Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Cim se ode na link, matrica zapamti sta si gledao, onda na Discount finder i tu se dobiju popusti.

Pokušaj izbrisati aplikaciju, pa onda ponovo instaliraj. Imaju čudnih tako stvari, znam ponekad za BIH naručujem, recimo ovako USB ili nesto slično, samo mozes izabrati 32GB ili najmanju verziju od ponuđenih, ove većih GB izbaci ne šaljemo za tu zemlju, kao da se sa GB poveca i velicina USB-a.

ma isto, nema nikakve razlike, ne izvaljujem šta je okidač da nekima bude jedna cena, a nekima druga, isti link, ista podešavanja
Isto je i kod mene. Odjednom su se snizila sniženja i ne mogu nikako da vratim. Probao sam da reinstaliram app, ništa nisam dobio, čak mi se čini da su još manji popusti.

Eto mozda jos nekom pomogne, meni je jedino reinstall app pomogao i izasao mi je popust za flash po ceni od 0.31$, hvala @spotpala

Ne pomaze reinstalacija uvek odmah, nekad mora da prodje par dana dok se sve stabilizuje.

Do juce sam imao losije popuste, danas su se normalizovali.

Ko bas dugo ima uzasne popuste, reinstalacija bi trebalo da pomogne.

Sistem deli korisnike na 3-4 grupe za šemu popusta, pa tako svako ima neki svoj sistem popusta, možda nemaš sada za ovo maksimalan popust, ali svakako imaš za nešto drugo što drugi iz drugih grupa za popuste nemaju.

Probao, nema više tog popusta, ali i ne daju

Prilozi

• Screenshot_20250715_064900_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250715_064900_AliExpress.jpg
    99.5 KB · Pregleda: 204
Ćao,

U potrazi sam za novim slušalicama, stare Anker su pri izdisaju. Gledam sledeće modele:
Space A40 trenutno preko MKD 46.53$
P40i - 38.00$
P20i - 14.11$
Ili Q20i - 35.41$.

Pitanje, da li su P40i toliko bolje od P20i, da li vredi platiti skoro 3x više, ili možda uzeti Q2?
Da li su ove cene ok, ili da sačekam još malo, za jos koji dolar manje?

Realnije da su P40i 20-25eu(ja sam pukao na njih nekih 35.84$), ali P20i su super ako mozes da ih kupis za 10-14eu,

Купи а40, боље су, п40 нас има доста и сви смо задовољни сем микрофонима у бучним срединама мада и то може фа се подеси из апликације да буде пристојно.
П20 су за децу, узео сам их сестричини...

Da da i ja pikiram A40 kad ih nadjem za pristojniju cenu.

4.09$

I just found this on AliExpress:
US $19.59 | KZ X Angelears Libra Wired HiFi In-Ear Earphone IEMs Ultra-Wide Frequency Dynamic Monitor With 0.75 Detachable cable
Stigle malopre i malo je reci da sam odusevljen. Poredim ih sa moondrop ariom i stvarno je odlican zvuk. Razlika je nebo i zemlja u poredjenju sa onih 10 tuki bezicnih slusalica sto sam uzeo kao i ostali : d

Pametan satić za dete je crkao poslw desetak meseci. Radnja je počela proces refundacuje na karticu koja je istekla. Zna li ko šta se dešava u takvim slučajevima?

Imate li preporuku za neke 18650 baterije? Moraću uskoro da menjam u soundcore 2 zcuxniku. Ovde 2 baterije kostaku više nego što sam platio zvučnik 😀

Rizikovao bih da ne stignu, ako je ok cena

Ovo je pomalo specifično ali nikad se ne zna, možda je neko uzimao:
laser, u smislu laser pointera ali oni što imaju "bravicu" na jednom kraju, jačine 1W i više?

Imate li preporuku za neke 18650 baterije? Moraću uskoro da menjam u soundcore 2 zcuxniku. Ovde 2 baterije kostaku više nego što sam platio zvučnik 😀

Rizikovao bih da ne stignu, ako je ok cena
Poštarina za "gole" baterije ih čini neisplativim, uglavnom šalju DHL-om, teško da će neko da pristane da pošalje (jedino ako nađeš prodavca koji će biti voljan da ih spakuje u nešto i pošalje kao to "nešto" a ne kao punjive baterije". One su problem već 5-6 godina unazad.

Ja sam rasturio jedno 4-5 modela vajpova (za jednokratnu upotrebu, sa i bez opcije punjenja) i ni u jednom nije bila klasična li-ion baterija, sve li-po, čak i u onim ogromnim od 6000 pafs ili koliko več ide max.

Nazad
Vrh Dno