Nece, jer ce i taj biti smece kao i ovaj sto sad uvaljuju.
Za par godina će i s20 biti ono što je danas s6
Kakav genijalan odgovor na moj prigovor, ne ovu brzinu sam izvukao na 2G, pošto su 3G ugasili 😆 Još sam im u mejlu poslao parametre iz rutera gde se vidi da je 4G mreža i signal -110dBm, ali lakše je ovako lupiti. Poslaću prigovor ratelu, pa ćemo da vidimo šta će uraditi.Brzina indoor pored prozora sa s24 ultra paket Neo ultra telefon s24 ultra 4CA https://www.speedtest.net/my-result/a/10880313147
I brzina kućnog neta sa zte rutera koji je povezan lan kablom na komp
Signal -105 dBm.![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Net monster na telefonu pokazuje da hvata i 5G NSA, ali piše disconnected. Jedino kada puste 5G i daju takav ruter, brzina će biti bolja 😊
Mislim da im u opštim uslovima piše da može s veće na manju/jeftiniju tarifu posle 3 meseca (od sklapanja ugovora).Jel moze stari paket od 1400 din, ne znam sad kako su ga zvali, sa potpisanim ugovorom u septembru '24 da se promeni na ovaj novi sa nizom brzinom i pod kojim uslovima?
Hvala.
Samo možeš da ideš na istu ili veću cenu.
Jel moze stari paket od 1400 din, ne znam sad kako su ga zvali, sa potpisanim ugovorom u septembru '24 da se promeni na ovaj novi sa nizom brzinom i pod kojim uslovima?
Hvala.
Ne znam tacno koji je naziv starog paketa ali mislim da je najmani. brzina je 12/4 a placam 1400 dinara/mesec. Nisam imao nista od onih meseci za dinar.
Verovatno može preko korisničkog servisa, nisam probao.Samo jos da pitam da li mora da se ide u poslovnicu ili moze sve da se zavrsi online ili telefonom i ako mora u psolovnicu jel mora da se nosi ruter, stari ugovor ili sta vec?
Jeste li imali problema sa signalom i da izvučete sa tim modemom 100/10 u Beogradu po Zvezdari, tačnije Bulbulder?
Mirijevo evo vec ~2 nedelje u bilo koje doba dana/noci da je probano nema sanse preko 55Mbit/s sa onim ZTE296R. Upload je ~13-14Mbit/s uvekJeste li imali problema sa signalom i da izvučete sa tim modemom 100/10 u Beogradu po Zvezdari, tačnije Bulbulder?
Hvala na savetu, videću da to organizujem ako se odlučim za ovu opciju, jos se dvoumim izmedju mts optike i ovoga..Dok ne probaš konkretno taj ruter na tvojoj lokaciji, niko ti to ne može reći. Najbolje da dogovoriš sa nekim agentom da dođe, uključi ruter, probate brzinu i onda na osnovu toga odlučiš šta ti je činiti.
Nije bas ohrabrujuce, onda verovatno vredi dati nesto vise za optiku hahaMirijevo evo vec ~2 nedelje u bilo koje doba dana/noci da je probano nema sanse preko 55Mbit/s sa onim ZTE296R. Upload je ~13-14Mbit/s uvek
10MHz@1800(B3)
jacina signala -77dBm
ECIO/SINR 3.0dB
Imam jedno pitanje, pa ako neko zeli da pomogne.
Drugar mi ima kucni net, ali onaj neki stari paket od 150. Ima jos jedno 5 meseci do isteka ugovora. Hteo bi da predje na neki od ovih neogranicenih paketa. Pitanje je ako neko zna i hoce da pomogne - da li bi dobio 6 meseci po dinar, ili mora prvo da saceka da mu istekne ovo sto je preostalo ugovora?
PROMOCIJA KućniNet tarife 6 meseci bez naplate mesečne pretplate – Svi Pretplatnici koji u periodu od 01.04.2025. do 31.05.2025. zaključe pretplatnički ugovor za korišćenje KućniNet ili KućniNet Plus tarifnog paketa uz ugovornu obavezu od 24 meseca, ostvaruju pravo na 100% popusta na mesečnu pretplatu tokom prvih 6 meseci od aktivacije usluge. Nakon isteka 6 meseci, pa do isteka ugovorne obaveze od 24 meseca, cena mesečne pretplate je za KućniNet: 1.499 RSD, KućniNet Plus: 1.999 RSD uz elektronski račun. Nakon isteka 24 meseca, Pretplatnik plaća punu cenu mesečne pretplate za KućniNet: 1.699 RSD, KućniNet Plus: 2.199 RSD uz elektronski račun.
@Andrej BG najbolje na oglasima za keš da kupi model B535
Nece, ovaj mu solidno radi za njegove potrebe(surfovanje, you tube, eventualno po neki strim kada je basket, pa cak i kada potrosi tih 150) i ne pada mu na pamet da daje ni dinar za neki ruter. Decku je to za selo, tamo je sam i nije ceo mesec, mada je sve duze i duze posebno kada je lepo vreme...
Taj je, trebalo bi da bude bolje na svim frontovima, ako nista drugo imace neogranicen net.
Hvala!
Hvala i Jasonu i Tileku!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari