encarta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.09.2007
- Poena
- 455
Šta je problem sa notifikacijama? Možeš da ih vratiš kao na UI6 da izgledaju.Sve osim grupisanja notifikacija je manje vise resivo, jako iritantno
Šta je problem sa notifikacijama? Možeš da ih vratiš kao na UI6 da izgledaju.Sve osim grupisanja notifikacija je manje vise resivo, jako iritantno
Биће боље кад промениш телефон🤣🥲.Ja baš nisam zadovoljan baterijom s obzirom da sam telefon platio 1450€, 4h jedva samo WiFi....
Mali update za ovo.I kod mene je užas na S24 Ultra, star nekih mesec dana. Nije korišćen Hotspot I čitavo vreme bio na WiFi-u, sem možda nekih 15 minuta.
Pogledajte prilog 492463
Isto i kod mene, (doduše na S24U) batreija koja je trajala bez problema dva dana, sada se već brinem da li može da izgura do kraja dana.Majski update je osakatio bateriju na s25u. Ja koji ne primecujem te stvari, sam spao sa 40+% na kraju dana, na to da u 23h stavljam telefon na punjac...
I meni isto brze trosi baterije,sta sada radim i da li mora da odnesem u servis ili cekam novi update softvera??Posle update na OneUI7 baterija mi se brže troši, da li je kod nekoga ista tako?
Da se nadas da ce da rese sledecom "nadogradnjom". Servis ce da ti resetuje telefon i "upise" ppslednju verziju softvera.I meni isto brze trosi baterije,sta sada radim i da li mora da odnesem u servis ili cekam novi update softvera??
Znas morati cekati nadogradnjom i ne treba idem servis??Da se nadas da ce da rese sledecom "nadogradnjom". Servis ce da ti resetuje telefon i "upise" ppslednju verziju softvera.
Evo , posle skoro 2 dana mogu reći da je baterija dobra - standardnih 10% na sat SOT-a.Na s25u sahranila bateriju. Bas da bidimo na 24..
postavi video i kako to namesti,hvala.Evo , posle skoro 2 dana mogu reći da je baterija dobra - standardnih 10% na sat SOT-a.
Možda da naglasim da sam maksimalno zauzdao google servise i čekirano je da se AI izvodi isključivo na telefonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari