Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Isprobao sam wireless tuki punjac, dobro se drzi na telefonu/futroli, medjutim dosta je vruc (ne znam da li tako trebaju ti wireless punjaci, ovo mi je prvi)
Druga eksterna tuki je dobra, zagreje se, ali kao i regularna eksterna baterija.

Da, uglavnom se greju wireless punjači, mada trebalo bi da je to sve u granicama predviđenog, to jest mislim da nešto posebno mnogo ne utiče na bateriju i njeno trajanje, jer čovek prvo na to pomisli kad primeti grejanje.

Da, uglavnom se greju wireless punjači, mada trebalo bi da je to sve u granicama predviđenog, to jest mislim da nešto posebno mnogo ne utiče na bateriju i njeno trajanje, jer čovek prvo na to pomisli kad primeti grejanje.
Pa vrela je baterija, ne bih zeleo da mi zapali telefon.
Svakako cu probati sa njom zicno punjenje, jer i to podrzava.

Stigao i meni Toocki PWB preko Bexa, doduše u katastrofalnom stanju. Bojim se uopšte da ga priključim u struju 😬
To je vec odgorelo svoje. Verovatno vise i nema sta da se zapali unutra.
Sala naravno, odmah u djubre nakon zalbe aliexpressu. Sada se pitam sta da radim sa ovim svojim. Planiran je za bajs torbu koja moze da bude dosta izlozena suncu

Pa vrela je baterija, ne bih zeleo da mi zapali telefon.
Svakako cu probati sa njom zicno punjenje, jer i to podrzava.
Pa mora tako kažem ti, meni se ugreje telefon i baterija kad punim običnim 25 w punjačem, sa onim od 45 w još je toplije sve, a sa wireless punjačem 15 w još koji stepen gore, ali ne može se očekivati da bude hladnije obzirom na tehnologiju punjenja, jedno je šta bi voleo da bude a drugo je šta je izvodljivo, valjda je to jasno. Ali treba napraviti neku razliku između ispravnog i pokvarenog punjača i punjenja istim, najlakše je baciti sve u kantu za smeće i ne kupovati više slične stvari.

Stigla i meni 100 dinara dao Bexu ,stigla dva komada radi puni ali samo brzo punjenje, nema veoma brzo punjenje na Samsung A 52s
Malo razocaran ali za jednu crvenu ok, XIAOMI Power Bank 3 Ultra Compact 10000mAh 37W ima veoma brzo punjenje a placen 2500 din
Videcemo kako se pokazao na duze staze Tuki
Screenshot_1.png

Је л и вама престала аплилација да показује цену у доларима него само у денарима? 😁

Nije I dalje je u dolarima.

I just found this on AliExpress:
US $4.99 | 《Special Offer》usb Flash Drive 64gb Inventory Clearance U Disk 32GB MLC Quality Assurance Free Mail Usb Drive

0.31$ za 64gb ali po jedan po nalogu se moze poručiti.
Kako samo US $0.31 ?! Kod mene, kada se ulogujem na AliExpress nalog, piše US $6.14.

MKD + coins.
Kod mene daje 60%, neće 95. Ne znam više šta da probam da vratim popuste...

I just found this on AliExpress:
US $4.99 | 《Special Offer》usb Flash Drive 64gb Inventory Clearance U Disk 32GB MLC Quality Assurance Free Mail Usb Drive

0.31$ za 64gb ali po jedan po nalogu se moze poručiti.

Kod mene 2.45$ uz coins + mkd
a 32GB 1.64$

Preko coinsa vam bude 0.31$? Meni je isto 2.45$ preko Mkd.

Meni na MKD preko coinsa 0.27 €. Uzeo sam 64GB.

Poslednja izmena:
Vrh Dno