Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

To od novembra gasi "jedan čovek", bila je i specijalna emisija glavnih urednika obe televizije, ali su zabrinuti zbog političkog pritiska, a priču je još podgrejao Marko Stepanović, koji je najavio Mentalno razgibavanje novu sezonu na YouTube kanalu, ako se ugse N1 i Nova S.
Što se tiče Voyo aplikacije, treba je samo aktivirati. Malo je zeznuto, ali je free do oktobra 2026.
Inače ako gledate RTL kanal, onda aktivirajte.
Epizode Farme, Gospodin savršeni, Život na vagi i ostali reality formti.
Stare epizodel Mućki, Alo Alo, Naša mala klinika, Andjelka i.... Sve u svemu, ništa posebno.
Izvini, otkud ti informacija da je VOYO besplatan do oktobra? Sad sam zvao kontakt centar i rekli su mi da je uključen samo u nove pakete, a da stari korisnici treba da doplate.

Mene sportski kanali ne zanimaju, interesuje me da li mogu da raskinem ugovor bez penala zbog ovog poskupljenja? Još ako budu ukinuli N1 i Nova, nema šta da tražim više na SBB.
I da se prebacim na MTS optiku, imao sam i neku ponudu od Supernove ali gledajuci komentare na ovom forumu ne bi ih uzimao. Realno treba mi samo NET i TV (povremeno)

Imam nedavno obnovljen ugovor na EON FULL (trio)
Uslovi tvog ugovora se ne menjaju. Poskupelo je za nove korisnike. Ili stare koji tek treba da obnove.

Ima li neko info moze li se preci u yettel bez penala?

Verovatno je neko pisao već ali nije loše ponoviti jednu od kljucnih stvari koju donose novi paketi a to je prakticno ukidanje deljenja eon naloga jer su prvo smanjili broj max registrovanih uredjaja na 3 sa 5 i još bitnije ograničili stream na samo jedan aktivni…

Dakle, ne samo sto su novi paketi znacajno skuplji i ako realno ne donose ništa oni znacajno smanjuju obim usluge…

sadašnja ponuda SBB-a se praktično svodi na:

EON van mreže
EON vam mreže + ktv
EON van mreže + ktv + internet
EON van mreže + ktv + internet + telefonija

ktv je kablovska televizija

kažem "EON van mreže" jer je tu ograničenje 3 uređaja, 1 istovremeno

Izvini, otkud ti informacija da je VOYO besplatan do oktobra? Sad sam zvao kontakt centar i rekli su mi da je uključen samo u nove pakete, a da stari korisnici treba da doplate.
Nemaju oni pojima sta pricaju u konkakt centru evo sta pise na sajtu meni su cak rekli i da Max aplikacija promo do oktobra 2026,a na sajtu pise drugacije.

Prilozi

• Screenshot_20250730_135654_Chrome.jpg
    Screenshot_20250730_135654_Chrome.jpg
    55.4 KB · Pregleda: 231
Iz njihove Yettel aplikacije.
Inače sam stari korisnik. Već drugi ugovor

Prilozi

• Screenshot_20250730_171809.jpg
    Screenshot_20250730_171809.jpg
    84.9 KB · Pregleda: 143
Значи,ако сам добро разумео тренутно Еон ван мреже, ( са хит пакетом, Синестар пакетом итд... -промотивно)=1800 рсд, а нови најнижи пакет ван мреже са непознатом за сада листом канала, ТВ БЕЈЗИК=2500 рсд.
Вау. Растајем се са Сбб-ом у децембру чији сам корисник од увођења услуге ТВ ван мреже.

EON Smart Box besplatno na korišćenje i bez plaćanja priključne takse uz ugovornu obavezu.(preuzeto sa sajta)

Ovu su napisali oni ne ja, tako da ne znam zašto se kasnije pojavljuju tih 350dinara.
Mozda naplacuju ako uzmes jos 1 za drugi tv. Meni ovaj jedan trenutno naplacuju 290 din. mesecno. Nadam se da postojecim korisnicima nece dizati cene.

ако сам добро разумео тренутно Еон ван мреже, ( са хит пакетом, Синестар пакетом итд... -промотивно)=1800 рсд, а нови најнижи пакет ван мреже са непознатом за сада листом канала, ТВ БЕЈЗИК=2500 рсд.
dobro si shvatio za cenu, pri čemu nije jasno da li u 2.500 rsd ulazi i EON box
lista kanala postoji

pa to i kažem tu ne piše.

kod mts su u basic paketu sve arene
na primer oni su stavili pink paket u basic a mi već imamo sinestar paket u basic. a da ja nemam sve arene u basic. to neće da može

Pa proveri svoju SBB aplikaciju. Ako postoji deo gde su opcije: kontrola korišćenja, dodaci, tv servisi i aplikacije...
Ne zaludjuj Borski ;)
Voyo ima yettel, sbb ima Hbo max free a Voyo mora da se plati za stare pakete, pricam za premium korisnike, nema free promo...
Odakle ovaj info? Ja imam deljenu eon app i ima nas 5
Istina je, tako je za nove pakete ko predje, smanjuju uslugu, stari rade kako su radili...

Važi samo za nove pakete, za stare dok još postoje je isto kao pre…

EON PREMIUM DUO paket:

Screenshot-20250730-235324-Chrome.jpg

Screenshot-20250730-235333-Chrome.jpg

Ne verujem da će neko plaćati ovo mesečno, više će služiti za trgovinu i promocije!? :)
Pre bih doplatio 500 din za HBO MAX premium kada bi omogućili.

Poslednja izmena:
Izašao je raspored kanala po paketima. NET TV BASIC (jeftinijji) nema nijednu arenu premiumo_O, ni Bez naslova.pngarenu tenis i adrenalin. Samo drugi skuplji, Premium+ ima sve arene

Vrh Dno