Kako ti je dozvolio da kupuješ na turskom store-u bez vpna? Da li si namerno kucao tursku adresu na xbox store-u? Da li si probao sa tim kreditom da kupuješ direktno preko konzole?Turski nalog na kom imam nešto Lira, kupovina prošla bez ikakvih problema i bez VPN-a preko browsera.
Pogledajte prilog 499359
Region tog naloga je TR, Lire odavno stoje. Nisam probao preko konzole.Kako ti je dozvolio da kupuješ na turskom store-u bez vpna? Da li si namerno kucao tursku adresu na xbox store-u? Da li si probao sa tim kreditom da kupuješ direktno preko konzole?
Da je ban dobio bi mail.Izgleda da sam popio neki ban, ne dozvoljava mi da dodjem do te stranice za redeem koda. Pokusavao sam incognito da se ulogujem, sa i bez vpna, sa telefona i PC-a i uvek izbaci neku gresku ne daje mi uopste onaj prozor gde se ubacuje kod. Cak sam probao i redeem preko konzole i tu mogu da ukucam kod ali izbaci neku gresku. Probao sam sa drugim nalogom na PC-u i tu izgleda da moze, dao mi je taj prozor za redeem. Mogu da se nadam samo da nije trajni ban![]()
Sacekaj dva tri dana pa probaj opet.Uspeo sam da ubacim gift card tako sto sam izbacio karticu sa naloga. Medjutim sada kada hocu da kupim nesto bilo preko weba ili xboxa izbacuje da region store-a i region sredstva za placanje moraju da budu isti, iako sam izabrao kredit za placanje. Probao sam i da izbacim karticu i ostavim samo taj kredit u lirama i dalje izbacuje da se regoni ne podudaraju. Probao sam sa i bez vpna-a kao i sa konzole diretno bez vpna.
Ako imas drugi nalog, probaj sa njim. Moguce je da si popio neku zabranu na nalogu, jer te je sistem oznacio kao neku sumnjivu osobuZnaci probao sam i na UK i USA nece isto, makar kod mene, znaci skroz su zaklucali po regionima. ostalo je jos da vidim da li ce skinuti za gamepass kad dodje ako i to ne radi onda ovo postaje previse mucno i bezveze
Ne znam što bi, bukvalno igram dve igre, nit se dopisujem preko konzole, nit išta specijalno kupujem, ne bih ja rekao da je to samo kod mene. S druge strane neću na druge naloge jer na njemu imam progres u igrama od par godina i više.
Turski store zeza ali je USA uvek radio, a njemu ne radi. Moraću da probam sa mojim nalogom ako su nam zabranili sve regione za kupovine, onda je konzola poluupotrebljiva.Jesi li probao paypal preko USA?
Inače nije samo kod tebe, i kod mene ne radi od pre 5-6 dana (TUR), taman da kupim system shock 2 remastered i puče, sad vidim digli cmu cenu :/
Istu karticu sam doduše probao ali znam da je pre radilo na USA a probao sam jednom na USA i isto je pisalo kao za Tursku. Ne znam al ako je tako, onda Xbox gubi smisao totalno...Turski store zeza ali je USA uvek radio, a njemu ne radi. Moraću da probam sa mojim nalogom ako su nam zabranili sve regione za kupovine, onda je konzola poluupotrebljiva.
Meni jučer uredno skinuo pretplatu za turski gamepass sa naše kartice, kao i uvek...Znaci probao sam i na UK i USA nece isto, makar kod mene, znaci skroz su zaklucali po regionima. ostalo je jos da vidim da li ce skinuti za gamepass kad dodje ako i to ne radi onda ovo postaje previse mucno i bezveze
To verovatno radi. Videću na kraju meseca hoće li bar to proći kod mene 🤷Meni jučer uredno skinuo pretplatu za turski gamepass sa naše kartice, kao i uvek...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari