Јел бар ради? Мислим уи.Meni je ovo vizuelno ogavno.Dva sata pokusavam preko nicelocka da ga namjestim da liči na nešto...
Јел бар ради? Мислим уи.Meni je ovo vizuelno ogavno.Dva sata pokusavam preko nicelocka da ga namjestim da liči na nešto...
Није лоше.Ali lepo osveženje, realno
Sve lepo radi. Dosta je drugačije. Meni za sad smeta povlačenje notification panel, da pristupim NFC na primer, otvara mi ove notifikacije Viber itd.
Ali lepo osveženje, realno
Hvala!!!To možeš da podesiš u podešavanima panela
Kroz par dana kad se sve stabilizuje ce se videti realna slika, mada bice verovatno nista specijalno.
Пишем утиске чим УИ 7 стигне на мог моторолу.Jel pocelo kukanje kako je saomi od 200 evri bolji od s23 i ako nije kad ce?
Ne znam šta su im smetale ikonice alarma i bluetooth-a u status baru, pa su morali da ih uklone 🤔🙄
Uklonili su i VoLTE ikonicu , zaboga , za "čistiji " izgled status bara - kako su krenuli ukinuće ga skroz. Stvarno neshvatljive odluke...
Kao se radi spajanje da zajedno pokaze notifikacije i quick panel?Meni se izgled dopada. Morao sam opet u Lock Staru da stavim da ne radi auto brightness za AOD, nego da stavim ručno koliko hoću da bude i da vratim da se spoje notifikacije i quick panel, to mi je glupo uradjeno. Srećom, pa može da se vrati kako je bilo na starom.
Kao se radi spajanje da zajedno pokaze notifikacije i quick panel?
Ne može, može ili da se isključi skroz ali onda ne vidiš ni kada spustiš panel, ili da bude ovako stalno. Ili ili.Koliko vidim po prtscr, sad na UI7 procenat baterije je smešten unutar ikonice. Da li ta vrednost u procentima može da se isključi da se ne prikazuje, kao što je do sad moglo?
Ja sam od onih koji je to isključivao jer ne želim da mi bode oči i da se opterećujem da li "brzo pada baterija". Ionako procenat može da se vidi kada se spusti not. bar.
Može naravno / settings/battery/ show battery percentage ,ostane prazna pilulaNe može, može ili da se isključi skroz ali onda ne vidiš ni kada spustiš panel, ili da bude ovako stalno. Ili ili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari