju prevoz da najblizeg servisa u slucaju kvara i to je uglavnom to (mozda slep sa nekim popustima u slucaju nezgode, ali i to izadje iz Grcke na primer, preskupo). Amss besplatan slep kuci, samo u slucaju nezgode cini mi se. AMC isto. I ti paketi kostaju oko 50, 60e, kako gde (kod osig. kuca i jeftinije ali bez povratka kuci). Jedini koji nude bezuslovan povrat kuci i u slucaju kvara su Tesla i Atlas. Paketi kostaju Tesla 9550, Atlas sa kodom Nikana5 9450.
Zavisi sa kakvim kolima krećeš. Meni sa tri godine starim autom je sasvim ok osiguranje da znam da će me neko odšlepati do servisa, popraviti auto i da ću sa svojom porodicom, porodičnim novim autom, nastaviti putovanje gde smo stali (ako uopšte stanemo). Uopšte mi ne znači da mi neko odveze auto u Srbiju, ako smo već krenuli autom. Ali jasna mi je razlika u ceni za nekoga ko kreće ne baš sigurnim kolima. Za slučaj neke teže nesreće daleko bilo, tu je kasko.Kako je to isto?
Daju ti slep do 250km i to je verovatno 125km (dolazak i odlazak slepa) a Atlas te vozi za Srbiju.
Moj odgovor se odnosio na ovo iznad.Zašto je Atlas ovoliko skup, kada Generali, Dunav nude isto za duplo manje novca?
Kakva zabluda-tri godine star novi porodični auto. A o nagađanju i verovatnoćama da ce se nešto pokvariti ili ne, pa makar i da je juče izašao iz salona je tek nezahvalno I vrlo neiskusno razmišljanje . A razlike, da li se nešto desilo u odlasku ili povratku itekako utiču na odluku o šlepu do kuće. Da ne pričam o situacijama, u konkretno Grčkoj, gde ako se pokvariš u petak u 16h,čekaš ponedeljak za dijagnozu, a gde je čekanje da stigne deo i još vreme za zamenu/popravku. Plašim se da niko ne bi sedeo tamo čekajući popravku, koliko god mu refundirali smeštaj.Zavisi sa kakvim kolima krećeš. Meni sa tri godine starim autom je sasvim ok osiguranje da znam da će me neko odšlepati do servisa, popraviti auto i da ću sa svojom porodicom, porodičnim novim autom, nastaviti putovanje gde smo stali (ako uopšte stanemo). Uopšte mi ne znači da mi neko odveze auto u Srbiju, ako smo već krenuli autom. Ali jasna mi je razlika u ceni za nekoga ko kreće ne baš sigurnim kolima. Za slučaj neke teže nesreće daleko bilo, tu je kasko.
I Tesla nudi aktivaciju u roku od dva radna dana, samo morate da napravite kratak video automobila, i da im posaljete.Тачно тако. Само још да резимирамо најраније време активације услуге за потпун однос Атласа и Тесле.
Атлас у року од 2 дана?
Тесла у року 5 дана ???
Kakva zabluda-tri godine star novi porodični auto. A o nagađanju i verovatnoćama da ce se nešto pokvariti ili ne, pa makar i da je juče izašao iz salona je tek nezahvalno I vrlo neiskusno razmišljanje.
Otkad kasko obezbeđuje šlep od bilo kog mesta nesreće bilo gde? Kaži mi koji si uzeo, da pređem i jaZavisi sa kakvim kolima krećeš. Meni sa tri godine starim autom je sasvim ok osiguranje da znam da će me neko odšlepati do servisa, popraviti auto i da ću sa svojom porodicom, porodičnim novim autom, nastaviti putovanje gde smo stali (ako uopšte stanemo). Uopšte mi ne znači da mi neko odveze auto u Srbiju, ako smo već krenuli autom. Ali jasna mi je razlika u ceni za nekoga ko kreće ne baš sigurnim kolima. Za slučaj neke teže nesreće daleko bilo, tu je kasko.
To je do naseg mentaliteta da zloupotrebljavamo sve sto se moze zloupotrebiti. Zato i jesmo zemlja dembelija na svakom nivou.Kada je Vozzi propao jedan od zvanicnih razloga je bila zloupotreba toga sto se osiguranje vezivalo za vozaca.. Pa i mene su 2-3 puta zvali ljudi kad im stane auto da me pitaju dal imam vozzi, da dodjem do njih treba im slep.. Ali sami su sebi skocili za vrat sto su to dozvolili. Zamisli kupis kasko a ono vazi za svaki auto u koji sednes![]()
Čudno baš. U teoriji bi onda 1 čovek mogao da odgovara za 10 vozila. Ali zar nije logično da taj auto mora biti na tvom imenu? Dakle pokvari se auto zoveš vozzi i oni prvo proveravaju da li je auto na tvom imenu itd..Kada je Vozzi propao jedan od zvanicnih razloga je bila zloupotreba toga sto se osiguranje vezivalo za vozaca.. Pa i mene su 2-3 puta zvali ljudi kad im stane auto da me pitaju dal imam vozzi, da dodjem do njih treba im slep.. Ali sami su sebi skocili za vrat sto su to dozvolili. Zamisli kupis kasko a ono vazi za svaki auto u koji sednes![]()
Drugar je tamo radio i oni su krenuli sa padom jer nisu placali vozace i zaduzivali im se. Ljudi su im odbijali slepove jer naravno nisu isplaceni duze vreme i sto bi vozili za njih kada nemaju nikakvog novca od toga. Tu je krenuo veliki problem. Zavrsilo se sa tim da su i svojim radnicima ostali duzni nekoliko uplata. Vecina je otisla, a neki su ostali u nadi da ce biti to sve ok. Naravno od tih para nikada nista..
...a ja nekada sednem pa putujem sa svojim autom, nekada idemo sa nekoliko auta od ortaka.. Da uzimamo za svaki auto po jedan slep paket za Evropu to bi bile solidne cifre.
Jel neko probao Atlas aplikaciju?
Da li je moguće, i kako radi poziv za pomoć sa slanjem lokacije?
Meni je do sada jedna od najbezveznijih stvari bilo to što je jedini način da se zatraži pomoć bio telefonski poziv na broj u Srbiji.
Iako se ovde najviše priča o Grčkoj, ja sam se kolima vozao do Nemačke, Francuske, Poljske, plus sve usput. Vrlo često i ponekim vukoj'b'nama gde je bi najveći problem bilo kako objasniti gde sam?!? Sve vreme, razgovor u romingu (jer nemaju mogućnost Viber ili nekih drugih poziva...)
Aplikcija sa lokacijom to rešava na najelegantniji način jer uvek nekako obezbedim neki prenos podataka kada sam u inostranstvu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari