*** tako izgleda na grafikon u Tapo AppPo ovome joj realno treba sat vremena da se oporavi i vrati u prvobitno stanje sa ifeel i nesto ispod pola sata bez ifeel.
Ako neka odmori stari Samuraj (Muse)Klima je na zasluženom odmoru.Nema potrebe da mi radi sad,kad je toplo vreme...
Imao sam drugih poslova.A klima je pošteno odradila zimsku sezonu,i nije bilo potrebe da da se ovde žalim na nju.PozdravAko neka odmori stari Samuraj (Muse)
Odavno te nema ovde
Nema to u Gree+ appMislio sam da u njoj postoji i neka statistika rada/potrošnje ili šta god..
Ja koristim Tapo P115Da li koristite neke pametne utičnice za praćenje potrošnje?
👍Konačno sam postavio amber ultru![]()
Za zada se niko nije zalio tokom zime! Sto se modulacije tice neko je uhvatio (12btu) na neki 220w, steta sto nije bila na tapo uticnicu da se to lepo vidi na grafikonu!Kakva je ta clivia?
Fairy 12k koriscena za hladajenje i uglavnom uvece za zagrevanje u prelaznom periodu.Koja klima?
Ne mozePozdrav svima, da li kod Dry moda može da se namesti da ne bude hlađenje? Npr. ventilacija samo ili šta znam. Jer naprimer sad je 24c a vlažnost skoro 70%. Uključim Dry mode i krene da se smanjuje vlaga ali se smrznem od hladnog vazduha koji izbacuje. Gree clivia je u pitanju.
Mora tako. Učili smo Fizika 6. Ili 7. razred " tačka rose". Mora izmenjivač unutrašnje jedinice da spusti temperaturu na određenu tj nižu temperaturu da bi se na rešetkama izmenjivača kondenzovala voda iz vazduha. Slično je kad smo u kolima pa ja napolju niža temperatura nego u kabini pa se kondenzuje vlaga na staklima. Pa se magle.Ne moze
Klasika... ja bi iskreno pukao = kakvo je to ponasanje sa garantni list?Ovi montazeri su koma, uzeli mi papire od energyneta i napravili fisek za skupljanje zida pri busenju, kazu ne treba ti to, posle ih i bacili...
Idi direktno u energynetu (KG) zbog dodatne garancije, slikaj one nalepnice od unutrasnje i spoljne (+racun)Dali mi neki radni nalog, potpisan i sve al bez pecata, dal ce proci za dodatnu garanciju nemam pojma, a kolko videh tamo na onlajn formularu traze trista nekih informacija koje nista ne znam...
Zna se odavno da je Gree+ App mrsava i pisano nekoliko puta ovde da nema neke dodatne fensi funkcije... ako ti je bitan dobar prikaz potrosnje itd. imas razne pametne uticnice da li jeftine preko Alie ili malo skuplje npr. Tapo P115Nakacih wifi aplikaciju, i da razocarah se sto nema nikakva potrosnja i sl., vrlo mrsava sa opcijama...
Ima to i kod drugi brendova (npr. TCL) Nekome se vise svidja tako, nekome manje!A onda skapirah da nema ni filtere, reko da nisam slucajno bacio jer ih ne vide u kutiji, i onda vidim ovde da ima taj na vrhu a rebra napred su gola...
Obicno treba da ime dugme Temp, ali kako vidim toga nema kod Clivia! U App ima sigurno opcija Temp i ona ti pokaze koliko je kod klime gore!I da, jel joj uopste negde pise trenutna temperatura unutrasnja/spoljna?
Tako makar pise na netu, moguce da i vise nema u KG! Proveri ili pozovi u neku drugu filijalu zbog dodatne garancije!Nisam znao da energynet ima u kg, potrazicu hvala...
To ti temp kod senzora gore na unutrasnju sto ti kratko prikaze!Koliko ja videh u app ima neka temp, ona nesto kao mota kruzic ispise temp i onda izbrise, cudno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari