Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Final Destination Bloodlines
Mene je zabavio ali imao sam nula očekivanja.
6/10

Isto i od mene 6, i samo da izrazim nadu da ce bivse decje zvezde nickelodeon serija sto cesce glumiti u ovakvim filmovima (ako me neko shvata sta mislim 😁).

Kao sto Milko rece, koliko je trailer dobar toliko je film los. Cak neke stvari iz trailera uopste nisu u filmu ili su skracene sto je cista obmana.
Osim "28" ovaj film nema nikakve veze s prethodna 2 i napravljen je na brzaka iskljucivo da se uzme lova.
Nije cak ni slicno snimljen sa sve nekim kill-cam kao u igrama, debilnom muzikom i mlacenjem i stavljanjem kamera u neke debilne uglove/kadrove...
Prica kao neka dosadna TWD epizoda, prvih 30min tu i tamo, posle komotno moze da se ode na blagajnu i trazi refundacija.
10/10 za krimi Dzimi mocni rendzeri-teletabis-nindza druzinu u tresama, kao ultimativno mokrenje po faci gledaocima, smejao sam se jedno 20min.
Nemoj da je neko dao 1din da gleda ovo smece.

Хвала лепо, да не идем у биоскоп, вечерас у 21,ионако немам времена за бацање. Ако се икад сретнемо, боље да те частим пиво.

Nije @Uriel pivopija, on samo pije secernu vodicu iz srzi besmisla moderne kinematografije.

Final Destination Bloodlines me je vratio kada sam sam gledao prvi deo i kada je poceo da skripi kompakt disk a macak mi iznenada skocio u krilo i zabio kadze tako da ocena ajoj boli ili ti ajde vi autori filma opet za filmsku traku i snimajte Dzerina Springera.

Kao sto Milko rece, koliko je trailer dobar toliko je film los. Cak neke stvari iz trailera uopste nisu u filmu ili su skracene sto je cista obmana.
Osim "28" ovaj film nema nikakve veze s prethodna 2 i napravljen je na brzaka iskljucivo da se uzme lova.
Nije cak ni slicno snimljen sa sve nekim kill-cam kao u igrama, debilnom muzikom i mlacenjem i stavljanjem kamera u neke debilne uglove/kadrove...
Prica kao neka dosadna TWD epizoda, prvih 30min tu i tamo, posle komotno moze da se ode na blagajnu i trazi refundacija.
10/10 za krimi Dzimi mocni rendzeri-teletabis-nindza druzinu u tresama, kao ultimativno mokrenje po faci gledaocima, smejao sam se jedno 20min.
Nemoj da je neko dao 1din da gleda ovo smece.
Auh, pa sad si mi ga ogadio da ni ne razmisljam da mu dam sansu kad iscuri medj narodnim sajtovima.
Kako je Deni Bojl toliko s**** stvar nije mi jasno. On je jedan od konstantnijih sto se kvaliteta tice. Izgleda da su i njega stigle godine i holivudizacija.

edit. cak je i the scenarista... relativno sa renomeom.

Ma jednostavno su hteli da uzmu pare na brzaka i odmah snimili 2 filma, jos kao drve da su 10 god spremali ovo lol.
Bukvalno se prvih 20sec vidi da ih boli uvo za sve i da ih nista iz prethodna 2 filma ne zanima.
Inficirani iz filma od pre 23god imaju bolju sminku i glumce.
Kao da su pokupili neke lokalne pijandure, namazali ih kecapom i rekli im trci za kamerom.
Uzece pare na prevaru sa ovim ali sledeci deo NIKO nece gledati mogu odma na striming da ga salju.

"28 godina kasnije" ne znam da li da okacim sta sam procitao na jednom drugom forumu prvobitno :)

123.jpg

Plaćen tekst kao i Bred pit koji neguje Milenu Dravić pred izlazak F1

Paaaaa zamislite gledate Zonu Zamfirovu i odjednom ispadne niotkuda Kristijan Golubovic sa ekipom svi u 90te zeldi stilu i krenu da se makljaju sa seljanima uz kungfu gimnastik backflip and sheeeet dok siba 200na h od Ivana. I uopste se ne zezam.

Paaaaa zamislite gledate Zonu Zamfirovu i odjednom ispadne niotkuda Kristijan Golubovic sa ekipom svi u 90te zeldi stilu i krenu da se makljaju sa seljanima uz kungfu gimnastik backflip and sheeeet dok siba 200na h od Ivana. I uopste se ne zezam.
Zbog ovog nadrealizma moram da ga upalim kad izadje. Od prilike kad je u filmu ovaj spektakl?

Uriela za predsednika 🙌
Dao si im ideju da angažuju Golubovića 🤦🤣
Da li je neko overio F1 sa deda Pitom ?Vredi li baciti pare na bio kartu ?🤔

Da li je neko overio F1 sa deda Pitom ?Vredi li baciti pare na bio kartu ?🤔
Мислим да код нас тек креће вечерас.
Купио карте за прву пројекцију, верујем да је глупост, али формула је па ваља видети.

Још ако Паја и Срки кажу коју реч на почетку, биће супер.

Surfer sa Kejdzom, nekako sam dogurao do sredine i nisam više mogao.

^ Jeste li u grupi koja ne moze da svari tog lika :geek:

Iskreno, prvi put ga vidim...podseca na Ben Affleck-a
nikad nece dobiti bolje uloge! on je u svojoj produkciji i neka pliva !

The Wild Robot predivan

Lepo je za promenu videti da se tehnologija predstavlja kao saveznik a ne uništitelj i triger happy nucleo psiho ala Greg Stilson. Kad se pomene AI u svakodnevnom razgovoru imam osećaj da većina ljudi vidi ljuljašku iz Terminatora i Saru Konora koja se roštilja na ogradi.

@emaremare meni je The Wild Robot jedan od najboljih filmova u 2024.
Iz nekog razloga je malo spominjan ovde u temi, a savršen je, kako za porodično gledanje, tako i za gledanje u društvu ili solo.
Iznenadjujuće dobar, ima odličnu dinamiku a i naša sinhronizacija je odlična. Moram i eng da overim interesuje me par fora kako izvorno zvuče.

Nazad
Vrh Dno