Po meni velika mana, jer bez obzira koliko ulozili u ruter i antene, ako bazna stanica odluci da vam "iskljuci" agregaciju, to je to, nista ne mozete uciniti.
Kad se izgubi CA, promeniš band lock kombinaciju. Izaziva baznu da ti vrati agregaciju. Možeš i samo da dodaješ/isključuješ neupotrebljivi band (recimo B7). Bilo šta da registruje nekakvu promenu. Kod mene ovo za sada uvek uspeva. Pretpostavka naravno da imaš pristup band locku.
Naravno za A1, ne možeš da se zakaćiš gde ti hoćeš, gde te oni zakače ćelija ne radi od 00-06 ujutro, protok na skupom ruteru je ok ide do180 mbts, ali šta to vredi, kad, ako uzmeš paket od 100 mbts nema onda svrhe skup ruter jer te ograničavaju i nemaš ono što sam ja imao na pripejd kartici, a da ne spominjem njihov ruter i nečiju lošu lokaciju. Kad bi se samo koristio pripejd i dopuna puno je skupo, čak sam ukapirao da se mnogo brže troše GB. Zaboravio sam da napomenem, scripta ne radi na A1, na Yettelu i MTS radi, ona italijanska.Da, i to izgleda A1 radi.
Kod mene automatizovana skripta na svakih 5 minuta menja sa B1+B3+B7 na B1+B3 i tako u krug. Stabilno drži B1+B3+B3 CA. Nema prekida konekcije. Već sa intervalom od 10 minuta se dešavalo da se smanji sa 3CC na 2CC ili potpuno izgubi agregacija.
Ne kapiram te, naravno da scripta ide u ruter, ali kako onda objašnjavaš da na A1 ne radi ni cell lock, ni band lock, a na Mts i Yetel radi.Ne mislite na iste skripte.
"Italijanska" skripta nema veze s provajderom (radi sa bilo kojim) nego sa ruter
Koristim ZTE MC 888 PRO, scripta je pravljena za njega, a ne za provajdere, ***, možda si u pravu, nov sam u ovome, kažem kako je bilo kod mene.Evo kod mene na A1 radi cell lock i band lock od prvog d
Evo kod mene na A1 radi cell lock i band lock od prvog dana.
Ne kapiram te, naravno da scripta ide u ruter, ali kako onda objašnjavaš da na A1 ne radi ni cell lock, ni band lock, a na Mts i Yetel radi.
U podesavanjima rutera u WiFi delu (pricam napamet jer ne koristim vise taj ruter) ti je stiklirano da ti bude spojena 2.4GHz i 5GHz mreza, odstikliraj to i dobices podesavanja za 2 razlicite mreze.
Posto ti ruter nije blizu uredjaja, moj savet ti je da 5GHz ne koristis za uredjaje koji su na donjim spratovima a i generalno van prostorije u kojoj je ruter.
Hvala najlepse na pomoci! To je predpostavljam ovaj 'SSID opseg'? Jel' onda necu izgubiti na brzini, jer i komp hvata preko wi fi antenice? Mada cu svakako probati pa cu videti.
Hvala jos jednom i ziv bio!
2-3 dana posle početka novog obračunskog perioda možeš da otvoriš račun u pdf formatu na sajtu/u aplikaciji.Kada moze da se vidi racun za net u aplikaciji? Interesuje me kolika je potrosnja GB? Zato sto sam nov stoji mi zaduzenje 0 din ali kada hocu da otvorim racun vec drugi dan izlazi da pokusam kasnije.
Ne može, on je router plug and play, zato sam ga se i rešio, imao sam ga izvesno vreme. Sa njim sam naravno imao bolje parametre i protok od onih rutera koje daju provajderi ali nedovoljno za moje potrebe, tako da sam kupio skuplji i kvalitetniji ruter koji ima cell lock i band lock.Da li neko zna da li se moze dodatno podesiti
Xiaomi AX3000 ? Uspeo sam sa njim da sa bednih 5-8 mbps u toku dana dignem na minimalnih 25, dobar deo dana 40-45 mbps. , sa cistim ubacivanjem kartice bez dodatnih podesavanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari