Ne. I polako sa epitetima, nema potrebe za tim na ovom forumu.Može li nekako da se bira kojom će kuriskom službom poslati paket?
Kojeg je kapaciteta taj nvme SSD? Zar ti nije bilo bolje da si za te pare uzeo ovde kod nas sa garancijom? Po meni se jedino isplatilo uzeti onaj Kodak ssd od 1tb koji je kostao 2.500 din.Neki nvme SSD od 10900 dinara sam narucio na temu , evo vec 3 dana jos nije spakovan a nije u prednarudzbini nego obicna narudzbina , mada rok je 7 dana da upakuju tako da cemo da vidimo. Valjda mi nece poslati slupan NVME nedaj Boze![]()
Mnogo puta smo pisali ovde u temi o tome, da si se samo vratio nekoliko str. unazad pronasao bi odgovor, ali ajde da odgovorim. Nikakvu carinu ne placas, cena je ta koju vidis na njihovom sajtu i nista dodatno ne placas. E sad, ne znam kakvo je to kuciste koje hoces da narucis, ali mislim da za 10k imas i ovde kod nas pristojna kucista.e sa temu izbegavam carine ili ne, video samneki pc case za 10k pa da me ne odvale ko majmuna ili da narucim slobodno?
Da li je neko uzimao heat sink za m2 SSD da je za preporuku? ima ih raznih, a nemam kad da eksperimentišem
Ja sam uzeo Teclast T65 Max jer mi je trebao veliki ekran. 13 inča je, Helio g99 cpu koji je skroz korektan, full hd je, dobar zvuk. Sve u svemu završava mi posao, imao sam gomilu kupona za popuste pa me izašao 140 evra, što je odlično. Regularno mislim da je oko 27k dinara.Jel uzimao neko neki tablet da je ok?
pa iskreno ja bi hteo da uzmem ono metalfish belo al to nisam video na temu samo alliexpresu i ne dostavljaju za srbi, proslo sam uzeo u nemackoj, al trazim da je belo, matx i da nije vece od 40x30x20. kod nas nisam nasao tako nesto ili sam samo los u trazenjuMnogo puta smo pisali ovde u temi o tome, da si se samo vratio nekoliko str. unazad pronasao bi odgovor, ali ajde da odgovorim. Nikakvu carinu ne placas, cena je ta koju vidis na njihovom sajtu i nista dodatno ne placas. E sad, ne znam kakvo je to kuciste koje hoces da narucis, ali mislim da za 10k imas i ovde kod nas pristojna kucista.
Otkazao sam porudžbinu , to jest refundirao, pitali su me hoću li da mi vrate pare na karticu ali čeka se 12 dana da vrate ili odmah da mi vrate taj iznos pa da kupujem druge stvari za taj iznos , izabrao sam druge stvari da kupujem.6 dana već piše vaša porudžbina se bira u skladištu, koliko je vama najduže pisalo ovo dana ?
7 dana tacno. I sve tako prvo 7 dana pripremali pa 7 dana putovalo i stajalo na aerodromu. Onda 7 dana letelo do Srbije ? Kada je konacno posle 21 dan stiglo u Srbiju nasi odradili sve brzo pa uz 3 dana cekanja Dexpesa nije probijen rok. Paket posle njega za 7 dana prosao sve to i stigao na carinu juce ?6 dana već piše vaša porudžbina se bira u skladištu, koliko je vama najduže pisalo ovo dana ?
7 radnih dana ili 7 dana sa vikendom?7 dana tacno. I sve tako prvo 7 dana pripremali pa 7 dana putovalo i stajalo na aerodromu. Onda 7 dana letelo do Srbije ? Kada je konacno posle 21 dan stiglo u Srbiju nasi odradili sve brzo pa uz 3 dana cekanja Dexpesa nije probijen rok. Paket posle njega za 7 dana prosao sve to i stigao na carinu juce ?
Mada je ovaj sto je davio bio katastrofa. Pogresan predmet, drugi predmet lazni opis stigao i on nesto sto nema veze ali vidim sada je pravi opis na sajtu, treci predmet budalastina itd. Mislim da su cekali jer su mi ubacili pola stvari koje je neko vratio ?
Ali "imao sam srece". Suprugi se svideo pogresan odevni predmet, kaze bolji nego onaj sto je narucila![]()
Sa vikendom. Ali nije to Srbija pa da carina ne radi vikendom. Posto je to logisticka sluzba samog Temua koja vozi pakete na aerodrom zasto ne bi radila subotom ? A avioni polecu svaki dan i pune se paketima i vikendom i praznikom ni to nije razlog da se gleda nedelja.7 radnih dana ili 7 dana sa vikendom?
Da li je neko naručio ova punjive AA/AAA baterije sa ugradjenim USB-C? Ima li iskustava?
Deluje kao najbolja stvar ikad izmišljenahttps://share.temu.com/1QRAA5bCaCA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari