Podrzava, samo sta tacno pokusavas da uradis? Probaj da pokrenes DeX na telefonu, trebalo bi da baci signal odmah.Da li S23 (običan) ima opciju USB C video out sa običnim USB C kablom.
Imam neki Temu portabl monitor koji po uputstvu podržava ovakvu opciju ali ništa se ne događa kada spojim telefon? HDMI Android TV uređaji rade bez problema ali S23 jok. Ni samostalno ni kad spojim monitor na napajanje.
Pogledajte prilog 489457
Nisam siguran da li moze klasican video out ali ja sam moj kacio na monitor od kompa i tada predje u DEX mod. Tako da neki tip video out-a podrzava.Da li S23 (običan) ima opciju USB C video out sa običnim USB C kablom.
Imam neki Temu portabl monitor koji po uputstvu podržava ovakvu opciju ali ništa se ne događa kada spojim telefon? HDMI Android TV uređaji rade bez problema ali S23 jok. Ni samostalno ni kad spojim monitor na napajanje.
Pogledajte prilog 489457
To je jedan od razloga zašto sam rešio da kupim telefon iz flagship serije, da ne bi morao da radim takve stvari. Kada sam bio mlađi ja sam se zezao i čačkao sa custom ROM i ostalim zezalicama. Sad mi se ne radi ni factory reset. Samo plug and play.Je l' probao neko od vas što ste primetili loše trajanje baterije nakon update da uradi factory reset ili hard reset kako se to već zove?
Neki savet kako to odraditi najjednostavnije da ne oduzima mnogo vremena?@FULLSOUND
Izgleda doslo vreme kod samsungovih flagship-a (koje koristim vec 12+ godina) da mora da se radi factory reset + debloat da bi radili posle godinu dana (u mom slucaju) optimalno
Vidiš da Bassnectar91 kaže da radi posao.
Bio sam ironican, izvinjavam se ako je pogresno protumaceno 😀Vidiš da Bassnectar91 kaže da radi posao.
Ložim se kupim neke od ovih XR naočara. Gledam jedan poprilično dobar i cenovno prihvatljiv model ali koji god sam review gledao uvek je upaljen ekran telefona tokom korišćenja što je stvar koja bi me odbila od kupovine. Setio sam se da imam ovaj monitor pa rekao da vidim kako se ponaša ekran telefona prilikom korišćenja eksternog monitora.Podrzava, samo sta tacno pokusavas da uradis? Probaj da pokrenes DeX na telefonu, trebalo bi da baci signal odmah.
Bitno je i da kabl podrzava, mada taj tvoj izgleda radi.
Nisam siguran da li moze klasican video out ali ja sam moj kacio na monitor od kompa i tada predje u DEX mod. Tako da neki tip video out-a podrzava.
Vi koji ste probali sa deksom, da li je ekran telefona potpuno ugašen prilikom korišćenja monitora?Ja sam sa tim monitorom sa temu-a bas prosli vikend probao da gledam eon sa telefona. Radi savrseno. Ali mi je trebalo jedno 15-20min da skontam da moram da ubodem monitor na napajanje. Nece bez napajanja da radi sa telefonom
(kazem da sam skontao a ustvari sma procitao uputstvo za monitor)
Meni je skoro stalno uključen data, retko kad sam na wifi. Počeo sam dva puta dnevno da ga punim 🤦Cim bude na data / anteni, krece potop baterije. Tu su nesto zeznuli.
Eto, nek je sa srećom 😅Ne gubite vreme na factory reset, biće bolje možda 3-4 dana posle dođe sve na isto.
Pomislio sam da se šališ, al' fekoh jednom godišnje nije strašno. Na win xp sam to radio na 3-4 meseca, pa mi to nije nerealno 😅Bio sam ironican, izvinjavam se ako je pogresno protumaceno 😀
Blututom ma telefon i miš i tastatura, tako sam ja koristio (jedino što sam na monitor spajao ne tv).Ugašen je.Možeš ga koristiti kao tačped.Mislim,ja ga na tvu tako koristim...Mene interesuje kako se mogu bežični miš i tastatura tako povezati,ako neko zna neka info da![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari