I meni isto, pise do pocetka maja da se odlucim..mislim da je najbezbolnije da nastavis sa srpskom karticom. Ne znam tacnu proceduru ali nestu mailu pise "Cancel subscription" pa onda opet prijava, ko zna..Pozdrav svima,
Do neki dan sam imao YouTube premium preko Turske s turskom ininal karticom,
Kako su ininal blokirali,stavio sam nasu karticu.
Juce mi stigao email ili da stavim tursku karticu ili mi blokiraju placanje.
Sta da uradim,sta je najbolje?
Dali India,imam iPhone
Dali u drugim zemljama moze preko nasi kartica?
Ja sam na kraju odlucio preci na Indiju😅I meni isto, pise do pocetka maja da se odlucim..mislim da je najbezbolnije da nastavis sa srpskom karticom. Ne znam tacnu proceduru ali nestu mailu pise "Cancel subscription" pa onda opet prijava, ko zna..
Ja sam uzeo gift card apple preko amazon india,i napunio racun!!Ja sam na indiji vec godinama i dobio sam isti mejl. Da promenim na karticu iz indije...
Ја сам скинуо впн који се буквално зове VPN Turkey, најгенеричније име али ради хахаDa l je ostao neki VPN da radi za Tursku metodu?
Probao sam 3-4 i za svaki isto,
a kad probam bez VPN izbaci samo:
" for your country "
Meni radi vec 3,4 meseca.Jel ide još Argentina? Koji vpn, koja kartica (visa ili master) i koji postupak? izbrisao sve metode plaćanja i nisam uspio...na Androidu sam...
Pa ne treba ti turski VPN-ovi. Skineš besplatni Windscribe, spojiš se na bilo koju državu i to je to. Bitno je samo da nije srpska IP adresa.Da l je ostao neki VPN da radi za Tursku metodu?
Probao sam 3-4 i za svaki isto,
a kad probam bez VPN izbaci samo:
" for your country "
Nisam u toku, šta kupuješ preko play prodavnice?Meni radi vec 3,4 meseca.
Tunnel Bear VPN.
Master kartica.
Samo moras novi nalog da pravis sa upaljenim VPN i preko play prodavnice kupujes.
Registrujes Srpsku platnu karticu na google play prodavnici, i ide ti predtplata preko google play prodavnice za youtube.Nisam u toku, šta kupuješ preko play prodavnice?
Isto, ne znam da li to globalno ili samo ArgentinaStigao mi mail da za nas "argentince" od juna poskupljuje yt premium family sa 4.29usd na 6.49usd.
Meni isto, moze biti da je Argentina samo ima previše Argentinca u svetu 🤣🤣🤣.Stigao mi mail da za nas "argentince" od juna poskupljuje yt premium family sa 4.29usd na 6.49usd.
DaRadi li jos metoda novi turski account sa apple uredjajima? Turske gift card na balance
apple metoda?Bolje ti je indijski, jeftinije. I jednostavnije za kupovinu vaucera sa amazon.in (tacan iznos koliko ti treba)
Da.apple metoda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari