Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Zaboravih da napißem za sve one koji preferiraju stari način spuštanja notifikacija i kontrolnog panela da i to može na sledeći način

If you don't like this change, you can revert to the classic One UI notification shade, which combines the two. To do this, expand the Quick Settings menu and tap the pencil icon in the upper-right corner. Then, select Panel settings in the upper-right corner and tap Together. You can customize the six Quick Settings toggles that appear in this mode.

Taj sam.:cool:
Ja sam te pitao.

Jel primetio neko koliko je bolji, glasniji i kvalitetniji zvuk na s24 ultra sa one ui 7. Ja drzim EQ na balanced i dolby atmos na auto, bas gruva sad, ja sam zadovoljan.

Ikonice na 7.0 su kao da su ih deca crtala. Animacije brže. Ostalo isti đavo.

Instalirah zadnju dostupnu verziju One UI Home 16.0.07.3 i konačno je to-to što se tiče animacija ,stabilnosti i bagova. Zasad se čini da je više battery friendly i nema onih mikro zastajkivanja.
S24U na UI7 , naravno

Posle update na OneUI7 baterija mi se brže troši, da li je kod nekoga ista tako?

Naravno, baterija ponovo "uči", stabilizovaće se za par dana...

Ja sam odradio update čini mi se prošlog vikenda, baterija je već "po starom"... :)

Sa mojim korišćenjem (recimo 60/40 Wifi, dosta poziva, mailovi, ChatGPT, društvene mreže, YouTube, sve živo popaljeno, BT...) dan završavam sa 20-30-40%, sve zavisi... SoT ne gledam jer nije isto 2h na YT i 2h na nekoj drugoj aplikaciji.

U svakom slučaju evo za godinu i kusur dana koliko koristim S24U nikad ga nisam dopunjavao preko dana (osim ako zaboravim da ga uveče stavim na punjač ;))...

Sa mojim korišćenjem (recimo 60/40 Wifi, dosta poziva, mailovi, ChatGPT, društvene mreže, YouTube, sve živo popaljeno, BT...) dan završavam sa 20-30-40%, sve zavisi... SoT ne gledam jer nije isto 2h na YT i 2h na nekoj drugoj aplikaciji.

U svakom slučaju evo za godinu i kusur dana koliko koristim S24U nikad ga nisam dopunjavao preko dana (osim ako zaboravim da ga uveče stavim na punjač ;))...
Onda je i kod mene ok slično je i kod mene.

Imalo bi puno toga da se ispravi / omogući izbor korisniku ali ne verujem da će hteti ( imati vremena) jer je UI8 iza ćoška a i UI8.5 izgleda u januaru.

Samsung galaxy s24 ultra, kupljen nov u gigatronu, u početku je baterija držala i do 8,9 sati.

Prilozi

• Screenshot_20250517_204810_Settings.jpg
    Screenshot_20250517_204810_Settings.jpg
    79.3 KB · Pregleda: 98
Ako telefon koristis kao hotspot i ako ti je osvetljenje stalno na max onda je to ok, inace je los rezultat.
Ja sam pre neki dan imao 12h SoT i ostalo mi nekih 10-15% baterije, sve Wi-Fi, danas vec 5h SoT a ostalo mi jos 59% jos baterije.

Prilozi

• Screenshot_20250517_210313_Device care.jpg
    Screenshot_20250517_210313_Device care.jpg
    62.6 KB · Pregleda: 74
Što je najgore niti ga koristim kao hot spot niti mi je osvetljenje na max. Telefon sam kupio jer mi je najlepši od svih, volim oštre ivice, ravan ekran itd..... Probaću factory reset ako to ne pomogne završio sam sa ovim brendom.

Potrvrđujem , baterija na S24U je žešći "šit" 😵‍💫😞 ... I to 95% na WIFI
Screenshot_20250517_221823_Device care.jpg

Vrh Dno