štek za sutra
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.05.2019
- Poena
- 115
Kreće da se diže "temperatura" na kripto tržištu.
Možda samo hvataju zalet....Altovi su propali...
Samo da ne bude zalet prema doleMožda samo hvataju zalet....
MIsliš li da moze preko 3k u nekom kracem roku? Recimo sad i odma🤣,ja sam uzeo 4.35 na 2577, jedan prodao na 2670,jedan ipo na 2780,.0.8 stavio na 2880,i onaj jedan cu videti ako bi prosisao 3kETH bi mogao do 2800-3000 sad sam usmocio u njega sa ovom sicom koja mi je ostala na 2600 pa da vidimo ..
Upravo prodao za oko 2770.ETH bi mogao do 2800-3000 sad sam usmocio u njega sa ovom sicom koja mi je ostala na 2600 pa da vidimo ..
Upakovao si i ti nešto za skokJa mislim da postoji izvesna šansa da altovi ipak krenu, BitDirect i još neki pokušavaju da sa ETH ponove infinite money loop koji je Microstrategy izveo sa BTC. Ako to ne uspe, altovi su verovatno trajno završili svoje, čime bi se završilo i to malo mog preostalog interesa za kripto.
Steta…Upravo prodao za oko 2770.
Ja mislim da postoji izvesna šansa da altovi ipak krenu, BitDirect i još neki pokušavaju da sa ETH ponove infinite money loop koji je Microstrategy izveo sa BTC. Ako to ne uspe, altovi su verovatno trajno završili svoje, čime bi se završilo i to malo mog preostalog interesa za kripto.
Tebi jos nije kliknulo, posle svih ovih godina nisi shvatio da Bitcoin nije isto što i “kripto” i da je kripto obican scam
Ethereum ne može biti dobar novac kao Bitcoin, jer je centralizovan i grupa ljudi može sama sebi da „printa“ novac. To je povratak na fiat valute.Kripto je fiat u novom ruhu.Jedno od glavnih monetarnih svojstava novca je da je rijedak , ako neko može da stvara još novca kad mu se prohtije, to ne može biti dobar novac.Vitalik i njegova prevarantska ekipa mogu da ‘printaju ETH ’ koliko hoće kad im se prohtije .Zato Ethereum nikad neće biti dobar novac kao Bitcoin jer dobar novac mora biti rijedak i niko ne smije moći da ga stvara iz ničega
Zlato je bilo novac jer ne postoji alhemičar koji može da ga stvori ni iz čega. Bitcoin je sličan zlatu jer treba uložiti mnogo resursa, isto kao kod kopanja zlata, da bi se dobio Bitcoin.Zato postoji pojam hard money , tvrd novac, koji niko ne može tek tako da stvara jeftino iz ničega
Novac koji se može stvoriti jeftino iz ničega nikad ne može biti dobar novac .Probaj da pročitaš knjigu Bitcoin Standard , vjerovatno će ti tada kliknuti
Ovo i mene zanima.Da li mozes da objasnis na koji tacno nacin Vitalik i njegova prevarantska ekipa mogu da printaju ETH?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari