Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

michael-madsen-2024-08-a733fd433c9640819406322f68945344.jpg

Retko gotivan lik, sporedna uloga tres negativac.

Zadovoljan sam filmom. Taman je došao kao malo osveženje sa uvođenjem heroine. Zabavna i domišljata akciona koreografija, tu sam se najviše plašio da ne bude zasićenja kao u poslednjem John Wicku, no ispalo je sasvim fino. Priča sporedna stvar ovde praktično, predvidiva ali može se uspešno zanemariti s obzirom na prirodu filma. Drago mi je da je Kijanu dobio više minuta nego što sam očekivao.

The Old Guard 2 , krš. Na momente me podsetilo na Stiven Sigal uradke. Prvi deo mi je nešto ostao u sećanju kao ok film. Ovo je smeće, Šarliz nešto čudno izgleda, kao da joj rade de-age Ai slop na faci

The Accountant 2 posle odgledanog filma jedno 5. minuta sedim i gledam u tv i pitam se jesam li ja normalan

28 Years Later 7/10

Мени добар, нарочито првих 45 минута. Шта знам, уживао сам у биоскопу. Последњих 3 минута филма сам једнино био у фазону... ДАЈ, ЧЕМУ?! АЛи добро, биће наставак.

NIko da prokomentarise "Bring Her back", a pojavio se juce/prekjuce i na streamu...
Utisci?
SInoc sam poceo 15-20 minuta, i desava se nesto zanimljivo, ali sam bio mrtav umoran i primoran da ugasim TV.

"Bring Her Back"
Sasvim solidan horor. Not great not terrible.
Gluma je fenomenalna.
6/10

Ja čim sam video generalno radnju tipa "US predsednik spasava sebe a sa sobom i svet, pa sada još i sa UK premijerom..." rekao sam neka hvala jer mi je pun kufer tih US hero filmskih predsednika a ovamo u stvarnosti neki dementni i ludi Bajdeni, Trampovi i slično...

Ja čim sam video generalno radnju tipa "US predsednik spasava sebe a sa sobom i svet, pa sada još i sa UK premijerom..." rekao sam neka hvala jer mi je pun kufer tih US hero filmskih predsednika a ovamo u stvarnosti neki dementni i ludi Bajdeni, Trampovi i slično...
Apsolutno se slažem... Generalno, slabo me više rade akcioni filmovi i ako sam ih vrtio stalno kao klinac i tinejdžer...

Finch (2021)
"Neloš"
Ovo mu dođe kao nastavak "Cast Away" :D samo sada umjesto one lopte, ima robota(e) :D

Iznenadjujuće dobar, ima odličnu dinamiku a i naša sinhronizacija je odlična. Moram i eng da overim interesuje me par fora kako izvorno zvuče.
Ja sam ga gledao u avionu pre par nedelja i oduševio me je. Gde ima da se gleda sa sinhronizacijom, da pogledam sa decom? Mislim na legalne servise ako je moguće.
Edit: ovde se odnosi na wild robot.

A noćas sam gledao wicked (dobar, ali je to tek pola filma), the return (odisej sa ralph finesom, osrednji) i snežanu- jezivo, ispod svakog nivoa i ocene, čak ni kao samostalna priča ne valja, a kao remake je minus.
Krenuo sam i the flow da gledam, ali sam uglavnom spavao, tako da nisam previše video :) sladak je i nacicu ponovo sa ga gledam.

Ja sam ga gledao u avionu pre par nedelja i oduševio me je. Gde ima da se gleda sa sinhronizacijom, da pogledam sa decom? Mislim na legalne servise ako je moguće.
Edit: ovde se odnosi na wild robot.

A noćas sam gledao wicked (dobar, ali je to tek pola filma), the return (odisej sa ralph finesom, osrednji) i snežanu- jezivo, ispod svakog nivoa i ocene, čak ni kao samostalna priča ne valja, a kao remake je minus.
Krenuo sam i the flow da gledam, ali sam uglavnom spavao, tako da nisam previše video :) sladak je i nacicu ponovo sa ga gledam.
The Wild Robot ima na Skyshowtime-u. Gledao sa klincem pre nedelju dana. I od mene preporuka. 👌

Taman je došao kao malo osveženje sa uvođenjem heroine.
Nije to osveženje nego iz Džon Vik franšize smo izmuzli 4 nastavka, a sad ćemo još mamuzati mrtvog konja i publika će da kupi.
Neka bude tako, svakom svoje, znam da ja neću.

Edit:
Ispravak, situacija je još smešnija
8316.jpg

Poslednja izmena:
Није лоше уопште. Добра акција, има и креативних и лепо снимљених ствари, прича наивна као и у већини акционих филмова. Споредних рола има солидних, као појава Нормана Ридуса коме је недостајала само масна коса и самострел, али је допринео популарности и живости филма као и Кијану.
7/10 јер волим Ану и акционе филмове.

Šmekerčina Julian McMahon.
Nip/Tuck će mi zauvek biti jedna od omiljenih serija a o Charmed je suvišno pričati.
Porastao sam uz Konana i mornar Popaja ali i Charmed.
Počivaj u miru, doktore Kristijane Troj. ❤️

Nek mu je laka crna zemlja što se kaže, ali brt ako si rastao uz ovog lika i ako su ti njegove serije omiljene to je baš šteta, mogao si i bolje da prođeš. 😆

Pokušavam da nađem gde je u svom postu on rekao bilo šta od toga ali mi jednostavno ne ide da nađem bilo šta osim jednostavne konstatacije da je još jedan glumac preminuo.

Nazad
Vrh Dno