Meni ide na svakih 45-50 minuta i traje 5-6 minutaDosta sam okruzen i zaklonjen komsijskim objektima oko kuce,mozda i to pomaze.
Meni ide na svakih 45-50 minuta i traje 5-6 minutaDosta sam okruzen i zaklonjen komsijskim objektima oko kuce,mozda i to pomaze.
Meni ide na svakih 45-50 minuta i traje 5-6 minuta
dok je klima upaljena nastimaj na gornji pozaj, najvisi. ako ne stoji vodoravno (ravno gore), poguraj malo rukom, lagano, da stoji ravno. Ovo obicno malo pomogne, ako ne, ukljuci malo automatski da ide gore dole ili nakon par gasenja i paljenja se obicno ustima.Skidao krilca kada sam je cistio, i nekako ih nisam vratio na isti zub i sada masi polozaj za 45° , a mogu da vratim krilca samo u odredjeni polozaj, znaci ne mogu sa da eksperimentisem i da probam da vratim na stari zub, jel moze ovo nekako da se kalobrise?
Pro xKoju izabrati ovu ili
![]()
Hisense inverter klima Energy Pro Plus 12K QG35XV0E
Najbolje cene za Hisense inverter klima Energy Pro Plus 12K QG35XV0E od 55.399,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije Inverter klime i uštedite.www.eponuda.com
Ovu , dajte neki savet.![]()
Hisense energy uni hb 12K black inverter klima uređaj
Najbolje cene za Hisense energy uni hb 12K black inverter klima uređaj od 56.499,00 RSD. Uporedite cene iz kategorije Inverter klime i uštedite.www.eponuda.com
Za 25m2 da greje i hladi
Mislis pro plus
Ova pro plus dali je to ista klima kao pro xUni HB je nova neproverena od strane ljudi na forumu.
U principu jeste malo drugaciji dizajnOva pro plus dali je to ista klima kao pro x
cini mi se da je slabija od energy pro x/plus/nordicUni HB je nova neproverena od strane ljudi na forumu.
Ja imam isti problem sa nordic varijantom klime. Neki neprijatni miris se javlja i to od momenta kada je bila nova i prvi put upaljena. Ovaj problem mi se uopšte ne javlja prilikom grejanja. Imam u drugoj prostoriji pro x i sa njom nemam taj problem. Pa me baš zanima da li si uspeo da rešiš ovo nekako?Posle 8 meseci grejanja presao na hladjenje, i imam utisak da se oseca neki neprijatan miris samo kada hladi, ne znam sta je i da li mogu sam to da ocistim, filteri su cisti a ostalo nista nisam dirao
Priblizno je.Da li je neko skoro, uporedjivao potrošnju preko pametne utičnice i podataka iz aplikacije? Nemam pametnu utičnicu a aplikacija pokazuje baš malu potrošnju pa mi je to sumnjivo.
Nisam jos cistio, mala soba, podesavam na 25 i ne radi toliko jako pa se ne stvara kondenz, oseti se samo kada se stvara kondenz u unutrasnjoj, ne znam zbog cega imas isti problem sa novom klimom, moja se nije gasila pola godine pa nije ni cudnoJa imam isti problem sa nordic varijantom klime. Neki neprijatni miris se javlja i to od momenta kada je bila nova i prvi put upaljena. Ovaj problem mi se uopšte ne javlja prilikom grejanja. Imam u drugoj prostoriji pro x i sa njom nemam taj problem. Pa me baš zanima da li si uspeo da rešiš ovo nekako?
Nova generacija Hisense klima uređaja na potpuno novoj platformi. Zamenski model za seriju Hisense Energy SE. Pre dva meseca stigle su na srpsko tržište prvo modeli sa crnim panelom. U julu stižu modeli i sa belim panelom. Ukratko A+++/A++ 9k, 12k i 18k. Prva 18k kod Hisense u A+++ energetskom razredu hladjenje SEER 8.5. Više o ovom modelu možeš da vidiš na ovom linkuUni HB je nova neproverena od strane ljudi na forumu.
Ja sam ovo kupio jos nije montirana , ima li neko iskustva sa ovom klimom .
FRESH AIR
pojacaj malo ventilator i trosice ti jos manje, ipak je to velik prostor. krilce uvisJa sam se iznenadio efikasnošću ove klime,
ljudi koji se žale na potrošnju sigurno imaju velike toplotne gubitke jer ja hladim 70m2 ( 2 spavace, dnevna, trpezarija i kuhinja) sa ovom klimom od skoro, tavan 15cm izolacije, najskuplja stolarija, ali bez izolacije na zidovima od pune cigle, prosto ne mogu da verujem da je napolju juče prosečno bilo 32-33c a unutra klima nameštena da održava 24c na 2 crte ventilator,
potrošila po aplikaciji svega nešto više od 2kw, takodje sam primetio da ujutru ventilator spoljne jedinice radi na jako niskim obrtajima iako modulacija nije na najnižem nivou a preko dana kada je temperatura napolju veća ventilator radi brže čak i na najnižem nivou modulacije, takodje mi radi 15 minuta a 15 minuta odmara obzirom da jako lako postigne temperaturu, tada unutarnja jedinica duva ambijentalni vazduh a spoljna ne radi ništa, ima čudne zvukove na grejanju i krckanje plastike što je minus ( da testirao sam grejanje po ovoj vrućini ;D)
Unutarnja jedinica se maltene ne čuje na prve dve crte, a podnošljivo je i na max...
Sve u svemu jako efikasna klima, za vikend ću da je probam i uporedim sa pametnom utičnicom.
Ne verujem pošto i ovako radi sve vreme on/off jer je prostor "dobro" izolovan, jedino kad spremamo nešto u kuhinji, počne da radi bez prestanka na nekoj niskoj modulaciji.pojacaj malo ventilator i trosice ti jos manje, ipak je to velik prostor. krilce uvis
Ne bi se mucila da si odrzavao konstatno jednu temp. Ako zelis da se manje muci ne gasis je nego 24/7 radi i nikad se ne zagreju zidovi.Juče bila druga priča, pošto su se ugrejali zidovi malos e mučila za ovu površinu, radila je na 1500-2500w kapacitetu sve vreme, takodje raspred vazduha je bio do 1 c razlike, morao sam na 6 crta da stavim kako bi bacio vazduh do soba, definitivno nije predvidjena za 70m2
Spoljna jedinica je na 30 i na 70% modulacije iste buke jedino na najmanjoj modulaciji je baš tiha.
Fora je što živim na selu, te su noćne temperature oko 19-20c što mi odgovara pa napravim promaju, ali je fora što ipak puna cigla 35cm nije baš najbolji izolator pa ona jučerašnja toplota preko dana stigne unutra u prostorije sa zakašnjenjem, te onda u toku dana zidovi koji odaju toplotu budu problem za klimu obzirom da je velika površina i kubikaža vazduha pa ne može hladan vazduh da dodje do krajnjeg dela spavaće sobe gde su veći gubitci od rashladne moćiNe bi se mucila da si odrzavao konstatno jednu temp. Ako zelis da se manje muci ne gasis je nego 24/7 radi i nikad se ne zagreju zidovi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari