NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995

Da nema Samuel L Jacksona ovaj film bi bio negledljiv jer je svaka scena sa Raynoldsom festival krindža.
Ovako Samuel izvukao film koliko toliko da može da odgleda i zaboravi.
5/10
Baš me čudi kad sam video da glumi Georgiu Kasaev bivši moskovski cirkuzant očekivao sam spektakl 😅Ne pitajte me zasto sam odgledao. Jos jedan dokaz da su me moji ispustili na glavu kao bebu i posto su videli da mi nije nista jos su me sutnuli za svaki slucaj. Trenutno idem ko pas ustranu....![]()
Ocena -10/10
Koga on glumi u filmu?Baš me čudi kad sam video da glumi Georgiu Kasaev bivši moskovski cirkuzant očekivao sam spektakl 😅
Ma zezam se video na imdb, kad vidis mu sliku bice ti jasno. Neki zahebantKoga on glumi u filmu?
Marvel od Endgame nema film da iole valja. Ovaj nije izuzetak. Do pola filma je čak i ok (bolji od svih marvelovih "postendgame" filmova), a onda se pretvara u jednu od 2 najgore stvari u Marvel univerzumu. Multiverzum i ovde neka alternativna stvarnost od prošlosti likova, gde se odvija radnja vise od pola filma. Uzas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari