faXcooL
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.10.2004
- Poena
- 755
ma isto, nema nikakve razlike, ne izvaljujem šta je okidač da nekima bude jedna cena, a nekima druga, isti link, ista podešavanjaCim se ode na link, matrica zapamti sta si gledao, onda na Discount finder i tu se dobiju popusti.
Isto je i kod mene. Odjednom su se snizila sniženja i ne mogu nikako da vratim. Probao sam da reinstaliram app, ništa nisam dobio, čak mi se čini da su još manji popusti.ma isto, nema nikakve razlike, ne izvaljujem šta je okidač da nekima bude jedna cena, a nekima druga, isti link, ista podešavanja
Stigle malopre i malo je reci da sam odusevljen. Poredim ih sa moondrop ariom i stvarno je odlican zvuk. Razlika je nebo i zemlja u poredjenju sa onih 10 tuki bezicnih slusalica sto sam uzeo kao i ostali : d4.09$
I just found this on AliExpress:
US $19.59 | KZ X Angelears Libra Wired HiFi In-Ear Earphone IEMs Ultra-Wide Frequency Dynamic Monitor With 0.75 Detachable cable
![]()
KZ X Angelears Libra Wired HiFi In-Ear Earphone IEMs Ultra-Wide Frequency Dynamic Monitor With 0.75 Detachable cable - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Poštarina za "gole" baterije ih čini neisplativim, uglavnom šalju DHL-om, teško da će neko da pristane da pošalje (jedino ako nađeš prodavca koji će biti voljan da ih spakuje u nešto i pošalje kao to "nešto" a ne kao punjive baterije". One su problem već 5-6 godina unazad.Imate li preporuku za neke 18650 baterije? Moraću uskoro da menjam u soundcore 2 zcuxniku. Ovde 2 baterije kostaku više nego što sam platio zvučnik 😀
Rizikovao bih da ne stignu, ako je ok cena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari