NevisStarShine
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.08.2014
- Poena
- 365
Ljudi koji nisu nikad imali te karte, gluposti, nista im ne fali.Dal valja cemu ovaj gainward model ? Najjeftiniji je na kp pa zato pitam. Znam da je bila prica jedno vreme od mnogih ljudi "samo nemoj gainward" pa reko dal se promenilo nesto : d
Ma piše...nema veze, vazno je da pise da je visok fps
Meni je i ovaj lik dobar, nije veliki kao Steve i ne radi tako temeljno ali ima dobar kliker za ove stvari... anyway, pogledajte probleme sa drajverima koje trenutno ima nVidia (ako su problem drajveri)... pogledajte stuttering i ostale probleme koje XT nema... ajd što je hardver osakaćen nego ne mogu ni kršten drajver za 5000 seriju da izbace već pola godine....
Ma piše...![]()
Znaci grafika se pregrevala 20c vise nego sto treba I ventovi su isli na 90%...samo sam je vratio u slot, od tada sve normalno kako I treba fabricki...I to je to, nikakvih drugih problema nisam imao...sad je sve u redu...samo sam je malo bolje podupro nosacem da ne klizi 🤣@milimili86
Da rezimirano:
Nisi imao nikakve bsod, post warning, boot failure, os zamrzavanja, all vents full speed system reset, mb beeps ili error codes znaci sve super sa sve testiranjem, samo se gpu pregrevao i ti gurnuo nazad grafu u slot i sada sve super?
@veteran76
Smanji malo piskaranje, previse se ponavljas
Jedino logično objašnjenje je da ti je nosač ili neki kabl zaglavio 2 venta na grafičkoj.Znaci grafika se pregrevala 20c vise nego sto treba I ventovi su isli na 90%...samo sam je vratio u slot, od tada sve normalno kako I treba fabricki...I to je to, nikakvih drugih problema nisam imao...sad je sve u redu...samo sam je malo bolje podupro nosacem da ne klizi 🤣
Utešno je to što ako odaberete 16 Gb verziju ne utiče toliko i radi ok i na starim pločama, e sad što će gomila ljudi u neznanju završtiti sa 8 Gb verzijom je druga priča.Kao sto se ocekivalo, definitivno je da kombinacija nizeg broja PCIe linija i 8GB VRAM ne radi kako treba.
Utešno je to što ako odaberete 16 Gb verziju ne utiče toliko i radi ok i na starim pločama, e sad što će gomila ljudi u neznanju završtiti sa 8 Gb verzijom je druga priča.
Sve je to super, ali imena su nevazna kad kartice kostaju kao bog otac. Dal se ona zvala 5050 Ti ili 5060 Ti ne pravi neku razliku kad 16GB varijanta kosta 500-600e kod nas.Iskreno po meni bi po performansama 5070 (običan, ne ti) i trebao da bude 5060, a sadašnji 5060 modeli ustvari 5050.
Ja sam vlasnik jedne 1060, i složio bih se, poslednji pravi predstavnik srednje klase!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari