I meni je apsolutno ista, cak pre kad bude security update bude losija prvih par dana, sada drzi skroz ok za prvi dan update.Meni baterija ista kao prije UI7
Da li može search bar da se vrati da bude gore?
Za sada nema načina, valjda će moći preko good lock modula HomeUP.I mene bi zanimalo.
Kad smo kod Good Lock-a, izgleda da mi Sound Assistant ne radi?!Za sada nema načina, valjda će moći preko good lock modula HomeUP.
Moram pogledati na kutiji,ali mislim da je za emirate..ili saudijac. Tako nesto.Za koje tržište je taj telefon kad ima tu opciju kao difoltnu u Lock screen and aod?
Ne znam da li neko ima sličan problem, ali pogledam malo pre svuklo mi sada ponovo 25% 😡.Evo ja da se javim za bateriju 😁 pojao mi ovaj Google speech recognition 10% preko noci. Sada sam odradio Update svih aplikacija, pa cu da vidim da li ce biti promene.
Factory reset.Ne znam da li neko ima sličan problem, ali pogledam malo pre svuklo mi sada ponovo 25% 😡.
Probao sam jutros uradio Update i nije pomoglo. Sada sam obrisao poslednji update i praticu da vidim da li ce jos da se pojavljuje.Nadji u GP, obrisi pa reinstaliraj ili idi na update, u zavisnosti od toga sta ti ponudi.
Imam isti utisak. Meni otisak prsta ocajno radi preko zastitnog stakla... Sad deluje da je za nijansu bolji... Od update-a ga vise otkljucavam otiskom nego patternom...Sve u svemu,nije loš ovaj OneUI7. Lepše animacije,tu i tamo poneka kozmetička promena,čisto da se razbije monotonija. E sad,da li je trip ili ne,ali čini mi se da otisak prsta dosta bolje radi takodje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari