Otisak prsta je gore iznad procenta baterije,nzm kako mislis da je ispod otiska prsta zaista....Ovaj now bar je nešto najgluplje što sam video na nekom UI, ispod fingerprint scanner, uopšte nisam 10x za dva dana zaustavio slučajno muziku na YT kad otključavam telefon. Od ekrana skoro 7 inch neki genije je našao tu da stavi Apple island wannabe widget, a ne može da se promeni položaj sa LockStar modulom, ali srećom može da se ugasi u settings.
Ma daj bre ovo neko nas sprda sa OneUI 7....
Ugasim media player opciju u now bar i nema vise ni gore notification da radi YT u pozadini 😂
Now bar je ispod otiska prsta, procenta baterije, nisi nešto skontao 😂Otisak prsta je gore iznad procenta baterije,nzm kako mislis da je ispod otiska prsta zaista....
Druze moj savet ti je da odradis hard reset jer ti koje bagove imas ja nijedan nisam video ni problizno niti imam. Sve mi radi super na sedmici . Nzm da li si imao pre toga neki drugi custm rom ili si instalirao neke neoficijalne verizje softvera ali ocigledno da ti je ceo sistem nesto zeznut. Odradi hard reset lepo svr iz pocetka pa polakoMnogo opcija iz Goodluck modula ili nema ili ne rade kako treba
Ozbiljan zaeb instalacija OneUI na S23U
Možda to radi kako treba na S25U, ali ovde je cirkus
Više za YT koji mi svira pola dana nemaš opciju da smanjiš veličinu notification, sad je duplo veća onako stalno.
Pa vidis sliku gde now bar meni ili ne vidis? Otisak je mnogo iznad gore tj ne mnogo ali uopste nisu blizu niti se dodiruju tako da nzmNow bar je ispod otiska prsta, procenta baterije, nisi nešto skontao 😂
Nzm burazeru meni sve radi kako je i do sada sta se tebi *****alo nzm,mozes samo da probas da obrises kesh za pocetak. Ja nemam apsolutno nikakav veci bag do sada a imam telefon od kada je izasao s23.Nisam imao nikakve custom romove, official 6.1
Gomilu stvari sam podesio kako mi bolje leži kroz GoodLuck module koji sad nemaju dosta opcija, a OneUI je mnoge stvari promenio na gore.
Hard reset mi gore nego uzeti nov telefon.
Lenj sam da palim PC Samsung Switch, koliko stvari nece vratiti backup, drkanje 3 dana podesiti sve kako je bilo.
Što neko reče nisam kupio Premium telefon da se zezam sa tim na 2g.
Ma to u zadnje vreme kako je update sredio bateriju baš drastično.Brate to se ne brise na 7 dana...
Mnogo je to cesto svakako jer ce stalno rebuildovati taj cache i stalno ce da ti napinje resurse i kida bateriju dok to radi.Ma to u zadnje vreme kako je update sredio bateriju baš drastično.
Baš hteo da pitam na forumu da li je neko probao to. Ja planiram to večeras ili sutra da uradim. Na redditu ima i uputstvo i skripta kako permanentno da se prebaci na Vulkan.Kažu da s23u bolje funkcioniše kada se sa OpenGL prebaci na Vulkan.
Danas konačno malo slobodnog vremena pa sam ispratio ovaj tutorijal
Čini mi se da se baterija sporije prazni i da se telefon manje greje.![]()
How to activate Vulkan on Galaxy devices
Samsung introduced Vulkan back in 2016. Since then, the flagship devices support it, but they are still using OpenGL. The OpenGL is a legacy technology, which consume more battery. It is supported as well by many older games. On other side, we...xdaforums.com
Metoda 2 nije ispravna.Kažu da s23u bolje funkcioniše kada se sa OpenGL prebaci na Vulkan.
Danas konačno malo slobodnog vremena pa sam ispratio ovaj tutorijal
Čini mi se da se baterija sporije prazni i da se telefon manje greje.![]()
How to activate Vulkan on Galaxy devices
Samsung introduced Vulkan back in 2016. Since then, the flagship devices support it, but they are still using OpenGL. The OpenGL is a legacy technology, which consume more battery. It is supported as well by many older games. On other side, we...xdaforums.com
Ovaj kod treba da se unese u aShell i nista vise. Aplikacija kosta 99 dinara, a za ovo ce vam posluziti i narodna verzija. Shizuku je besplatan.(setprop debug.hwui.renderer skiavk; for a in $(pm list packages | grep -v ia.mo | cut -f2 -d; do am force-stop "$a" & done) > /dev/null 2>&1 &
Obori na 60Hz. Ono sto mogu reci jeste da na 60Hz animacije ne rade bas najbolje(nevezano za power saving mod). Mozda sam ja lud, ali ovih 60Hz nije isto kao na one ui 6.1.Nisam gledao, jel i dalje obori osvezavanje na 60Hz u Power Saving na OneUI 7 ili je nekim cudom moguce da se ostavi 120Hz?
Ranije je moglo da se zaobidje forom da ostane 120Hz u Power Saving ali su zakrpili to navodno
Ja nisam uspeo 8h SOT da imam nikad, to je premija. Ja 4-5h max.Nakon par dana od ažuriranja na OneUI 7, izgleda da se baterija stabilizovala
Misliš da se time bave?Zamenili joj bateriju, stavili joj losu 😬
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari