ODo toga nema nista, ne mozes da se vratis. Mozes da probas i da birckujes tel.Instalirao i ja update čisto da vidim kakav je. Na prvi utisak - Da sam hteo MIUI kupio bi Xiaomi. Da pročačkam malo da vidim kakva je baterija. Ako nema poboljšanja i telefon krene da se greje vraćam se na A14.
Наравно, сваки софтверски упдате захтева ново калибрисано стакло за ту верзију физичке промене на телефону. Препорука за међугаластичко калибрисано стакло за УИ 5.2.Jel treba da se menja zastitno staklo sad kad se ubaci UI7 i koje da stavim?
Baterija je deo telefona i to za većinu veoma bitan deo telefona. Ako se desi da nakon nekog updejta bude problema, logično je da će biti to glavna tema.Није ово тема о с23 серији већ тема о трајању батерије. Ваљда вам је свима јасно да не можете да поредите ни приближно трајање батерије једног пуњења јер се не мери у СОТ-у већ зависи од безброј параметара и апликација које и колико користите. Можда да имате два идентична телефона са идентичним подешавањима, апликацијама, на истој локацији, на истом мрежном оператеру, и потпуно истим начином коришћења.
nema druge...prebacicu karticu u nokiu 3310 pa cu nositi oba telefona...Не заборави апликације у стању мировања СКОРО СВЕ осим телефонске.
Five minutes later 😂😂😂Brzo zaboraviste pricu o bateriji od silnih ikonica i procenata, verovatno od sutra opet nastavljamo pricu o SOTu...
Procitas sve ovo sto si napisao i malo naglasis ovo boldovano i shvatis da ti imas problem kojim se mozda niko nije bavio u poslednje vreme, ali ne prihvatas za relevantno da je problem o kom vecina govori- zapravo problem, vec je za tebe to jao drama... Ako XY minuta, u procentima izmedju 40 i 50, nije dovoljno za dramu, ja evo ne znam sta je... 😂Jasno je da svi imamo razlicite prioritete, nekom baterija, nekom kamera itd, ali...
Vracam se na ono sto sam napisao pre par dana,. Ja nisam procitao da vecina sto meri SOT ima REALAN problem, znaci, ugasio mi se telefon u pola dana, nisam mogao da telefoniram, trebao mi je net i sl, nego citam kako je sot bio ranije XY minuta duzi, a evo sada je XY minuta kraci - jao drama, i to se prozima na XY strana teme.
Meni je npr bitna kamera, i razmisljam se da li habani S23 ultra ili npr 14T PRO, a o tome pronalazim na temi najmanje informacija.
Ne vidim da je neko npr isprobao kameru da vidi da li je mozda poboljsana/pokvarena obrada, smanjen shutter lag i staznam sa novim UI tj sistemom.
Ako je smanjen kvalitet fotki/snimka to je realan i konstantan problem, jer je smanjena funkcionalnost uredjaja.
Ima ovo ako na to mislis nzmIzgleda da nema načina da se udari color opacity na folder ikone na home screen? 👀
Koliko čitam mora se napraviti nova tema... Smor... Ne nalazim nista oko toga u Good Lock.
Baš mi bode oči, navika.
Sistem radi definitivno fluidinije, možda su i bateriju popravili 😆
Čekaj koji je ovo tačno GoodLuck modul I opcija?Ima ovo ako na to mislis nzm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari