Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Jel porucivao neko s AE oko 20og aprila?
Sve posiljke (oko 10ak) su mi tad porucene i poslate kao uc...hu
Medjutim delivery statusi se dupliraju
Tacnije na svakoj porudzbini pise:
28. April Package arrived at local carrier facility
12. Maj Package arrived at local carrier facility

tako je na track order info na svim porudzbinama
Sta se desava? 🤔
uc..hu poslate 5-og aprila, su stigle ove nedelje. Nekih 20 dana nakon arrived at local carrier.

Rizikujem da me @sasa022 napenali zbog nekorišćenja generatora :D , ali da li je još nekome zaglavila u Madjarskoj serija LA0797? Meni su dve 0798 prošle sa kasnijim datumom, a ta je ostala na 17.5. u "PRIJEM" statusu, u Madjarskoj.

Zapravo dve posiljke imam sa 0797 koje su zaprimljene u Madjarskoj 17.5. i ne mrdaju do nas...tacnije nasi nisu potvrdili prijem na izmenicnoj.

Hmm meni danas stiže jedna LA0792, jedna LA0797, dve LA0798.

Verovatno su prepuni pa ne mogu da stignu inace meni danas urucena LA0798 sa Madjarskim statusom 20.05.2025 Prijem

1000005596.jpg
Zna li neko zašto ovo ne mrda iz GPC?

Zato što je bio vikend?

Obično ujutru u 6-7 se pomeri kad padne vikend i ide na uručenje. Opustili su se

U poslednje vreme treba do 30 dana da stignu ove UC pošiljke. Ova na primer je za samo 7 dana dobila status "Пријем", videcemo koliko ce trebati nasima da je dostave
Screenshot_2025-05-26-15-05-51-588_com.metalsoft.trackchecker_mobile-edit.jpg

@Bassnectar91

Desava se da deo ili cela serija posiljki kasni.
Ko zeli preciznu informaciju moze da iskoristi generator.

@Despot92

Tako i treba da bude..... ;) ;) ;)
jer Ux...xx nemaju pracenje Srbiji

Kako dobiti pracenje paketa na AE a da ne mora da se plati 5000 za Fedex, stvar koju porucujem kosta 10 Eur.. Nijedan ood placenih shippinga nema opciju pracenja?

Prilozi

• 1748357997889.png
    1748357997889.png
    107 KB · Pregleda: 46
Standard i saver shipping imaju tracking iako piše da nema.

Saver nema praćenje. Ima selection standard, Samo standard spedicije imaju praćenje. Nijedna save ili economy nema praćenje van Kine tj nema praćenje u Srbiji. Ima do ulaska u Mađarsku
To je i dovoljno, par nedelja od Budimpešte do sandučića :)

Sajt sa kojeg sam poručio mi je prosledio tracking pošto su videli da mi nije stigao još lol

1748360090033.png

Obično se ne dobija tracking i dostava je tipa 4 GBP, ali su ih izgleda šokirali naši pa su mi dali da ne bih tražio refund.

^Meni jedna pošiljka stoji od 7. maja... Inače bezveze je da ne jave odmah broj za praćenje.

Nazad
Vrh Dno