Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024)

@Sm10 Ne, javni primaoca su oni sa kojima sarađuje banka, i njih briše i dodaje sama banka.

Jel vam radi mbanking ili ebanking? Na jednom mi kaže internal service error na drugom no user found....ne radi ni povraćaj računa samo vrti kružić...

To se po nekada dešava mada ako je instant nalog tj do 300.000 trebalo bi da se realizuje odmah. Ako se to ne desi u 99 posto slučajva će se nalog poništiti i pare će se vratiti na račun kao raspoložive u roku od nekoliko sati...tako je bar bilo kod mene

posle 15 dana od kako mi je istekla stara kartica, konacno dobio novu danas, medjutim , odem da je "aktiviram" u prodavnici i kucam pin jednom, drugi put, treci put, bam kartica blokirana. Unosio sam PIN sa papira koji sam dobio uz karticu, Vratim se gde sam je preuzeo, kazu pa trebali te da kreirate vas pin!?! pa koja je fora onda sto mi dajete pin na papiru ako sam morao svoj da kreiram..Sad treba da cekam da je odblokiraju pa opet sve ponovo

@Dwyane Wade prethodno moraš da prođeš makar upit stanja na bankomatu pa tek onda upotrebiš na pos terminalu. Odblokiraće se sutra.

Promenio sam mobilni telefon i prilikom unošenja kredencijala iskoči prozorčić koji bi trebalo da izloguje stari uređaj, ali taj prozorčić nema nijedno dugme.
Pokušao sam da se izlogujem sa starog pa da se onda ulogujem na novi uređaj što sam uradio, ali to nije rešilo problem.

Postoji mogućnost blokiranja uređaja preko web aplikacije, ali tu se dobije greška.

Da li je neko imao sličan problem?

Edit: rešio sam problem prilikom kačenja priloga na forum :D Iz nekog razloga ne vidi se "yes" i "no" na ekranu mobilnog telefona.
:)

Prilozi

• 6028510938589677394.jpg
    6028510938589677394.jpg
    42.9 KB · Pregleda: 93
posle 15 dana od kako mi je istekla stara kartica, konacno dobio novu danas, medjutim , odem da je "aktiviram" u prodavnici i kucam pin jednom, drugi put, treci put, bam kartica blokirana. Unosio sam PIN sa papira koji sam dobio uz karticu, Vratim se gde sam je preuzeo, kazu pa trebali te da kreirate vas pin!?! pa koja je fora onda sto mi dajete pin na papiru ako sam morao svoj da kreiram..Sad treba da cekam da je odblokiraju pa opet sve ponovo
Ako nije tajna, da nije mozda mastercard? Pitam jer mi istice do kraja avgusta pa hocu na vreme da im sednem na grbacu...

Ako nije tajna, da nije mozda mastercard? Pitam jer mi istice do kraja avgusta pa hocu na vreme da im sednem na grbacu...
Master je da, meni je u aplikaciji pisalo od pocetka juna da je kartica u izradi, a tek je danas zavrsena.
@Dwyane Wade prethodno moraš da prođeš makar upit stanja na bankomatu pa tek onda upotrebiš na pos terminalu. Odblokiraće se sutra.
Tako je, rekli su mi ili na bankomatu ili samo prvi put kad budete nesto placali , morate da unesete pin, tek nakon toga ce vam raditi beskontaktno placanje, ovo drugo sam pokusao, ali mi se blokirala kartica

Pisao sam ja imao slican problem samo bez blokiranja, 3 nedelje pre isteka isao i seo im na grbacu i dzaba, opet kasnila 2 nedelje posle isteka.
Da MC, ljudi jednostavno ne znaju svoj posao, ubodu nekada nekome na vreme ali mnogima kasni po 2 i vise nedelja.

Mali update
4 sata i 29 minuta kasnije stuze novi mail, sa iste adrese sledece sadrzine:

"Poštovani,
Početkom 08/2025 radi se reizdavanje kartica.
O prispeću kartice u exp. korisnik dobija SMS obaveštenje."

Dogovor s mozgom -denied

Ja nikad recimo nisam dobio sms, a ubedjivali su me da cekam, da sam ih slusao, do starackog doma bi ih cekao i tad ne verujem da bi mi poslali sms.

Ja nikad recimo nisam dobio sms, a ubedjivali su me da cekam, da sam ih slusao, do starackog doma bi ih cekao i tad ne verujem da bi mi poslali sms.
takode nisam dobio sms zvali sluzbenicu iz filijale pa mi ona rekla da je kartica tu kod nje.

Поздрав,
Приликом плаћања/уплате скенирањем кју-ар кода у апликацији БПШ, кад хоћу да изменим износ, неће. Отвори ми се тастатура за унос цифара али када куцнем цифру, курсор трепка и стоји. Ништа се не дешава. Мало ииритира ово. на пример, Кју-ар код на решењу за порез ми постави 0.00 РСД. И сад шта? Пошто ми не да да изменим цифру, морам ручно да направим налог. Тако хоће, али је мање ефикасно.

Prvo moraš da izbrišeš cifru koju je sam uneo (i da je 0,00 moraš da izbrišeš) tek onda ćeš moći da uneseš cifru koju želiš.

Dočekao sam i da se desi da oni posalju obaveštenje o prispecu kartice u ekspozituru 🤣

Prilozi

• IMG_4501.jpeg
    IMG_4501.jpeg
    92.9 KB · Pregleda: 67
Da i meni su dan posto sam istu preuzeo, tako da ne smatram to necim korisnim.
Cuj, ja preuzeo karticu a oni sa 24h zakasnjenja mi salju da mi je kartica stigla, stvaroooo.

Zdravo, moze li neko u par crtica da napise mane Racun Plus paketa? Pogtovo ako ima iskustva oko koriscenje kartica u inostranstvu. Kad poredim sa drugim bankama odrzavanje je jeftinije, nema provizije na elektronsko placanje, bolji kurs.

Zdravo, moze li neko u par crtica da napise mane Racun Plus paketa? Pogtovo ako ima iskustva oko koriscenje kartica u inostranstvu. Kad poredim sa drugim bankama odrzavanje je jeftinije, nema provizije na elektronsko placanje, bolji kurs.
Mana mu je odrzavanje koje ide na 380 dinara od 01.09.2025. Ako planiras da primas zaradu preko tog racuna razmisli o Bank MAX racunu u Yettel banci, u nekim stvarima nudi bolje pogodnosti kao na primer podizanje gotovine na bankomatima bilo koje banke u zemlji bez provizije, jedino je kurs losiji u odnosu na poštansku, ali je zato odrzavanje racuna besplatno.

U Intesi placam 475 din mesecno + 15 din po transakciji. Procredit nudi besplatne racune + stednju po vidjenju ali mana je sto skidaju 1% pri svakom placanju karticom. RFB isto ima besplatne racune otvorene online ali takodje uzimaju proviziju na placanje ka inostranstvu. Bojim se da i oni nesto ne muljaju sa multivalutnim racunom kad se provlaci kartica na moru ili dize kes...

ne mogu da verujem da mi je ovaj racun kod Postanske promako. Starom sam namesto ebanking za penziju nije to vise tako zaostalo kako je bilo. Nije mi problem cena odrzavanja ako imam koristi od toga, Intesa dere na svemu od kursa do kamate bukvalno samo uzimaju. Vidim sad da Postanska ima i bolju kamatu na stednju

Nazad
Vrh Dno