Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2025)

Људи, ја га скоро одгледах, мислим да се нисам ни насмејао, тотално ми је раван филм. Просто не могу да верујем да је некоме тај филм одличан. Очигледно не гледам на ствар како треба. Не знам како треба да схватим овај филм.
Ista prica. Secam se da smo ga gledali u bioskopu i nas 3, 4 je bilo u fazonu ovo je verovatno u 5 najgorih filmova ikad pogledanih. Sto kazes, ne znam kako da ga shvatim uopste.

Baš niska ocena na imdb, film realno vredi više.

Black Bag
Iskreno nista posebno, baceno vreme za taj film.

Isti utisak, crnacka verzija "From Dusk Till Dawn", ali bez dobrog scenarija i humora.
Nista posebno, i za 2 ocene precenjeno.

Vise mi se svideo Untill Dawn.. kojem bih dao lagano 6.5/10 zbog scenografije i uopste vizuelnog dozivljaja.
Tako je, Od sumraka do svitanja za sirotiLJu , prvih sat vremena i nekako, ostalo loše. U jednom momentu sam očekivao braću Vajans da se odnekle pojave.

Iskreno, ja sam ocekivao XZibita u jednom momentu, sa sve "lucky crack pipe" :)

Until Dawn 6.5/10 Мени ово доста солидно, прениска оцена на ИМДБ.

Ne znam zašto ali ne idu mi nešto satirčni filmovi na bilo čiji račun. A očekivao sam puno od ovog ostvarenja najviše zbog samog reditelja koji stoji iza jednih Naslednika, najpotentnije serije u poslednjih ne znam koliko.

Međutim, celo vreme sam imao onaj osećaj kao kod rođene babe koju bi pe toga stavili ispred tv-a i pustili joj Primer. Možda ne toliko hardcore, ali taj tech žargon upotpunjen sa apstraktnim idejama, sa napucanim rečenicama bez suštine koje vuku na one "ted" konferencije samo bez publike, uticale su skupa na moj konačni sud o filmu.

Mada, ima ljudi koji su ovde videli nešto uzvišeno pa čak i dozu humora, koji sam ja nekako propustio verovatno ne razumevajući celokupni kontekst.
Ok, nazire se kostur i smer kome su upućene otrovne strelice, kao i koje današnje američke karikature predstavljaju likovi u filmu, ali msilim da je ovo film koji je napravljen baš da ta elita vidi sebe na filmu, dok je publika više kao neka kolaterala njihovog istresanja.

Poslednja izmena:
Probao juce,uspeo 35min,sa zenom. Ostali zblanuti i ona i ja,nigde ne videsmo posentu mada smo mozda glupi.😂
1/10. Za prvih 35min.

Ja sam izdrzao sat vremena. Nakon toga sam premotao na 10m do kraja i zavrsio :)

Mission Impossible The Final Reckoning 8/10
Не знам зашто овако ниска оцена по изласку на ИМДБ, мени је доста бољи него претходни део. Све у свему ово је Холивуд какав би требао да буде, 3 сата константне забаве, наравно има претеривања, али зато је НЕМОГУЋА! Биће ту још наставака, није овде крај. А Том доказује да је највећа звезда Холивуда, онако одрађивати посао у седмој деценији живота, капа доле мајсторе.

Sad videh na IMDB ocenu od 8.1 za Sinners!!!!?????
Pa ahahaahahhaahhaaa, šou.

Taj film sam mislio da pogledam. Neki osećaj mi govori da zaslužuje višu ocenu.

Kome se svideo The Grand Budapest, obavezno da pogleda i The French Dispatch i Asteroid City, ako kojim slucajem niste. :)

The French Dispatch je isto od Andersona ali i od Netflixa za razliku od Grand Budapesta i tako mi je forsiran vestacki da sam ga jedva i na silu odgledao.
Stil je isti, ali nema smek Grend Budapesta.

Ali se zato sad skida Asteroid City pa cemo videti za njega..
edit. ipak ne. Komentari me odvratise.
1749147360840.png

Sharp Corner 5/10

Баш лоше, донар почетак али преспоро за мој укус, никако ми није легао.

После очајног другог дела, ово сам заобишао у старту,али ме слаб избор на Максу навео да изберем мање зло. За класу бољи од другог дела, далеко од спектакла јер су сви Марвелови филмови прежвакани до бола и практично више немају шта ново да понуде, али овај последњи део је испао сасвим фино. Екипа је солидна, ефекти одлични тако да сам се забавио више него што сам очекивао.
6,5/10

Nazad
Vrh Dno