Može li neko da pojasni, šta znači plaćanje preko Google play u USD. Ja imam karticu na svom Google play nalogu. Da li je to dovoljno? Imam i Google Pay. Može li pojašnjenje?Zašto ne bi prošla, ustanovili smo već da normalno prolazi ako plaćanje ide preko Google Play (u USD) ili preko Apple.
Google play prodavnica ti je prijavljena na srpski nalog, i onda preko tog naloga nije moguce uplatiti premium neke druge zemlje, moras drugi nalog da napravis.Pozdrav svima, da li neko zna što mi uvek prikazuje u dinarima pretplatu na bilo koji vpn kada uključim... preko aplikacije?
Ne čuvaju oni na njihovim serverima, sve se cuva na memoriji telefona.Ma ne bre,mislio sam da se download vezuje za nalog a ne za uredjaj,zbog toga sam pitao.Sada sve duplo moram da skidam.
Ide preko AppleaKako ide kupovina Crunchyroll preko TR ili koja je najbolja opcija ? Ako neko ima neki slot da me ubaci bio bih zahvalan ili ako neko može da objasni proceduru .
Pokušao sam samo preko vpna i išao direktno na crunchyroll ,izbacio mi je iznos u njihovoj valuti ali je visa kartica iz Švedske pa mi je izbacio grešku pri uplati .Tj ja bar mislim da je to razlog zašto uplata nije prošla 🤔
U januaru podigli za 58% Indiju.Da li neko zna kada su cene preko Indije dizali? Koliko cesto to rade, jer sada je jeftinija Indija i to drasticno u odnosu na Tursku?
Mozes da probas preko VPN i nase kartice, tako je meni Argentina aktivna, preko google play.Da li mozemo Ganu nekako da aktiviramo preko AppleStore-a ili na drugaciji nacin?
Zelim ja ako ima jedno slobodno?Imam jos mesta za srpski YT premium kod burazera, ako neko zeli..
Ja uzeo preko androida Argentinu.Ако је неко писао већ о овоме, нека цитира твит. Да ли је могуће на андроиду узети на исти фазон као на ајфону? Хоћу кеви да узмем премиум преко Турске, па да видим јел је могуће на исти начин.
Tunnel Bear, ali ako zelis Tursku, on nema Turski da izaberesKoji VPN?
Po meni glupost, da je manja cena za lite pa i okej, mislim da cak i lite verzija nece dolaziti u zemlje gde je za sad jeftinija pretplata.![]()
Introducing Premium Lite: Watch your favorite creators ad-free
YouTube Premium Lite offers ad-free viewing for $7.99/month. Learn about the new, affordable way to enjoy YouTube videos without interruptions.blog.youtube
Не видим сврху уопште постојања лајт верзије, но добро, можда неком буде било довољно и то
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari