Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Super. Da jos jednom utvrdimo geadivo, da ne napravim pogresan korak:
-otvorim Indijski app store account i napunim gift cardom kupljenim na amazonu
- Napravim novi google account, BEZ UKLJUCENOG VPN (lokacija u mom slucaju BiH)
-dodam sve clanove u porodicu
-logujem se u youtube sa tim novim google accountom
-pokrenem Indijski vpn
-idem u youtube na pretplate i cijena bi trebala biti u rupijima
-zavrsim korake do kraja

Ako sam negdje fulio, nek neko napise sta ne valja

Super. Da jos jednom utvrdimo geadivo, da ne napravim pogresan korak:
-otvorim Indijski app store account i napunim gift cardom kupljenim na amazonu
- Napravim novi google account, BEZ UKLJUCENOG VPN (lokacija u mom slucaju BiH)
-dodam sve clanove u porodicu
-logujem se u youtube sa tim novim google accountom
-pokrenem Indijski vpn
-idem u youtube na pretplate i cijena bi trebala biti u rupijima
-zavrsim korake do kraja

Ako sam negdje fulio, nek neko napise sta ne valja
Tako je.

Proslo preko India app store. Odlicno ispalo jer sam taman potrosio TR balance. Hvala ljudi 🍻

Moram samo jos skontati najbezbolniju tranziciju na IN apple one. Kosta malo vise nego sto sad placam americki cloud+ 200 GB 🙄

Ne moraš uopšte da koristiš istu zemlju preko Apple-a za te stvari. Najjeftiniji za one je turski, recimo.

Novi apple nalog (preko drugog maila), istim postupkom kao za youtube aktiviraš one preko turske na svom glavnom nalogu na kom želiš.

Kao sto kod nas često ljudi imaju domaći Google one, a strani youtube.

@jevic989 ako mislis na Amazon.in, radi.

Poslednja izmena:
Ne moraš uopšte da koristiš istu zemlju preko Apple-a za te stvari. Najjeftiniji za one je turski, recimo.

Novi apple nalog (preko drugog maila), istim postupkom kao za youtube aktiviraš one preko turske na svom glavnom nalogu na kom želiš.

Kao sto kod nas često ljudi imaju domaći Google one, a strani youtube.

@jevic989 ako mislis na Amazon.in, radi.
Sve ok nego radi se o sljedecem. Sad placam americki cloud sa tim nalogom i svi ukucucani su uvezani u family na tom nalogu. Dakle svi koriste prednosti cloud+ sa tog zajednickog naloga. E zato me znam kako bi isla tranzicija svega toga na eventualno moj indijski a da oni svi ostanu da i dalje koriste tih 200 GB i ostale stvari. S tim sto bih svakako dobio u toj cijeni i apple tv, apple music itd. Ovaj indijski mi je cak lakse i nadoplacivati nego turski radi indijskog amazona. Tako da ako nije velika razlika u cijeni uzimao bih sve preko indijskog.

Sve ok nego radi se o sljedecem. Sad placam americki cloud sa tim nalogom i svi ukucucani su uvezani u family na tom nalogu. Dakle svi koriste prednosti cloud+ sa tog zajednickog naloga. E zato me znam kako bi isla tranzicija svega toga na eventualno moj indijski a da oni svi ostanu da i dalje koriste tih 200 GB i ostale stvari. S tim sto bih svakako dobio u toj cijeni i apple tv, apple music itd. Ovaj indijski mi je cak lakse i nadoplacivati nego turski radi indijskog amazona. Tako da ako nije velika razlika u cijeni uzimao bih sve preko indijskog.
Možeš i svim ukućanima da ostaviš kao primarne Apple ID-ove te pomoću kojih deliš sa njima iCloud+, a da svakom od njih pod "Media & Purchases" prijaviš taj svoj indijski Apple ID pomoću kojeg ćeš uzeti Apple One. Tako dobijaju najbolje od oba sveta, ali verovatno uz ograničenje da određena usluga iz Apple One može da se koristi samo na jednom uređaju istovremeno zato što je ta indijska Apple One pretplata individualna. Ja na taj način koristim turski iCloud+ od 2 TB i indijski Apple One na jednom uređaju, ali uz razliku što ja to ne delim ni sa kim.

Ma odustao sam od te gimnastike jer to sve radi nekako polovicno. Nek stoji ovako kako je sad. Uzeo sam nam svima indijski youtube premium i sebi studentski jos studenski apple music gdje ima ukljucen i apple tv. Apple music primarno radi amazon echo dota. 450 INR za oboje je zaista smijesna cijena.

I ja bih upao, ako neko pravi familiju...

I meni stigao mejl o poskupljenju. Bogme dobro su ga podigli. Za 500 kinti.

500din skuplje za family plan, a za jednog korisnika 69din vise. Dobra im je racunica :D
Razmisljam da se prebacim na Individual od Avgusta kada budu digli cene. Moji ne gledaju toliko Youtube, a ne bih se smarao da nepoznate ljude dodajem u Family plan, hoce li neko platiti svakog meseca svoj deo, nece...

Isto razmišljam... Kao da znaju da većina skuplja sa strane ljude u familiju pa svako daje taj sitan deo 🤣 Pa ajd da ih deremo

Ali cena na 69 jos vise da otezaju raspodelu 😂😂

Zalosno je sto nema nikakve konkurencije...oni mogu bilo koju cenu da stave, bas me zanima sta bismo mi uradili, verovatno opet uplacivali :)
Testiraju nas ovako po sitno
Naravno da ima zove se Rumble
Probajte

Ajd sto su digli cene, ali sto u poslednje vreme youtube uzasno radi zbog silnih blokada koje su napakovali, iskreno razmisljam da otkazem pretplatu.

Otkazao sam čim sam pročitao email.

Pa uzevsi u obzir da je kod nas family paket medju najjeftinijima ovo je bilo za ocekivati.
Pogotovo sto do skoro nisu ni trazili da kartica bude nasa sto je povuklo i dosta strangerosa :)

Pa uzevsi u obzir da je kod nas family paket medju najjeftinijima ovo je bilo za ocekivati.
Pogotovo sto do skoro nisu ni trazili da kartica bude nasa sto je povuklo i dosta strangerosa :)
Digli su cene u celoj regiji

Hrvatska - 14.60€ —> 18.99€
Slovenija - 7.19€ —> 7.99€
Makedonija - 12.99$ —> 15.99$
Srbija - 1150 RSD —> 1639 RSD
*U BiH je ostala cena 8.49$, a Crna Gora nema Premium.

Mnogo poskupelo u Sloveniji baš 😂 Ali mi smo ionako ekonomski tigar, pa se to ne oseti kod nas.

Nazad
Vrh Dno