Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Npr. poruke od razlicitih posiljaoca sa Telegrama su bile odvojene u notifikacijama na 6.1, na 7.0 ih grupise pa vidis samo poslednju ako ne pipnes na notifikaciju i tako odradis drop down.

Na ovo mislim

Mada moguce je da nema to veze sa 7icom vec sa A15

Ja baš nisam zadovoljan baterijom s obzirom da sam telefon platio 1450€, 4h jedva samo WiFi....
Биће боље кад промениш телефон🤣🥲.
Нема батерије коју Самсунг не убије за годину дана. Ево 2 моја пријатеља кукају као рањеници са S23U, а мени чак 24U држи боље него њима неких 10 - 15%. Најмањи је проблем заменити батерију, али то обично донесе бољитак за макс пола сата - сат SOT па и нема сврхе мењати.

Ne ubija samsung bateriju nego google-android-AI. Pogasite kojekakve telemetrije i izvođenje AI u cloudu i potrošnja se vrati na normalnih 10% bat na sat SOTa.

I kod mene je užas na S24 Ultra, star nekih mesec dana. Nije korišćen Hotspot I čitavo vreme bio na WiFi-u, sem možda nekih 15 minuta.

Pogledajte prilog 492463
Mali update za ovo.
Odradio sam juce factory reset i baterija je za sada dosta bolja.
Juče sam imao 5 SOT, oko 3-4 sata je bio na 4G bez Wifi, plus oko 2 sata Spotify i Youtube u pozadini. Na kraju je ostalo 37%.
Videćemo šta će biti sa ovom optimizacijom.

Majski update je osakatio bateriju na s25u. Ja koji ne primecujem te stvari, sam spao sa 40+% na kraju dana, na to da u 23h stavljam telefon na punjac...

Majski update je osakatio bateriju na s25u. Ja koji ne primecujem te stvari, sam spao sa 40+% na kraju dana, na to da u 23h stavljam telefon na punjac...
Isto i kod mene, (doduše na S24U) batreija koja je trajala bez problema dva dana, sada se već brinem da li može da izgura do kraja dana.

Што не пробате фактори ресет? Знам да је гњаважа, али шта друго...

Uzeo i ja s24U, videcu sta cu sa S23U, mozda ga i ostavim kao drugi tel., razmisljao sam da uzmem s25U al meni se onaj dizajn nije uopste svideo, pokusavao sam sebe da ubedim ali nisam uspeo, ova kockica mi je ekstra.

Ја сам задовољан са батеријом, укључена локација, бт сат повезан

Prilozi

• 1000061562.jpg
    1000061562.jpg
    66.6 KB · Pregleda: 79
^ jeste 👍 , ali masku promenim za mesec dana pa bi mi bilo preterano da za nekoliko maski dam par stotina evra a maske ionako poklonim kad prodajem telefon.

Stigla zakrpa za maj, 502.5 MB...

Na s25u sahranila bateriju. Bas da bidimo na 24..

Samsung update ko kinder jaje, nikad ne znaš šta dobijaš. 😁

Sa obzirom da već imamo S25 zamorčiće, nedam nikakav update da radi i ćao zdravo. Radi kao doksa trenutno i treba biti lud pa svojevoljno to kvariti.

Na s25u sahranila bateriju. Bas da bidimo na 24..
Evo , posle skoro 2 dana mogu reći da je baterija dobra - standardnih 10% na sat SOT-a.
Možda da naglasim da sam maksimalno zauzdao google servise i čekirano je da se AI izvodi isključivo na telefonu.

Sinoć instalirao 7.0. Nemam zamerki. Baterija je čini mi se bolja. Fluodnost odlična. Malo je kontrast ekrana poboljšan. Sve u svemu zadovoljan sam.

Baterija uz redukovano korišćenje. Nisam instalirao poslednje ažuriranje

Prilozi

• Screenshot_20250525_171108_Device care.jpg
    Screenshot_20250525_171108_Device care.jpg
    65.6 KB · Pregleda: 57
Nazad
Vrh Dno