Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Stvari na aliju nikad nisu bile povoljnije i jeftinije nego sada. I to traje tipa 10-tak mesece, od kako su krenuli da se "kokaju" sa temu-om.
Prošle godine sam imao 120 porudžbina za celu godinu, do sad imam 130 porudžbina a tek smo prošli pola godine :D

Jel vrede nešto te kung fu utičnice? Ili crkavaju posle par meseci.

Meni je jedna naduvala kondenzator posle godinu ipo. Ulozio 10din i opet radi.
Ali ih je tesko otvoriti.

Imam nekoliko par godina, neke plaćao i 1 eur (Gerier), generalno sve iste, ali ni jedna nije na većoj snazi od 200W i naravno nisu mi za odgovorne potrošače. Prate potrošnju, možeš da ih kontrolišeš preko Tuya - ne vidim razliku između njih i 20x skupljih Shelly za istu namenu

Imate li predlog za žičane 3.5mm bubice, ali ne in-ear? Mikrofon je plus, ali nije obavezan, važniji je kvalitet zvuka. Kupio bih kod nas kad bi još postojale... (imaju Apple EarPods, ali su ih ocrnili)

Stigla i meni upravo 100 dinara dao Bexu.

Jel vrede nešto te kung fu utičnice? Ili crkavaju posle par meseci.

Ovakve dve imam. Jedna za klimu, druga za produžni kabal na kome je TV i još neka sitna elektronika. Rade posao sasvim okej. Piše 16A, ali ne bih baš uključivao veš mašinu preko nje.

Ostale u kući su mi zidne/ugradne.

US $53.62 | COMFAST WiFi 7 BE6500 USB Adapter 2.4G/5.8G/6G USB 3.0 WIFI High Gain 4 Antenna Network Card Driver-Free For PC/Laptop Win10/11

Screenshot-20250711-003142-Ali-Express.jpg

27$, u Save now delu - najbolji WiFi 7 USB adapter!
U pitanju je Realtek RTL8912AU chipset sa 4x5 dBi antene.
Samo za Windows 10 I 11!

Screenshot-20250711-122146-Ali-Express.jpg

Screenshot-20250711-122723-Ali-Express.jpg

Danas još povoljnije!
Kupljeno za 23.68$ sa poštarinom :)

Veš mašina mi je već 2god na Shelly. Jedna klima takođe toliko dugo.

Nekako ne bih stavljao ozb. potrošače na Tuyu 24/7 ali to je bazirano eto samo tako na imenu, ceni i subjektivnom osećaju kvaliteta Shelly utičnice pod rukom.

Upravo platio 1.30. Inace imam 5-6 komada godinu dana,jedna mi je na kafematu od 2kw druge na nekoj siti rade bez problema. Isto sam tako bio skeptican za prekidace na dodoir ali evo rade bez greske a prelepo izgledaju

I just found this on AliExpress:
€9.98 | VOLTME USB Type C To USB C Cable PD 100W USB-C Fast Charging Charger Wire Cord For Macbook Samsung Xiaomi Type-C USBC Cable 3M

Voltme kablovi sa 95% popusta. Oni bi trebalo da su u nivou Baseusa
Meni shipping preko 5$

Ja sam hteo da uzmem na dodir prekidace za bojler ali odustao sam jer ipak je to veliki potrosac. Sad vidim da koristite mnogi?

Jel neko uzimao ovo sa Alija. Ima raznih varijanti od DIY do nekih gotovih? Plan mi je da napravim slicno onom ventilatoru sto "baca vodu" a da kosta 30x manje.
Nije to dovoljno tečnosti za tvoju namenu. Imao bi vlažan vazduh, ali ne dovoljno vode da osetiš osveženje.
Tebi treba ovako nešto
To je samo dizna do duše

Imaš i komplet

Imam priličan problem da nađem odgovarajuće in-ear slušalice jer me uglavnom žuljaju ili ispadaju koje god gumice da stavim.
I ajde uzmem radi reda Toocki HE-068 i totalno se prijatno iznenadim. Prvi model da mi skroz odgovaraju, da ne ispadaju ili klize iz uveta. 😁

Stigao i meni Toocki PWB preko Bexa, doduše u katastrofalnom stanju. Bojim se uopšte da ga priključim u struju 😬

Prilozi

• IMG_3559.jpeg
    IMG_3559.jpeg
    264.7 KB · Pregleda: 158
  • IMG_3561.jpeg
    IMG_3561.jpeg
    133.4 KB · Pregleda: 155
  • IMG_3560.jpeg
    IMG_3560.jpeg
    249.1 KB · Pregleda: 156
Ovo istopljeno? Izgleda kao da se nesto pored njega upalilo pa zahvatilo...

Ili je bio praktično uključen, pa je možda kroz pakovanje tako dok je zatvoren radio wireless punjenje pa je došlo do nekog pregrevanja i curenja itd.. @Z3kA da li je stigao u onoj plastičnoj punoj vazduha ambalaži za transport ?

Dajte neke preporuke, imali nešto pametno za kupovinu da mi ne zvrlji hiljadu coinsa u prazno 😃

Verovatno da je to. Kutija izgleda netaknutno, kao i sve u njoj sem same baterije..

Vrh Dno