Podnet zahtev za novu mastercard karticu u aprilu (stara oštećena), čekao dve nedelje da se nešto desi, u aplikaciji status kartice "Ova kartica je u procesu kreiranja"...
Redosled događaja:
Mail reklamacija, bez odgovora
Reklamacija kroz app, bez odgovora
Poziv korisničkom (čekanje 45min uz Banetovo pevanje), tu me usmeravaju u ekspozituru, sigurno mi je kartica tamo
Odem u ekspozituru, čekam 30 min, ne znaju oni gde je kartica, nije im stigla, nisam dobio SMS tako da nije to do njih, potpisao sam onda neki zahtev da mi hitno izrade novu i kao javiće mi se, uzimaju mi broj telefona... Niko se nije javio
Mail reklamacija, bez odgovora
Reklamacija kroz app, bez odgovora
Poziv korisničkom u kojem konačno dolazim do saznanja da je moja kartica izrađena, ali
NISU ZNALI u koju ekspozituru da je pošalju, pa tako stoji kod njih...
Kada bi bar imali nešto od mojih podataka da vide gde da je pošalju ili da me možda pozovu...
I evo odmah će da je pošalju, čim budu mogli, dobiću SMS obaveštenje kada stigne...
Tako da vam je moj savet da im javite gde živite i koja ekspozitura vam je najbliža čim vam nova kartica dobije status da je u procesu kreiranja, jer ne postoji način da oni to saznaju bez da im to javimo...
Otvorio sam svojevremeno račun u mts banci baš iz želje da u banku ne ulazim, kao dodatni račun mi je dobro poslužio u dosta nekih situacija, ali od svih ovih promena dolazimo do toga da mi bude žao da dajem tih 250 din za održavanje računa i sve ove vratolomije sa njima.