Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024) - FAQ u prvoj poruci

Ako nekom znaci, danas stigla u Nis, UC074...HU koja je od 9.4 "zaglavljena" na Arrived at local delivery center. Porucena je sa Alija 23.3

Ima li iko iskustva sa DHL eCommerce, da mi se pojasni nešto ovde? Prodavac mi je rekao da je proverio sa kurirom i da je paket izgubljen i da ću dobiti refund (imam ok iskustva sa prodavcem ali odgovori su AI ili šabloni, ne verujem da je iko proverio išta), ali koliko vidim ovo ide preko Deutsche Post - paket bez praćenja.

Poslednji status koji imam je da je u tranzitnoj državi, ali tu stoji USA i dalje?? Je li moguće da je ovo netačan status i da je u stvari u DE - tačnoj tranzitnoj državi, ili su ovo unutar njihovih magacina samo pomerili paket pa mi se ažurirao status?

Totalno mi je nejasno šta se moglo desiti, ne interesuje me toliko ni refund jer sam uzeo nešto na popustu pa bih radije da mi stigne paket.

1746518559008.png

UC...HU - izgleda da je guzva...
LPC SM - vreme isporuke posle statusa ALDC je sa par dana otislo na oko 2 nedelje.

@uroborosfault

To nije DHL ekspres i te posiljke idu sporo.
Proveri preko Generatora statuse ostalih iz te serije....

UC...HU - izgleda da je guzva...
LPC SM - vreme isporuke posle statusa ALDC je sa par dana otislo na oko 2 nedelje.

@uroborosfault

To nije DHL ekspres i te posiljke idu sporo.
Proveri preko Generatora statuse ostalih iz te serije....
Zar može u generator DHL kod? Ja sam dobio ono standardno od DHL - ovaj format "33872504147078262".

A ovaj dodeljeni Nemački kod je bez praćenja, to njima DHL prosleđuje za dalju dostavu, ako sam razumeo dobro.

Sačekaj dok dodje do nemačke pošte da obrade. To od 22. je verovatno stiglo u magacin u SAD odakle se šalje ka Evropi, ostaje ti jedino da pradiš po DE broju a na DHL broj zaboravi jer je to neregistrovana pošiljka koja se šalje preko DE pošte.

Sačekaj dok dodje do nemačke pošte da obrade. To od 22. je verovatno stiglo u magacin u SAD odakle se šalje ka Evropi, ostaje ti jedino da pradiš po DE broju a na DHL broj zaboravi jer je to neregistrovana pošiljka koja se šalje preko DE pošte.
Ja sam 90% siguran da je ovaj Nemački kod bez praćenja a da ovaj DHL kod služi samo unutar SAD da se isprati, zato me interesuje da li ću uopšte imati naznaku da je stiglo u Nemačku, ovo daje na njihovoj pošti kada ukucam kod:

1746526123105.png
Pretpostavljam da posle izlaska iz SAD nemam nikakav update i da samo čekam, ali mi je i čudno da stoji u nekom SAD magacinu preko 3 nedelje.

Nije ti to expres pošiljka pa da obrade za dan-dva. Možda je i stigla u DE ali dok obrade odnosno dok unesu u sistem treba vremena, ne očekuj previše za najobičniju neregistrovanu pošiljku.

UV...DE, nazalost neces imati pracenje u SRB, ali do SRB bi trebalo da pokazuje gde je. samo sto kako rece iznad covek, ne ocekuj za obicnu neregistrovanu posiljku da expresno obradjuju

Danas stigla najzad UC0751..HU porucena 25. marta BG-Cukarica
a UB14143..HU porucena istog dana kad i ova iznad tek stigla do statusa HUBUDA iliti "Leaving transit country/region" baaaas sporo putuje kao i sve ostale iz generatora kad sam proveravao

Danas stigla najzad UC0751..HU porucena 25. marta BG-Cukarica
a UB14143..HU porucena istog dana kad i ova iznad tek stigla do statusa HUBUDA iliti "Leaving transit country/region" baaaas sporo putuje kao i sve ostale iz generatora kad sam proveravao
Toliko dugo ste čekali? Mnogo!
Marta 73

@Marta 73

"Putovanje" posiljki izmedju fizickih lica u "lokalnom" saobracaju se razlikuje
od dostave posiljki iz medjunarodne online trgovine , narocito sa AE i Temu-a.

AE i Temu imaju zasebnu logistiku , a tempo isporuke moze da se prati na hiljadama primera...

Problem pracenja Ux....xx posiljki i isporuke u velikim gradskim reonima smo "obradili" bezbroj puta.

1000007974.jpg Zato ova posiljka ide preko Novog Sada nije mi jasno? U pitanju je wireless punjac.

Toliko dugo ste čekali? Mnogo!
Marta 73
Pa obicno dodje za nekih 30ak dana, ali ovaj put se potrefili i praznici + mi postar bio na odmoru a dobiti posiljke od salterskih radnica je... tesko, jer one su zalepljene za salter i dok ne istekne radno vreme retko mrdaju odatle (cast izuzecima) :)

Čekaš kad isporuče u NS pa dispute i refund osim ako nije greškom otišlo u NS ali male su šanse za to. Vidi da li će se danas pojaviti u izmeničnoj onda su vratili da bi išlo u odgovarajući reon.

Nazad
Vrh Dno