Auh, pa sad si mi ga ogadio da ni ne razmisljam da mu dam sansu kad iscuri medj narodnim sajtovima.Kao sto Milko rece, koliko je trailer dobar toliko je film los. Cak neke stvari iz trailera uopste nisu u filmu ili su skracene sto je cista obmana.![]()
Osim "28" ovaj film nema nikakve veze s prethodna 2 i napravljen je na brzaka iskljucivo da se uzme lova.
Nije cak ni slicno snimljen sa sve nekim kill-cam kao u igrama, debilnom muzikom i mlacenjem i stavljanjem kamera u neke debilne uglove/kadrove...
Prica kao neka dosadna TWD epizoda, prvih 30min tu i tamo, posle komotno moze da se ode na blagajnu i trazi refundacija.
10/10 za krimi Dzimi mocni rendzeri-teletabis-nindza druzinu u tresama, kao ultimativno mokrenje po faci gledaocima, smejao sam se jedno 20min.
Nemoj da je neko dao 1din da gleda ovo smece.
E ovo što je dotični dasa napisao se gospodo zove kvalitetno trolovanje..."28 godina kasnije" ne znam da li da okacim sta sam procitao na jednom drugom forumu prvobitno
Pogledajte prilog 496947
Ovo sto si opisao me nekako asociralo na ovaj film.Paaaaa zamislite gledate Zonu Zamfirovu i odjednom ispadne niotkuda Kristijan Golubovic sa ekipom svi u 90te zeldi stilu i krenu da se makljaju sa seljanima uz kungfu gimnastik backflip and sheeeet dok siba 200na h od Ivana. I uopste se ne zezam.
Ово Chat GPT писао..."28 godina kasnije" ne znam da li da okacim sta sam procitao na jednom drugom forumu prvobitno
Pogledajte prilog 496947
Zbog ovog nadrealizma moram da ga upalim kad izadje. Od prilike kad je u filmu ovaj spektakl?Paaaaa zamislite gledate Zonu Zamfirovu i odjednom ispadne niotkuda Kristijan Golubovic sa ekipom svi u 90te zeldi stilu i krenu da se makljaju sa seljanima uz kungfu gimnastik backflip and sheeeet dok siba 200na h od Ivana. I uopste se ne zezam.
Мислим да код нас тек креће вечерас.Da li je neko overio F1 sa deda Pitom ?Vredi li baciti pare na bio kartu ?🤔
ja dok izigravam wingmana mom drugaru hronicnom narkomanu mentalno zaglavljenom u 90im..."28 godina kasnije" ne znam da li da okacim sta sam procitao na jednom drugom forumu prvobitno
Pogledajte prilog 496947
Na samom kraju. Osvrtali smo se po sali misleci da su nam pustili drugi film.Zbog ovog nadrealizma moram da ga upalim kad izadje. Od prilike kad je u filmu ovaj spektakl?
Nisi gledao Boyku (Undisputed II)Iskreno, prvi put ga vidim...podseca na Ben Affleck-a
Iznenadjujuće dobar, ima odličnu dinamiku a i naša sinhronizacija je odlična. Moram i eng da overim interesuje me par fora kako izvorno zvuče.@emaremare meni je The Wild Robot jedan od najboljih filmova u 2024.
Iz nekog razloga je malo spominjan ovde u temi, a savršen je, kako za porodično gledanje, tako i za gledanje u društvu ili solo.
Nisam ni pomislio 😇Nisi gledao Boyku (Undisputed II)![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari