već postoji. u mts su sve arene u basic paketu. a video sam da ima i kod A1Uvek ce postojati alternativa...
Koja je poenta ovih dezinformacija??Pustili Arene 4 i 5 za SBB korisnike...ja sam na starom EON full paketu...
Napisao si da su pustene Arene 4 i 5 za SBB korisnike, što je netačno.Pustili Arene 4 i 5 za SBB korisnike...ja sam na starom EON full paketu...
Brzi prsti......Nije mi bila ta loŝija namera...u pitanju su Premium 4 i 5...koji su tada radili kada sam i poslao poruku na forumu. Radilo na 2 TVa sa CAM modulima. Sad kad sam hteo da slikam na jednom TVu su sklonjeni kanali a na drugom je skremblovano normalno. Sve je na LG...
A okej, nisam znao da postoji to izuzece u zakonu
Gde u zakonu ili koji tačno deo zakona navodi da promena specifikacije usluge usled više sile nije pravno valjan razlog za raskid?Izuzeće je utoliko što operater nije imao uticaj na to. AJ kao kanal imali su i drugi. Kad bi na osnovu toga bio moguć raskid, sutra bi svi mogli da raskinu ugovor i sa MTS-om i sa ostalima.
Ovo je najveca poenta uglavnom celog nezadovoljstva, i apsolutno razlog za bilo kakav raskid ugovora, jer koja je razlika od ukidanja kanala i toga da imas sve kanale koje si imao, ali oni naprave nove i premeste sadrzaj, apsolutno ista stvar... A uz to imas premium koji treba da ima SVE.sto moralno posmatrano mnogo je veće cepidlačenje s njihove strane kad ti formalno ostave neki kanal, a standardni sadržaj tog kanala premeste na novi kanal koji se dodatno plaća.
Realni da budemo SBB nista nije kriv sta ce i kako da se prikazuje na Areninim kanalima, oni imaju pravo da te kanale prenose i to je to. Druga stvar je koj ce kanal u koj paket da ide, ali da, slazem se da bi trebala da bude mogucnost raskida bez penala u slucaju da se vise ne prikazuje na Arenama ono sto se ranije prikazivalo - tenis kao najbolji primer
Правно нису криви - вечита трка између корпорација и права. Они те нису закинули својом услугом, то што је емитер променио садржај канала - није њихов проблем. Као ни то што су у дилу са емитеромNaravno da su krivi, placam premium (SVE) + giga dodatak vec godinu dana.. Znaci bukvalno sve.. I sada da bih imao SVE moram da potpisem jos 2 godine ugovor za nesto sto se zove NET TV Premium + umesto DIGITALNI EON PREMIUM. Ako sam premium i placam sve, onda mi i das sve, a ne da me uslovljavas novim ugovorom. Ovom logikom arena moze dodati sutra arena basket i oni da naprave paket koji se zove NET TV Premium ULTRA GIGA LUX + i ajde ti lepo jos 2 godine. To je toliko bedno da nemam reci.
A MotoGP?Konkretno, ko prati f1 - kvalifikacije i trening 3 u subotu uživo samo na Areni Adrenalin... Trening 1 takođe samo na Adrenalinu.
f2 i f3 kompletno prebačeni na Adrenalin. Uživo trka paralelno na Adrenalinu i A2P
Zanimljivo kako si od stava da ja "pricam nebuloze", dosao do toga da je SBB u pravu...Realni da budemo SBB nista nije kriv sta ce i kako da se prikazuje na Areninim kanalima, oni imaju pravo da te kanale prenose i to je to. Druga stvar je koj ce kanal u koj paket da ide, ali da, slazem se da bi trebala da bude mogucnost raskida bez penala u slucaju da se vise ne prikazuje na Arenama ono sto se ranije prikazivalo - tenis na starim paketima, kao najbolji primer. Moze neko da se pozove da jedino taj sport prati, jedino to voli, i sta moze da gleda sad? Jedino na eurosport![]()
Imam Premium i nemam opciju Adrenalin u aplikaciji, valjda ce biti i dalje dostupne F1 trke. Kakvu zbrku su napravili.
Pogledajte prilog 500857
Za sada su same trke dostupne uživo na nekoj od Arena, paralelno sa prenosom na Adrenalinu.Imam Premium i nemam opciju Adrenalin u aplikaciji, valjda ce biti i dalje dostupne F1 trke. Kakvu zbrku su napravili.
Pogledajte prilog 500857
Ne treba čekivati da ćeš tako nešto naći eksplicitno navedeno. Pravo korisnika na raskid proizilazi iz jednostrane izmene uslova ugovora od strane pružaoca usluga. Ni SBB ni osali nisu odlučili iz hira da izbace AJ, kanal se sam ugasio, tako da ne bih predvideo pozitivan ishod po tužioca u tom slučaju. S druge strane, kada su Arene u pitanju, ako bi se npr. desilo da sav tenis pređe na Arenu Tenis, stava sam da ima dobrih šansi za pozitivan ishod, budući da je SBB stvarno jednostrano odlučio da taj kanal (a zapravo sadržaj) pruži samo novim korisnicima. Ne mogu baš lako da se izvade na to da ne utiču na uređivačku politiku kanala, mada je očigledno da to planiraju. Svakako, okačio si pitanje i u drugoj temi, pa će ti se javiti tu neko ako bude hteo.Gde u zakonu ili koji tačno deo zakona navodi da promena specifikacije usluge usled više sile nije pravno valjan razlog za raskid?
Ja bih zapravo rekao da je to Yettel 20 sa 50% popusta i 10 dodatnih GB ili 10 oduzetih, hahah, pošto trenutno daju duplo u letnjoj promociji. Svakako nije ništa ekskluzivno, budući da to može apsolutno svako da dobije (ako već nije pod ugovornom obavezom), a ne samo SBB-ovi korisnici.…… to je neki rastegnuti Go Extra+, sa više GB Zapadnog Balkana i dosta višom cenom…
Ne odnosi se baš na sve promotivne uslove, tipa popust 50%, ali jeste glavno što ne utiče na dužinu ugovorne obaveze.uz zadrzavanje promotivnih uslova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari