Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2025)

Jos samo meteor da padne i da napokon otpisemo altove😂

Ovo nema dalje. Aj jos i Tsjland i Kambodza da se posibaju, Kina napadne Tajland... Ko god ima neki dispute neka se izrokaju jer ovo nema smisla da idu svi jedan po jedan. Ode berza dole, ode nafta gore... Zavrsice se ciklus ovako.

Ja sam pre 7 dana uzeo sui na 2.94 izasao na 3.51, juce uzeh na 3.3(prerano,ali ok),prosao i order na 3.07,sledeci mi na 2.84 pa 2.5 ako ode ispod onda ga ne kupujem dok ne siđe ispod 2, koristimo prilike cekajuci nebesa

Gari, kakav ww3, ostavi senzacionalizam kuriru i b92.
Ovo smo videli vec nekoliko puta poslednjih godinu dana.
Za dan-dva-pet, trziste se vrati gde je bilo.

Uostalom BTC je samo par hiljada od ATH tako da se nista nije ni desilo.

vreme je da se cita biblija primice se prijemni

Kripto je za ovo tromesecje zavrsio rast. Fraza sell in may & go away shema je opet odradjena. narednih 3 meseca dole, verovatno i 3 meseca dole. sretno.

Cene su veće sad nego prošli petak!a čak i da bude sledecih 3 ili više meseci pad ne mozemo ništa nego dokupljivati ,hocu da kazem sledece:umesto kuknjave da probamo da iskoristimo sto bolje mozemo

Ne dokupljujem nista vise , boldovani koini su dugorocne pozicije a ostalo "prtina" prve prilike:)

LTC u testamentu ostavljam unucicima.....:ROFLMAO:

Vecina... Ne znam sta moze da pogura cenu altova jedino 18. Juna govor Pavela da smanji kamatne stope, ako bude hteo.. Ili jos gori scenario da Iran blokira prolaz nafte i da skoci cena a kripto jos da potone... Neka se javi neko iskusniji da da malo pozitivnog signala, ako ga ima..

Vecina... Ne znam sta moze da pogura cenu altova jedino 18. Juna govor Pavela da smanji kamatne stope, ako bude hteo.. Ili jos gori scenario da Iran blokira prolaz nafte i da skoci cena a kripto jos da potone... Neka se javi neko iskusniji da da malo pozitivnog signala, ako ga ima..
Samo strpljivo. Ne moze nista preko noci.

Global liquidity raste sa novim biznis ciklusom, cekamo rate cut, cekamo ETH staking ETH, tokenizacija asset-a na ETH ubrzava, Vitalik najavio 10x skaliranje u narednih 12 meseci (hehe), kompanije tiho akumuliraju ETH masivno. Ne kazem da kratkorocno (2,3 meseca) ne moze ici dole ili sideways, ali verovatnoca i risk-reward je toliko na strani bull-ova da zaista nema prostora za short IMO.

Ukratko, odaberite dobre protokole (koji vec i sada prave znajacan revenue i iza kojih stoji reputacija) sada i cekajte 10-30x, (AAVE, CRV, COW, LINK) su licno moji favoriti.

Ja sinoc izadem iz sui na 3.12,imao prosecan ulaz 3.02 na 10k,uzeh 300 $,videlo se da se muci ,ceo dan je bila ta cena nikako da probije i kao da smo izgubili snagu padom u cetrvrtak,tako da je neki strah preovladao u meni da to moze jos dosta dole

Postavio order na btc 102.9 ,a ako ode jače onda 95k(ide leto,moze se desi)

Može pomoc?
Moze pomoć oko nalaženja opšte teme o digitalnojbvaluti. Čini mi se da je bila ali ne uspeva mi pretraga.
Laik sam za kripto, da postavim par pitanja koja su vama verovatno smešna.
Čitam vaše komentare i pola razumem.

Etherealize je objavio dokument: https://ethdigitaloil.com/

Preporucujem citanje od dela: "Why Has ETH Lagged BTC?" ukoliko vas interesuje prognoza cene ETH.

Spremamo se u novi talas rasta, pitanje koliko će trajati mesec dva tri...
Svi bi mi voleli da je tako,samo da u srptembru ne kazemo e da su nam cene iz juna,ja sam sve ordere sklonio,koine ne diram ,u slucaju da ode gore super,a ako bude neke vece korekcije postepeni ulaz, as to se tice btc mislim da nije greska ni ko ude na 110,100,ako bude i 120k,(ok,naravno da je bolje 70k),neka dode za godinu ipo dve i podigne duplo...

Nazad
Vrh Dno