Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
Ista prica. Secam se da smo ga gledali u bioskopu i nas 3, 4 je bilo u fazonu ovo je verovatno u 5 najgorih filmova ikad pogledanih. Sto kazes, ne znam kako da ga shvatim uopste.Људи, ја га скоро одгледах, мислим да се нисам ни насмејао, тотално ми је раван филм. Просто не могу да верујем да је некоме тај филм одличан. Очигледно не гледам на ствар како треба. Не знам како треба да схватим овај филм.
Sasvim ok, 6.5/10.The Fountain of youth wannabe Indiana/Quaterman fazon .Prolazna ocena ,može da prodje .
![]()
Sinners
Jedva 6/10
Tako je, Od sumraka do svitanja za sirotiLJu , prvih sat vremena i nekako, ostalo loše. U jednom momentu sam očekivao braću Vajans da se odnekle pojave.Isti utisak, crnacka verzija "From Dusk Till Dawn", ali bez dobrog scenarija i humora.
Nista posebno, i za 2 ocene precenjeno.
Vise mi se svideo Untill Dawn.. kojem bih dao lagano 6.5/10 zbog scenografije i uopste vizuelnog dozivljaja.
Одличан! Давно сам га гледао, али ми је у баш лепом сећању остао. Препорука! Слажем се за камеру.![]()
Spilbergov prvenac, psiholoski triler na putu
Jednostavna radnja ali dinamicno i odlicna kamera
OK je ima nekih da kažemo zanimljivih scena ali nije za više od 6.5 a nije ni za preskakanje.Sad videh na IMDB ocenu od 8.1 za Sinners!!!!?????
Pa ahahaahahhaahhaaa, šou.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari