To važi samo za tebe, da li ima negde zvanična objava na sajtu?Da, mejl, zvali i potvrdili.
Posto sam uzeo njihov 2,5gbps paket, sta mi je potrebno da bih ostvario tu brzinu na kompu? Imam maticnu koja ima 2.5gbps port, cat 7 kabl. Koji ruter bi mi to omogucio?
ukratko mora svakako Orion da ti omoguci tu uslugu a to nece uraditiPosto sam uzeo njihov 2,5gbps paket, sta mi je potrebno da bih ostvario tu brzinu na kompu? Imam maticnu koja ima 2.5gbps port, cat 7 kabl. Koji ruter bi mi to omogucio?
Sama tehnologija je dobra, samo je Orion problem, jer je to jedna pilićarska firma.![]()
Каква су вам искуства са новим Орион телеком бежичним интернетом?
Како се Интернет понаша током олује, грмљавине, падања кише?
Meni su rekli da ako hocu mogu da mi ostave N1 do kraja UO, reko sam da ne zelim, da je moja konacna odluka raskid, poslali papire na mail , popunio i vratio nazad. Posle zvali i dali mi app 6 mes gratis bez UO , posto sam raskinuo pa su oni kao brizni i izvinjavaju se, reko da nema potrebe ne zelim ni besplatnoDa, mejl, zvali i potvrdili.
I ja sam geknuo od ove sparine 🤣Geknula Orion optika u Bloku 62 na nekih 5m upravo...
Mene isto zvali kada sam vec sve obavio i instalirao novu optiku,ali i da nisam ne bih se vracao,televizija im i posle toliko godina jos uvek nije bas jaca strana,a frljaju se sa nekim net brzinama koje ne mogu ni da iskoristim, a placam ih.Meni su rekli da ako hocu mogu da mi ostave N1 do kraja UO, reko sam da ne zelim, da je moja konacna odluka raskid, poslali papire na mail , popunio i vratio nazad. Posle zvali i dali mi app 6 mes gratis bez UO , posto sam raskinuo pa su oni kao brizni i izvinjavaju se, reko da nema potrebe ne zelim ni besplatno![]()
Ja imam 2 optike od 200/20 u pripejdu i to radi sasvim korektno i punom brzinom. Ako u zgradi imate njihovu optiku, uzmi slobodno. Za wifi prikljucke ne mogu nista da kazem, to je druga prica.Pozdrav,
u potrazi sam za internetom do max 2000 dinara. Dvoumim se izmedju A1 Kućnog Neta koji je sad neograničen ali koliko sam čitao nikad ne dostiže deklarisane brzine. Vidim da orion ima Net bez ugovora, pa me zanima da li neko ima iskustva sa tim, konkretno bih uzeo neki od 200/20 ili 500/50, ali mi zvuči previše dobro da bude istina za tu cenu.
Gde to pise ?Da bi dobio prepaid mora se najpre imati postpaid ugovor od makar godinu dana da bi oni dozvolili prepaid.
Ja pricam o optickom netu, a ti verovatno o wifi i Novom Sadu. Ja sam u Beogradu.Od onih obaveštenja iz call centra da korisnici iz NS-a budu "strpljivi" jer će net da dođe slaba vajda.
Ja imam kod sbb (ott) samo za jedan tv na aplikaciju i 1 telefon.Da li je moguce dobiti vise slotova za TV aplikaciju od 2?
Na brzinu sam probao i nisam uspeo da koristimMislim da mobilna app radi na onim jeftinim kineskim Android boxevima sa slimbox-om, ali nisam siguran.
Tv box ili smart tv idu na app za tv, a telefon prepoznaje zasebno.Na brzinu sam probao i nisam uspeo da koristim
Tv box ili smart tv idu na app za tv, a telefon prepoznaje zasebno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari