Ne, ni meni ne radi.Jel vam radi mbanking ili ebanking? Na jednom mi kaže internal service error na drugom no user found....ne radi ni povraćaj računa samo vrti kružić...
Hvala dakle globalno je...Ne, ni meni ne radi.
Da i meni jutros nije radilo, cak ni preko tf nije htelo placanje, sad je sve OKHvala dakle globalno je...
Radi normalno.Jel vam radi mbanking ili ebanking? Na jednom mi kaže internal service error na drugom no user found....ne radi ni povraćaj računa samo vrti kružić...
Ako nije tajna, da nije mozda mastercard? Pitam jer mi istice do kraja avgusta pa hocu na vreme da im sednem na grbacu...posle 15 dana od kako mi je istekla stara kartica, konacno dobio novu danas, medjutim , odem da je "aktiviram" u prodavnici i kucam pin jednom, drugi put, treci put, bam kartica blokirana. Unosio sam PIN sa papira koji sam dobio uz karticu, Vratim se gde sam je preuzeo, kazu pa trebali te da kreirate vas pin!?! pa koja je fora onda sto mi dajete pin na papiru ako sam morao svoj da kreiram..Sad treba da cekam da je odblokiraju pa opet sve ponovo
Master je da, meni je u aplikaciji pisalo od pocetka juna da je kartica u izradi, a tek je danas zavrsena.Ako nije tajna, da nije mozda mastercard? Pitam jer mi istice do kraja avgusta pa hocu na vreme da im sednem na grbacu...
Tako je, rekli su mi ili na bankomatu ili samo prvi put kad budete nesto placali , morate da unesete pin, tek nakon toga ce vam raditi beskontaktno placanje, ovo drugo sam pokusao, ali mi se blokirala kartica@Dwyane Wade prethodno moraš da prođeš makar upit stanja na bankomatu pa tek onda upotrebiš na pos terminalu. Odblokiraće se sutra.
Pisao sam ja imao slican problem samo bez blokiranja, 3 nedelje pre isteka isao i seo im na grbacu i dzaba, opet kasnila 2 nedelje posle isteka.Ako nije tajna, da nije mozda mastercard? Pitam jer mi istice do kraja avgusta pa hocu na vreme da im sednem na grbacu...
takode nisam dobio sms zvali sluzbenicu iz filijale pa mi ona rekla da je kartica tu kod nje.Ja nikad recimo nisam dobio sms, a ubedjivali su me da cekam, da sam ih slusao, do starackog doma bi ih cekao i tad ne verujem da bi mi poslali sms.
Mana mu je odrzavanje koje ide na 380 dinara od 01.09.2025. Ako planiras da primas zaradu preko tog racuna razmisli o Bank MAX racunu u Yettel banci, u nekim stvarima nudi bolje pogodnosti kao na primer podizanje gotovine na bankomatima bilo koje banke u zemlji bez provizije, jedino je kurs losiji u odnosu na poštansku, ali je zato odrzavanje racuna besplatno.Zdravo, moze li neko u par crtica da napise mane Racun Plus paketa? Pogtovo ako ima iskustva oko koriscenje kartica u inostranstvu. Kad poredim sa drugim bankama odrzavanje je jeftinije, nema provizije na elektronsko placanje, bolji kurs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari