Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Ukoliko je nekom potreban gift card za Indiju od 1000 rupija, neka mi se javi u pp. Kupio sam jedan ali sam se ipak odlucio da uzmem pretplatu preko Turske.

Pozdrav svima,
Do neki dan sam imao YouTube premium preko Turske s turskom ininal karticom,
Kako su ininal blokirali,stavio sam nasu karticu.
Juce mi stigao email ili da stavim tursku karticu ili mi blokiraju placanje.

Sta da uradim,sta je najbolje?
Dali India,imam iPhone
Dali u drugim zemljama moze preko nasi kartica?

Pozdrav svima,
Do neki dan sam imao YouTube premium preko Turske s turskom ininal karticom,
Kako su ininal blokirali,stavio sam nasu karticu.
Juce mi stigao email ili da stavim tursku karticu ili mi blokiraju placanje.

Sta da uradim,sta je najbolje?
Dali India,imam iPhone
Dali u drugim zemljama moze preko nasi kartica?
I meni isto, pise do pocetka maja da se odlucim..mislim da je najbezbolnije da nastavis sa srpskom karticom. Ne znam tacnu proceduru ali nestu mailu pise "Cancel subscription" pa onda opet prijava, ko zna..

Ja sam na indiji vec godinama i dobio sam isti mejl. Da promenim na karticu iz indije...

Presao sam na family srb. Dosta je bilo 4 pune godine sam bio Indijanac 😁

Da l je ostao neki VPN da radi za Tursku metodu?
Probao sam 3-4 i za svaki isto,
a kad probam bez VPN izbaci samo:
" for your country "

Prilozi

• IMG_3837.png
    IMG_3837.png
    127.8 KB · Pregleda: 22
Poslednja izmena:
Probaću na ipadu, tamo mi je turski icloud, a na iph je moj primarni. Nadam se da je do toga. Javljam

Jel ide još Argentina? Koji vpn, koja kartica (visa ili master) i koji postupak? izbrisao sve metode plaćanja i nisam uspio...na Androidu sam...

Jel ide još Argentina? Koji vpn, koja kartica (visa ili master) i koji postupak? izbrisao sve metode plaćanja i nisam uspio...na Androidu sam...
Meni radi vec 3,4 meseca.
Tunnel Bear VPN.
Master kartica.
Samo moras novi nalog da pravis sa upaljenim VPN i preko play prodavnice kupujes.

Da l je ostao neki VPN da radi za Tursku metodu?
Probao sam 3-4 i za svaki isto,
a kad probam bez VPN izbaci samo:
" for your country "
Pa ne treba ti turski VPN-ovi. Skineš besplatni Windscribe, spojiš se na bilo koju državu i to je to. Bitno je samo da nije srpska IP adresa.

I dalje radi ova metoda, samo force restart mora posle promene regije. Nisam ni pokusavao turski nalog jer su ga zakljucali zbog neaktivnosti..
Ајмо опет, јако је једноставно. Синоћ сам допунио опет Епл налог па да напишем кораке.
Пребаците Епл налог на Турску
Купите лире за iTunes/App Store и допуните налог истим (Redeem gift card дугме)
Скинете впн (Ја користим впн који се буквално зове Turkey VPN)
Уђете у јутјуб апликацију са упаљеним впн-ом и изаберете премиум да купите, он ће аутоматски да изабере опцију да плаћате преко налога и скидаће вам паре одатле. 105 лира је један месец за индивидуални налог, за фемили пакет ја мислим око 250 (лира горе-доле)
То је то, имате премиум. Битна ствар, не мењајте налог назад на САД (или где вам је већ претходно био) због лира на налогу које имате.

Nisam u toku, šta kupuješ preko play prodavnice?
Registrujes Srpsku platnu karticu na google play prodavnici, i ide ti predtplata preko google play prodavnice za youtube.
Pre je islo direkno preko yt, i bila je povoljija cena, sad je oko 4,5$ ja mislim
Pre sam placao u AR pezosima, bilo family 200 din

Stigao mi mail da za nas "argentince" od juna poskupljuje yt premium family sa 4.29usd na 6.49usd.

I kod mene ista situacija sa ARG Family:

You-Tube-Premium.png

Jel ima neko jedno mesto na yt premium family pa da placam jedan deo pretplate ili kako vec ide to ne znam ili mozda neki nacin kako individualno da se uplati jeftinije?

Radi li jos metoda novi turski account sa apple uredjajima? Turske gift card na balance

Moram napraviti novi account, imam jedno slobodno mjesto u postojecem ali nema sanse da dodam novog clana, stalno izbacuje nije ista zemlja..*** nisam na vrijeme dodao

Bolje ti je indijski, jeftinije. I jednostavnije za kupovinu vaucera sa amazon.in (tacan iznos koliko ti treba)

Nazad
Vrh Dno