Zar može u generator DHL kod? Ja sam dobio ono standardno od DHL - ovaj format "33872504147078262".UC...HU - izgleda da je guzva...
LPC SM - vreme isporuke posle statusa ALDC je sa par dana otislo na oko 2 nedelje.
@uroborosfault
To nije DHL ekspres i te posiljke idu sporo.
Proveri preko Generatora statuse ostalih iz te serije....
Ja sam 90% siguran da je ovaj Nemački kod bez praćenja a da ovaj DHL kod služi samo unutar SAD da se isprati, zato me interesuje da li ću uopšte imati naznaku da je stiglo u Nemačku, ovo daje na njihovoj pošti kada ukucam kod:Sačekaj dok dodje do nemačke pošte da obrade. To od 22. je verovatno stiglo u magacin u SAD odakle se šalje ka Evropi, ostaje ti jedino da pradiš po DE broju a na DHL broj zaboravi jer je to neregistrovana pošiljka koja se šalje preko DE pošte.
Imaš i pakete od ranije, neko je postavljao 11.04, meni stoji jedan od 14.04...
Moja pošiljka je preporučena,za 1 dan je bila iz Banja Luke u Srb. U toku dana na carini u Beogradu. I tako stoji od 26 04.'25. I ja sam u Nisu. Jel makar jave telefonom ? Marta 73U Nisu sam, tako da cekam da dodje do niske carine prvo pa posle i njih cekam znaci za dve nedelje stize
Hvala puno!Stalno vam ponavljam - koristite GENERATOR - sve lepo mozete da vidite
UV....DE
pogresne adrese
Pogledajte prilog 490923
zastoji
Pogledajte prilog 490924
carina
Pogledajte prilog 490925
@Marta 73
NE , osim u slucaju isporuke preko paketomata . Imas pracenje
![]()
Praćenje pošiljke
Pošta Srbije je najveći infrastrukturni i logistički poslovni sistem u zemlji koji pokriva celokupnu teritoriju Republike Srbije.www.posta.rs
Ma male stvarcice od po 10-tak, 15 eura....
Toliko dugo ste čekali? Mnogo!Danas stigla najzad UC0751..HU porucena 25. marta BG-Cukarica
a UB14143..HU porucena istog dana kad i ova iznad tek stigla do statusa HUBUDA iliti "Leaving transit country/region" baaaas sporo putuje kao i sve ostale iz generatora kad sam proveravao
Pa obicno dodje za nekih 30ak dana, ali ovaj put se potrefili i praznici + mi postar bio na odmoru a dobiti posiljke od salterskih radnica je... tesko, jer one su zalepljene za salter i dok ne istekne radno vreme retko mrdaju odatle (cast izuzecima)Toliko dugo ste čekali? Mnogo!
Marta 73
Možda nije tvojaTreba u Nis da stigne.
Suprugu treba da dodje.Možda nije tvoja
Vazi provericemo praticu status. Mozda je greskom u Ns otislo ko ce ga znati.Čekaš kad isporuče u NS pa dispute i refund osim ako nije greškom otišlo u NS ali male su šanse za to. Vidi da li će se danas pojaviti u izmeničnoj onda su vratili da bi išlo u odgovarajući reon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari