Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Kakav kabl koristite, običan USB-C ili neki sa HDMI izlazom?
Najbolje je neki USB dock da se kupi i tu ima hdmi i nekoliko USB priključaka. Ja sam kupio jedan D-Link i odlična je fora.
Skoro je devojka polomila ekran i sve sam joj bekapovao i izključio šifru kako bih ga poslao na servis.

Može da se koristi u dex modu, a može i da radi mirror ekrana.

Na temu baterije, jel je punite do 100% ili koristite opciju da puni do 80%?
Ja moj punim do 80% od prvog dana.

Zanima me isključivo video out preko USB-C na USB-C kabla...
Nisam imao takav setup, koristim ovaj deck i za laptop kad hoću dva monitora da povežem... Kome treba za multitasking super stvar, a nije skup

Ja sam sa tim monitorom sa temu-a bas prosli vikend probao da gledam eon sa telefona. Radi savrseno. Ali mi je trebalo jedno 15-20min da skontam da moram da ubodem monitor na napajanje. Nece bez napajanja da radi sa telefonom :)

(kazem da sam skontao a ustvari sma procitao uputstvo za monitor ;))
Inace,kakav je kvalitet prikaza na tim portable monitorima sa Temu-a? Planiram da uzmem jedan,vidim da nisu skupi,živo me zanima kakvu sliku bacaju...izvinjavam se na off-u.

Inace,kakav je kvalitet prikaza na tim portable monitorima sa Temu-a? Planiram da uzmem jedan,vidim da nisu skupi,živo me zanima kakvu sliku bacaju...izvinjavam se na off-u.
Imas na Temu temi ja sam kacio i slike i opis, kao jos par clanova.

Sad videh,extra. Samo jos jedno pitanjce...kada se pusti DEX na taj monitor,posto ima touch,da li on onda prakticno moze da radi kao tablet? Da li komande rade direktno na monitoru,koristeci njegov touch panel?Pitam samo za varijantu kada radi preko DEX-a.

Na temu baterije, jel je punite do 100% ili koristite opciju da puni do 80%?
Ja moj punim do 80% od prvog dana.
Ja sam a55 punio tsko i mislim da nisam poptedeo bateriju, tako da cepam ovaj na 100%.
Je l' premijum ili nije? Pa koliko traje neka traje 😅

Probao sam ponovo i sad radi!?
Dovoljan je samo USB-C kabl koji je došao iz monitor, nije potrebno dodatno napajanje.
S23 automatski upali Dex. Ukoliko ugasim Dex na telefonu onda pređe na klasičan mirroring.
Sad kad znam da radi sa potpuno ugašenim ekranom, vidim da će morati da padnu i naočare.

1000060965.jpg

Probao sam ponovo i sad radi!?
Dovoljan je samo USB-C kabl koji je došao iz monitor, nije potrebno dodatno napajanje.
S23 automatski upali Dex. Ukoliko ugasim Dex na telefonu onda pređe na klasičan mirroring.
Sad kad znam da radi sa potpuno ugašenim ekranom, vidim da će morati da padnu i naočare.

Pogledajte prilog 489753
Koja ti je ideja za korišćenje ovog eksternog monitora?

Rekao sam već, hoću da kupim XR naočare ali na YouTube recenzijama uvek im je upaljen ekran telefona pri upotrebi što je veliko ne. Nisam do sada koristio video out na S23 pa me je zanimalo kako to uopšte izgleda (u smislu upaljenog ekrana). Monitor već imam pa reko da probam.
A zašto sam ga uopšte kupio?
35 jura a ne pije vodu... za te pare nek čuči, naći će se već neka upotreba 😄

Poslednja izmena:
Pusten One ui 7 globalno. Jel dobio neko? Moj csc je SWC (Svajcarska), ali kod mene jos nema.

Vrh Dno