AKo tri meseca bude isao dole da dokupim i budemo u boljoj poziciji,da ne moramo posle da cekamo Ltc na 2000Sta da iskoristimo? Ukopavaj še šinko 😁
шежона лова на 3ецa почиње синко. Ако оманемо ту је cow или ava.Sta da iskoristimo? Ukopavaj še šinko 😁
Samo strpljivo. Ne moze nista preko noci.Vecina... Ne znam sta moze da pogura cenu altova jedino 18. Juna govor Pavela da smanji kamatne stope, ako bude hteo.. Ili jos gori scenario da Iran blokira prolaz nafte i da skoci cena a kripto jos da potone... Neka se javi neko iskusniji da da malo pozitivnog signala, ako ga ima..
https://forum.benchmark.rs/threads/kriptovalute-opšta-diskusija.411505/page-182Može pomoc?
Moze pomoć oko nalaženja opšte teme o digitalnojbvaluti. Čini mi se da je bila ali ne uspeva mi pretraga.
Laik sam za kripto, da postavim par pitanja koja su vama verovatno smešna.
Čitam vaše komentare i pola
Svi bi mi voleli da je tako,samo da u srptembru ne kazemo e da su nam cene iz juna,ja sam sve ordere sklonio,koine ne diram ,u slucaju da ode gore super,a ako bude neke vece korekcije postepeni ulaz, as to se tice btc mislim da nije greska ni ko ude na 110,100,ako bude i 120k,(ok,naravno da je bolje 70k),neka dode za godinu ipo dve i podigne duplo...Spremamo se u novi talas rasta, pitanje koliko će trajati mesec dva tri...
Navodno ovaj vikend (uglavnom se svi najviše rokaju vikendom, valjda pozavršavaju poslove preko nedelje, pa onda udri).Ovaj indikator nam govori da ce verovatno doci do Americkog napada na Iran .
Ako zaista dodje do tog napada ocekujem veliki pad cena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari