Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

USB C konektor na baterijama je malo vrljav, pa je nekad potrebno okrenuti konektor na kablu ili ga zakačiti dva-tri puta, dok ne klikne i krene da puni. Svaka baterija ima LED, pa znaš da su krenule da se pune.

Naravno, potpuno je očekivano da svako malo neka baterija ne radi nova ili da brzo rikne. Kakav dobavljač, takav proizvod 🤐

Pazario sam 2x sa Temu-a. Vratio se na Ali ali opet cekanje za preostale paketice (3 koja su odavno trebala da stignu) pa sam mislio opet da se vratim na Temu. Mada neke stvari nisam uspeo da nadjem ali 95% je tu sta pretrazim.
Malo me buni to sto mi nudi u RSD da platim pa da li onda da placam sa deviznom karticom ili dinarskom? Deviznu koristim bas za namenu za online kupovine, prebacim koliko mi treba i platim. Dinarska mi je ipak za svaki dan.

p.s. ne secam se da sam imao neki dobar popust sa bilo kojim kuponom. Da li ima nesto za malo vecu porudzbinu?

Ja mislim da ce ti raditi tad duplu konverziju, uvek skida u dinarima pa banka konvertuje.
Ja tako kapiram, ja uvek u din placam, a onda banka konvertuje.
Ako gresim nesto neka me neko ispravi.

Vidim da ce me ovo dosta vise kostati :mad:. Prvo sam prebacio dinare u eure a sada ovo

PayPal's Conversion Rate: 1 EUR = 112,9483 RSD
Converted From:€32,90 EUR
Converted To:3.716 RSD

Kako da zastitim dinarsku karticu da ne moze da bude kompromitovana? U erste banci sam. Ako je unesem u PayPal ona je zasticena tu od bilo cega nepredvidjenog?

Cancelovao sam. Ubacio sam nesto sto sada nisam hteo da porucim pa cu nanovo. Pa taman da vidim to oko placanja.

Ja sam ove uzeo, ali jos uvek nisu stigle,
Mada vidim po komentarima da se nekome ne pune kad se ubace u punjac :D
A posle mi izadjose i te sa usb-c al vec bese kasno
Pogledajte prilog 495313

https://share.temu.com/lIcDN6caLNA
Koliko ti se ovo isplati? Za 500 kinti ima u Lidlu punjive 4 komada, oke ovo jeste 8, opet nemas ni garanciju za njih a jos ako se ne pune

Sto sam kupio carape na Temu za sitne pare, otimamo se za zenom za njih, em sve su razlicite, em nema noga da se znoji kod nas take za te pare nisam naso.
Uzimao sam zeni seksi spavacice ljudi ono u Bonati kosta na popustu 1500-2000, na Temu za 500-700dinara, materijal isti kao u Bonati.
Supruga zadovoljna materijalom, udoban za spavanje a moz zamislite mene tek :)

@Rusi najbolje bi bilo da je barem ne sačuvaš, a ponajviše i zbog toga što tokom narednih 8 sati od plaćanja porudžbine se pojavljuje Fast checkout pa može automatski da ti se naplati ono što verovatno nisi ni hteo.

@Rusi najbolje bi bilo da je barem ne sačuvaš, a ponajviše i zbog toga što tokom narednih 8 sati od plaćanja porudžbine se pojavljuje Fast checkout pa može automatski da ti se naplati ono što verovatno nisi ni hteo.
Izvini nisam razumeo

@fingolfin22 google wallet koristi autofill pa mi je isto. Erste banka nema virtualnu karticu. Jedino otvoriti jos jedan dinarski racun pa da imam za placanje u rsd. Ne znam sta drugo? Nemam iskustva u ovome sem da sam ostao bez kartice tj bila blokirana jer sam placao online dinarskom pa im je baza bila kompromitovana

To uvek i uradim sa deviznom ali deviznu koristim samo za net. Dok ova dinarska je glavna za novac, za platu i ostalo pa ne bi da postoji bilo kakav njen online trag.

Jel kupovao neko mozda ove teleskope na Temu? Valja li ovo ista i ima li neka preporuka do nekih 50-ak eura?

Koliko ti se ovo isplati? Za 500 kinti ima u Lidlu punjive 4 komada, oke ovo jeste 8, opet nemas ni garanciju za njih a jos ako se ne pune

Sto sam kupio carape na Temu za sitne pare, otimamo se za zenom za njih, em sve su razlicite, em nema noga da se znoji kod nas take za te pare nisam naso.
Uzimao sam zeni seksi spavacice ljudi ono u Bonati kosta na popustu 1500-2000, na Temu za 500-700dinara, materijal isti kao u Bonati.
Supruga zadovoljna materijalom, udoban za spavanje a moz zamislite mene tek :)
Pa ovo mu dodje svakako za dzabe :)
Na svaku kupovinu od 4500din dobijas 3500din nazad, tako da ja uvek sakupim taj "kredit" pa samo dodam tipa 1000din(ili manje posto ima nekad da se nakupi i na ono price adjust)...tako d ja uvek dopunim sa necim sto mi mozda i ne treba eto, samo da dodjem do te 4500...a lidlove su super, imam i one male AAA i one vece AA, nego baterija nikad dosta :D za satove, daljince neke igracke :D
Inace stigle su, stavio sam ih u punjac na testiranje(bile su pune) pa ce on da ih isprazni i napuni jos po jednom...videcemo kakve su :D

videcemo kakve su :D
Punjive alkalne baterije (RAM - Recheargeable Alcaline Manganese) se mogu puniti samo 10-50 puta (kapiram ove na TEMU su na donjem dijelu raspona) umjesto 500-1000 puta koliko mogu drugi tipovi. Koliko god su jeftine, ipak je to manje više samo dodatni e-waste.

Stigle mi neke stvarčice nakon 15-tak dana. Nije loše. Doduše odeća se nikada ne može pogoditi 100% dok ti to ne probaš live.

U poslednje vreme mi salju zguzvane majice i bedmude , sad oko 20 do 25 juna mi stizu 4 majice bas da vidimo jel ce biti zguzvane.

Drugari kad smo već kod majica, da li će stvarno da mi stigne full print ove majice ili ću da me skemuju i pošalju ko zna šta. Ima još dosta full print majica i pantalona za jeftine pare od 800-1500 dinara pa me zanima kako je tako jeftino za full print kad kod nas bi tako nešto koštalo 30 evra i više jedna majica. U čemu je fora i da li je legit?

Prilozi

• Screenshot_20250612_194237_Temu.jpg
    Screenshot_20250612_194237_Temu.jpg
    122.6 KB · Pregleda: 71
Kakve kese? misliš na pvc mušeme? Da li se brzo cepa? Da li je u pitanju poliester? Da li se brzo izliže i izbledi?

Ako imaš još takve majice, da li možeš da slikaš? A to je verovatno mutnije jer nije dobra rezolucija slike za full print

Glupo pitanje ali da li će mi stići sve u jedan paket ako naručim različite majice od različitih prodavca? I da li treba da platim carinu i pdv ako uzmem do 6000 dinara (50 evra)

Pa nekad da nekad ne , meni su 4 majice i nvme ssd spakovali zajedno , mozda da majce omeksaju ssd :) , nekad znaju da odvoje , znaces 5 do 7 dana posle porudzbine kad ti stigne poruka da je upakovana porudzbina , dobices i broj za pracenje koji ne moze da se gleda dok paket ne prodje carinu.

U principu gledaju da ukombinuju više porudžbina dan za danom ili odvoje u drugi paket. Međutim, pošto mi filmsku klapu nisu stavili sa dioptrijskim naočarama za vid i hidrogel folijama, a donja daščica se odlepila i šraf koji drži klapericu se klati. To ću i da im prijavim, jer nelogično je da mi se stavlja nešto lomljivo u paket gde nisu lomljive stvari.

Ma 100% poliester. Mislim da ne, vjerujem da ne blijedi baš iz tog razloga.
Da, za jeftini full print se koristi sublimacija (slično kao recimo proces štampe custom šolja po štamparijama), a sublimacija ne ide na bilo koju podlogu, za majice mora sintetika.

Nazad
Vrh Dno