Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Zašto ne bi prošla, ustanovili smo već da normalno prolazi ako plaćanje ide preko Google Play (u USD) ili preko Apple.
Može li neko da pojasni, šta znači plaćanje preko Google play u USD. Ja imam karticu na svom Google play nalogu. Da li je to dovoljno? Imam i Google Pay. Može li pojašnjenje?

Pozdrav svima, da li neko zna što mi uvek prikazuje u dinarima pretplatu na bilo koji vpn kada uključim... preko aplikacije?

Pozdrav svima, da li neko zna što mi uvek prikazuje u dinarima pretplatu na bilo koji vpn kada uključim... preko aplikacije?
Google play prodavnica ti je prijavljena na srpski nalog, i onda preko tog naloga nije moguce uplatiti premium neke druge zemlje, moras drugi nalog da napravis.

Ukoliko neko ima slobodno mesto u srpskoj familiji, zainteresovan sam

Citao sam na redditu da je par njih dobilo block na Google account nakon koriscenja YT premium sa turski apple id. Jel imao neko isti problem? Mada koliko sam shvatio problem je nastao jer su ljudi kupovali kradene gift kodove i redeemovali ih.

Pisalo se pre da moze da bude srpska familija i da se uzme preko applea. E sad nakon uplate jel prebaci region na tursku ili ostane na nasem?
I koji bi najlaksi nacin bio da prebacim postijecu nigerijsku familiju na srpski region

Kako ide kupovina Crunchyroll preko TR ili koja je najbolja opcija ? Ako neko ima neki slot da me ubaci bio bih zahvalan ili ako neko može da objasni proceduru .
Pokušao sam samo preko vpna i išao direktno na crunchyroll ,izbacio mi je iznos u njihovoj valuti ali je visa kartica iz Švedske pa mi je izbacio grešku pri uplati .Tj ja bar mislim da je to razlog zašto uplata nije prošla 🤔

I ja bih voleo da znam al niko se ne javlja :)

Kako ide kupovina Crunchyroll preko TR ili koja je najbolja opcija ? Ako neko ima neki slot da me ubaci bio bih zahvalan ili ako neko može da objasni proceduru .
Pokušao sam samo preko vpna i išao direktno na crunchyroll ,izbacio mi je iznos u njihovoj valuti ali je visa kartica iz Švedske pa mi je izbacio grešku pri uplati .Tj ja bar mislim da je to razlog zašto uplata nije prošla 🤔
Ide preko Applea
Koristio sam pre par meseci

IMG_6884.png

Moram li imati iPhone za to ili može i preko Web browsera?

Poslednja izmena:
Mali update vezano za Crunchyroll pretplatu preko Turske .
Sa nekog starijeg Android telefona koji je bio fabrički resetovan sam ubacio već napravljeni novi nalog sa adresom u Turskoj .
Instalirao Steganos vpn online shield i stavio Tursku .
Sa Google store gde su prikazane cene u TRY skinuo Crunchyroll aplikaciju i kupio pretplatu u samoj aplikaciji ,ubacio švedsku visa karticu i sve uredno prošlo .Mesečna pretplata izlazi 1.5€ umesto 7.6€ koliko bi bila ovde regularna cena tj ušteda od 6€ mesečno .

Prvo sam juče jurio neki stariji iPhone po oglasima kao 6s ili 7 samo za registraciju pretplate da bi kasnije utvrdio da Crunchyroll app ne radi na ništa ispod ios 16.

Da li neko zna kada su cene preko Indije dizali? Koliko cesto to rade, jer sada je jeftinija Indija i to drasticno u odnosu na Tursku?

Da li neko zna kada su cene preko Indije dizali? Koliko cesto to rade, jer sada je jeftinija Indija i to drasticno u odnosu na Tursku?
U januaru podigli za 58% Indiju.
Najjeftinija je Gana 2,91$
Ja sam opet preko Argentine uzeo 4,29$
Ovo su sve cene za family paket.

Da li mozemo Ganu nekako da aktiviramo preko AppleStore-a ili na drugaciji nacin?

Imam jos mesta za srpski YT premium kod burazera, ako neko zeli..

Ако је неко писао већ о овоме, нека цитира твит. Да ли је могуће на андроиду узети на исти фазон као на ајфону? Хоћу кеви да узмем премиум преко Турске, па да видим јел је могуће на исти начин.

Ако је неко писао већ о овоме, нека цитира твит. Да ли је могуће на андроиду узети на исти фазон као на ајфону? Хоћу кеви да узмем премиум преко Турске, па да видим јел је могуће на исти начин.
Ja uzeo preko androida Argentinu.
Samo VPN i nasa kartica, ne znam koliko ce da radi, ja sam uzeo u januaru

Не видим сврху уопште постојања лајт верзије, но добро, можда неком буде било довољно и то
Po meni glupost, da je manja cena za lite pa i okej, mislim da cak i lite verzija nece dolaziti u zemlje gde je za sad jeftinija pretplata.
To dalje dovodi do toga da ce poskupeti jos vise standardna varijanta, za 2 godine ide kod nas na 20e.

Nazad
Vrh Dno