eazy-i
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.09.2018
- Poena
- 115
Trenutno, samo za Android.Jel Myinsta app samo za Android ili ima i za iOS?
Igraca ne mozes da zapratis. Ne izlazi nista kada trazim nekog tenisera.Ako zapratiš igrača ili tim u Google sports, oni bi trebali da se pojavljuju u now baru. E sad za turnir ne znam 🤔
Mozda ce popraviti bateriju.^ Odlična fora , prvi se isključi automatsko blokiranje pa se onda kucaju kodovi o otvori se stranica , ažurirao sam kako je na videu i odmah sam primetio bolji odziv ekrana preko zaštitnog stakla.
Pogledajte prilog 493857
... Još jedno majsko ažuriranje je stiglo .
O cemu je taj video , šta se dobija ili gubi ?^ Odlična fora , prvi se isključi automatsko blokiranje pa se onda kucaju kodovi o otvori se stranica , ažurirao sam kako je na videu i odmah sam primetio bolji odziv ekrana preko zaštitnog stakla.
Pogledajte prilog 493857
... Još jedno majsko ažuriranje je stiglo .
Na mom tlefonu uradi prvi update drugi neće??^ bolja osetljivost na dodir i lepše animacije (kad se apdejtuju te dve stavke) ... Prvo isključiti u podešavanjima "automatsko blokiranje" pa onda kucati kod.
Ne mozes na drugi nacin da udjes u root modeJedino mi nije jasno zasto mora biti prikacen na USB kabel?
Izbacen update za insta, on je kod mnogih pravio problem sa potrosnjom baterije.
Isto i na s24u sa najnovijim update. Pre je trosio oko 15% dnevno a sad oko 5% za isto koriscenjeNa s25 je resio drain trenutno.
Ja usao u root mod, sve sam odradio isto kao u videu sem sto nisam prikacio telefon na usb u komp. Nemam usbc ulaz na kompu samo obican usb. a nemam usb na usb-c kabel. I odradio wipe cache particije.Ne mozes na drugi nacin da udjes u root mode
Ako imas usb-c na usb-a, i to ti moze zavrsiti posao.Nemam usbc ulaz na kompu samo obican usb. a nemam usb na usb-c kabel.
Zacrsio sam posao bez usb kabla. ne treba da se telefon konektuje na komp da bi se to uradilo.Ako imas usb-c na usb-a, i to ti moze zavrsiti posao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari