Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Izašao je raspored kanala po paketima. NET TV BASIC (jeftinijji) nema nijednu arenu premiumo_O, ni Pogledajte prilog 500728arenu tenis i adrenalin. Samo drugi skuplji, Premium+ ima sve arene
Pazi ovako, oba Premiuma imaju iste kanale (sve arene), nema veze da li je skuplji ili jeftiniji, kao što oba Basic imaju iste kanale, razlika je samo što kod paketa + imaš telefon a kod onih bez + nemaš telefon,

Pazi ovako, oba Premiuma imaju iste kanale (sve arene), nema veze da li je skuplji ili jeftiniji, kao što oba Basic imaju iste kanale, razlika je samo što kod paketa + imaš telefon a kod onih bez + nemaš telefon,
Hteo sam da kažem da se novi paketi razlikuju od starih. Ja na starom EON light paketu i dalje imam Arena Premium 1 2 i 3. Te iste kanale ima i stari Premium paket. Novi Basic paket uopšte nema premium arene. A jedino Premium+ ima sve Sve arene

• Like
Reagovanja: sh_
Ne verujem da postojeći paketi imaju ikakve veze sa novim paketima. Da bi izbegli masovne odlaske koji bi bili mogući bilo kakvim izmenama, pretpostavljam da će postojeći ostati isti do isteka UO, a možda i posle ako će neko da plaća punu cenu paketa. Za nove korisnike i stare koji obnavljaju UO verovatno idu novi paketi.
Ono što je problem, i zbog čega se postojeći korisnici na neki način osećaju prevareno, je to što mi sa starim premium paketima imamo manje kanala nego oni sa novim premium paketima. Može biti da će to biti promenjeno, a može biti i da će im to biti mehanizam da nas privole da ranije obnovimo UO ili ostanemo na SBB po isteku. Što se mene lično tiče, poslaću im mail sa jasnom naznakom da ni po kojim uslovima neću ostati u SBB ako mi sad ne daju sve premium kanale jer plaćam premium paket. Zakonski, verovatno nemam osnova da bilo šta preduzmem jer ništa nisu menjali, pa samim tim ne mogu da prekinem UO, ali ću preći u VIP 100% ako me ne ispoštuju.

Hteo sam da kažem da se novi paketi razlikuju od starih. Ja na starom EON light paketu i dalje imam Arena Premium 1 2 i 3. Te iste kanale ima i stari Premium paket. Novi Basic paket uopšte nema premium arene. A jedino Premium+ ima sve Sve arene
Premium + i Premium imaju iste kanale kolko kontam (pričam samo o novim paketima, ne mešam sa starim)

• Like
Reagovanja: sh_
Izašao je raspored kanala po paketima.
dugo im je trebalo. komplikuju, sada na 3 mesta stoji raspored kanala

ažuriran i raspored za D3cam, pre toga i za D3 uređaje. ima sve Arena Premium kao i Arena Adrenalin i Arena Tenis, naravno za Premium paket
šteta što u rasporedu za D3cam ne pišu i frekvencije

Poslednja izmena:
Dali je neko sa Eon premium stari pokusao pod istim uslovima (mi imamo 30 posto i 2 boxa bez takse) da predje na ovaj novi Premium.Dali daju uopste sada taj popust

EON PREMIUM DUO paket:

Screenshot-20250730-235324-Chrome.jpg

Screenshot-20250730-235333-Chrome.jpg

Ne verujem da će neko plaćati ovo mesečno, više će služiti za trgovinu i promocije!? :)
Pre bih doplatio 500 din za HBO MAX premium kada bi omogućili.
To ne vredi 50 dinara, a ne 499. Reality programi, turske serije, stare serije (Mućke, Alo-Alo vredno pažnje), domaće Cro serije koje su išle na RTLu
Filmovi od pre 10tak godina Kraljev govor, Mister Bean, Underworld, Povratnik i slični.

Pitao sam na chatu da li mogu bez penala da predjem na yettelov najveci paket posto su ista firma (zbog uploada) i kaze mi devojcica: "Iskreno, moj savet je da za sada ostanete kod trenutnog operatora kada su u pitanju usluge. Yettel.SBB i Yettel su sada deo iste grupacije i rade na objedinjavanju ponuda." :ROFLMAO: Insistirao sam da mi da odgovor, ne zna, uzeli su podatke pa ce kao zvati.

Ишао данас у пословницу да се изљубим и поздравим са СББ-ом, понео сву опрему уредно да вратим. Сека на шалтеру ме гледа бело, као па ви и даље имате све канале јер сте премијум пакет. Ја кажем да немам. Она, опет, вели да имам и да САМО треба да обновим уговор и све могу да гледам. -Е, па срце, ја нећу довека да будем ваш роб, да сваки час тражите обнову уговора. Написао разлог за раскид УО и сад треба да сачекам 7-8 дана да ми стигне писани одговор на кућну адресу. Циркус су... Ја је питам шта да напишем, она ме гледа бело - напишите... напишите зашто хоћете да раскинете уговор.
Дакле, лове нас к`о сомове на бућкалицу, па ко се ухвати - ухвати. Ништа (као) нису променили, само да би гледали све канале, молимо да потпишете нови уговор на 2 године.
И док ја писах захтев за раскид, дође лик да пређе из МТС-а у СББ и пита колико има месеци гратис. Она ту као нешто изокола... имате овај пакет, онај пакет, бла, бла... Лик опет пита колико месеци гратис, она одговори 3 месеца, или првих 6 месеци у пола цене. Оде лик, а ја јој рекох да ми је МТС дао 17 месеци по динар. Постали су ужасни.

Teško da će toga u budućnosti biti (17 meseci po dinar) a i nije realno, to je bila telekomova taktika da otme korisnike od SBB prvenstveno zbog političkog uticaja, a preko džepa poreskih obveznika. Ali za ostalo se slažem. Nego, kako si vratio opremu a nije ti odobren raskid UO bez penala, ili ti je ostalo malo do isteka pa si spreman i da platiš?

Izgleda da se ljudi navikli na 12+ meseci po dinar....ne daj boze da ponude samo 6 meseci negde :D

Teško da će toga u budućnosti biti (17 meseci po dinar) a i nije realno, to je bila telekomova taktika da otme korisnike od SBB prvenstveno zbog političkog uticaja, a preko džepa poreskih obveznika. Ali za ostalo se slažem. Nego, kako si vratio opremu a nije ti odobren raskid UO bez penala, ili ti je ostalo malo do isteka pa si spreman i da platiš?
Рекао сам да сам понео, не и да сам вратио. 😁 Сад чекам одговор.

Aj kad budeš imao odgovor javi, planiram isto. Nema šanse da na Arene 4 5 I Adrenalin ne prebace neki sadržaj "Premium" što bi rekli. Na kraju cu da predjem na yettel optiku i izadje me jeftinije.

šteta što u rasporedu za D3cam ne pišu i frekvencije
Kako uopšte za D3cam da dobijem ovakav raspored, meni se poredjaju kako ih nadje auto po frekvencijama, sve razbacano?
Aj kad budeš imao odgovor javi, planiram isto. Nema šanse da na Arene 4 5 I Adrenalin ne prebace neki sadržaj "Premium" što bi rekli. Na kraju cu da predjem na yettel optiku i izadje me jeftinije.
Pa recimo tenis sumnjam da ce moci da se gleda nešto posto ce verovatno sve prebaciti na Arenu tenis, jedino mozda kad bude meceva u istim terminima...

Narode ja imam Premium paket preko Smart TV app (2 ugovora na 2 različita TV-a) i nova 4 Arena kanala stoji da nisam pretplaćen
Cena koju plaćam je 3399din. a iz nekog razloga mi zakinuli nove Arene
Kako se najpametnije ponašati, pozvati korisnički i žaliti se ili sačekati da sami aktiviraju jer iz njima znanog razloga nisu svima u isto vreme aktivirali?

Kako uopšte za D3cam da dobijem ovakav raspored, meni se poredjaju kako ih nadje auto po frekvencijama, sve razbacano?
to je do televizora. moj poređa po nazivu, dok neki drugi poređa po rednom broju ili frekvenciji

@ArielPif isprati temu. te nove Arene su za nove pakete koji su uvedeni prekjuče

@momsab Baš lepo
A šta ćemo mi sa starim paketima i aktivnim ugovorima?
I koliko vidim na sajtu cena na novim ugovorima se nije menjala u odnosu na stare ostala je ista

a da ispratiš temu?

Vidim da svi gubimo Al Jazeera balkans kanal. Da li to znaci da mozemo da bez penala raskinemo ugovor?

Ишао данас у пословницу да се изљубим и поздравим са СББ-ом, понео сву опрему уредно да вратим. Сека на шалтеру ме гледа бело, као па ви и даље имате све канале јер сте премијум пакет. Ја кажем да немам. Она, опет, вели да имам и да САМО треба да обновим уговор и све могу да гледам. -Е, па срце, ја нећу довека да будем ваш роб, да сваки час тражите обнову уговора. Написао разлог за раскид УО и сад треба да сачекам 7-8 дана да ми стигне писани одговор на кућну адресу. Циркус су... Ја је питам шта да напишем, она ме гледа бело - напишите... напишите зашто хоћете да раскинете уговор.
Дакле, лове нас к`о сомове на бућкалицу, па ко се ухвати - ухвати. Ништа (као) нису променили, само да би гледали све канале, молимо да потпишете нови уговор на 2 године.
И док ја писах захтев за раскид, дође лик да пређе из МТС-а у СББ и пита колико има месеци гратис. Она ту као нешто изокола... имате овај пакет, онај пакет, бла, бла... Лик опет пита колико месеци гратис, она одговори 3 месеца, или првих 6 месеци у пола цене. Оде лик, а ја јој рекох да ми је МТС дао 17 месеци по динар. Постали су ужасни.
Istu stvar sam prošao sa njima pre par meseci kada su ukinuli SK4K. Detaljno napisao molbu za raskid, sve obrazložio, pozvao se na zakon, na Efektivu. Oni su samo vrteli priču kako sada imam sve to na Arenama, bla bla, ja ponavljao zahteve, ali su na kraju zvali i dali konačan sud da mogu da raskinem samo ako platim penale. Tada mi je jedino dalje bila neka tužba, ali to se svakako ne isplati kod nas. Srećom, već sledećeg meseca su na računu najavili ukidanje besplatnih UG minuta i napisali da imam prava prema čl. 131 ZEK. Opet zahtev za raskid, pa onda peripetija i prepucavanje sa njima od mesec dana gde su mi prvo rekli idi odnesi opremu i raskini, ja došao sa opremom, onda kažu, pravna služba kaže ne može, pa opet molbe i na kraju mejlom malo prećenja Tržišnom inspekcijom nakon konsultacije sa Efektivom, na šta su odgovorili da imam ipak pravo na raskid. Moj savet je da se konsultuješ sa Efektivom i da se naoružaš strpljenjem.

Moj savet je da se konsultuješ sa Efektivom
Oni su još prvog dana rekli da nema osnova za raskid, pa teško da bi mu pomogli. Njihova se objava, doduše, odnosi na Yettel i na to što njihovi stari korisnici nisu dobili UM kanale, ali isto važi i suprotno, za SBB-ove stare korisnike. Razumem šta je suština žalbe, ali regulatorno je to sasvim okej. Novi paketi su bolji po nekim parametrima, a po nekim lošiji, ali zasad stari ne trpe nikakvu štetu. Situacija će se zakomplikovati tek ukoliko dođe do osetnih promena u okviru kanala, poput toga da neke važne stvari (koje su ranije bile dostupne na SK) budu emitovane isključivo na novim zaključanim kanalima, ali za to je još rano, budući da je situacija dinamična.

A okej, nisam znao da postoji to izuzece u zakonu
Izuzeće je utoliko što operater nije imao uticaj na to. AJ kao kanal imali su i drugi. Kad bi na osnovu toga bio moguć raskid, sutra bi svi mogli da raskinu ugovor i sa MTS-om i sa ostalima.

1000009664.png
@velisar meni na starom Trio Gold ne radi 🙁

Na Duo Gold takođe ne rade.

Nazad
Vrh Dno