Ovaj, samo cisto sumnjam da je sad 2.5$ ali sigurno nije paprenBaseus, bio je oko 2.5$ sa BT i WiFi konekcijom, danas sam ga probao na brzinu i radi fino.
Ispod ima taster kojim se bira konekcija, ima 2 BT i 1 WiFi (adapter je u delu gde je baterija)
I just found this on AliExpress:
US $21.69 | Baseus F01B Mouse Wireless Bluetooth 5.0 Mouse 1600 DPI Silent Click For MacBook Tablet Laptop PC Gaming Accessories 2.4G Mouse
![]()
Baseus F01B Mouse Wireless Bluetooth 5.0 Mouse 1600 DPI Silent Click For MacBook Tablet Laptop PC Gaming Accessories 2.4G Mouse - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Po mom iskustvu to je odličan projektor. Po mogućstvu Magcubic. Dobre su i kopije, dok rade...Drugaru treba hitno neki projektor za predstojeće prvenstvo u košarci, nije zahtjevan korisnik. Da li je toliko popularni HY300 ok rješenje, može li poslužiti ?
Bolje da si dodao desetak eura i uzeo 310 model. Pušta 1080p, nije mala razlika.Poručio sam pa javljam utiske.
Te brze dostave su plus jos 500-600 dinLexar je dobar.
Mada bih svejedno preskočio i uzeo kod nas Kingston. Za neke male pare više, dobiješ garanciju, sigurnost i brzu dostavu...
Kako si zadovoljan sa ovim punjačem, treba mi nešto za ženin A56, dakle ništa specijalno, bitno da radiMora da podelim ovaj punjac , za 1.31 eu ovo je za mene naj bolji i naj manje se greje , imam svi moguci odavde ali ovaj naj manje se greje , podrzava veoma brzo punjenje .
Koristim na Samsung A 52s., A55, S 21fe
I just found this on AliExpress:
€7.72 | Essager 30W Fast Charger PD Charger For iPhone 16 15 14 13 Huawei Quick Charger PD3.0 QC3.0 Phone Charger Type C Tablets Charger
![]()
Essager 30W Fast Charger PD Charger For iPhone 16 15 14 13 Huawei Quick Charger PD3.0 QC3.0 Phone Charger Type C Tablets Charger - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ja porucih ovaj pre mesec dana. Preko novcica me izasao oko 15eBežični Usb c miš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari