I kutija i sama maskica mi deluju veoma kvalitetno e sad verovatno je samo dobra kopija. Kakva god da je za 5e je ekstra a i svidja mi se spoj telefona i ovog dezena.I meni stigla ista pre 2 dana. Deluje korektno sto kazes, iako je fals.
Da, strasno… Kupis flagship telefon i onda stavis masku od 5 evra. Pa gde ti je cast? Ako nisi platio minimum 30 evra za plastiku oko telefona, jesi li ga uopste zasluzio?Zašto kupujete flagship telefon da bi kupovali nakon toga maske po 5€ upitne kvalitete i najbitnije upitne zaštite prilikom pada uređaja na tlo? Ovo nikad neću razumjeti. Kao da kupiš bmw star par godina i onda kupiš Barum gume i servisiraš ga po nekim garažama. Smješno.
Original Spigen maska košta od 12-30€, preko Gizmo shopa. Zašto kupiti fejk za 5€?
Bas zbog toga sam i narucio original ili ti mislim da je original 5 komada plus zastitno staklo na Spigen Inc prodavnica na Ebay plus sam uzo UAG Monarch Pro Kelver ta je original kontaktirah UAG Sa slikama i potvrdise original preko 100e kostalaZašto kupujete flagship telefon da bi kupovali nakon toga maske po 5€ upitne kvalitete i najbitnije upitne zaštite prilikom pada uređaja na tlo? Ovo nikad neću razumjeti. Kao da kupiš bmw star par godina i onda kupiš Barum gume i servisiraš ga po nekim garažama. Smješno.
Original Spigen maska košta od 12-30€, preko Gizmo shopa. Zašto kupiti fejk za 5€?
Nikad neču zaboraviti kad je burazer dobio od mene OnePlus, te kupio na Aliju neku bambus masku za par dolara.Zašto kupujete flagship telefon da bi kupovali nakon toga maske po 5€ upitne kvalitete i najbitnije upitne zaštite prilikom pada uređaja na tlo? Ovo nikad neću razumjeti. Kao da kupiš bmw star par godina i onda kupiš Barum gume i servisiraš ga po nekim garažama. Smješno.
Spigen maske koristim još od S6 serije, ja osobno mjenjam uređaje svake 2 godine u prosjeku i mogu provjereno reći da Spigen traje cijelo to vrijeme i vrši svoju zadaću za što je i namjenjen (da štiti uređaj), u mom slučaju je to jednokratna i sigurna kupovina.Da, strasno… Kupis flagship telefon i onda stavis masku od 5 evra. Pa gde ti je cast? Ako nisi platio minimum 30 evra za plastiku oko telefona, jesi li ga uopste zasluzio?
Jer naravno, svi znamo da maska od 5 evra automatski znaci da ti telefon pada pravo na beton svaki put kad zazvoni. A tek kad padne – ekran se raspadne, baterija eksplodira, a telefon ti sam otkaze ugovor
Ja licno kupim 10–15 maski random, menjam kako mi dune, ne opterecujem se telefonom kao da cu ga ostaviti unucima.
Ja ušetao u gigatron u beo sc i uzeo 12/512 titanium black, imali ga mislim 3 kom na stanju. To je bilo pre 15ak dana.Samo zvanični kanali, prodavnice popisane na Samsung sajtu, niko nema svoj lager, svi poručuju od dobavljača nakon poručivanja/kupovine. Minimalni rok isporuke je bio 3 radna dana (Fonly), pa do 10 radnih dana (Tehnomanija i njene ćerke firme).
Kasno sam video akciju, upetljali se praznici, sve je u redu.
Drug javi mi se u privatnoj poruci imam par pitanja.Samo da se pohvalim, odobrena promocija za poklone,bukvalno za 12 sati. Telefon kupljen u februaru. Izgleda da odobravaju svima i kupljene pre 27 marta
@5xeVo cilja S25 sa 256GB, ali po ceni od 105000...Ja ušetao u gigatron u beo sc i uzeo 12/512 titanium black, imali ga mislim 3 kom na stanju. To je bilo pre 15ak dana.
S25U je u pitanju.
Na koji trik? Telefon uzet 07.03. preko members aplikacije nudi datum tek od 27-og. marta da se izabere. Na koji trik si odabrao februar?Samo da se pohvalim, odobrena promocija za poklone,bukvalno za 12 sati. Telefon kupljen u februaru. Izgleda da odobravaju svima i kupljene pre 27 marta
Nisam odabrao februar nego 27 mart, uredno slikao fiskalni račun na 09.02 i Imei sa kutije i poslao sinoć. Jutros stigao mejl da mi je odobrena promocijaNa koji trik? Telefon uzet 07.03. preko members aplikacije nudi datum tek od 27-og. marta da se izabere. Na koji trik si odabrao februar?
Nillkin mi je vise puta dokazana maskica a kosta 7-10e, ova spigen(ili ne) mi izgleda sasvim odlicno a o tvojoj filozofiji i usporedbi necu da trosim reci.Zašto kupujete flagship telefon da bi kupovali nakon toga maske po 5€ upitne kvalitete i najbitnije upitne zaštite prilikom pada uređaja na tlo? Ovo nikad neću razumjeti. Kao da kupiš bmw star par godina i onda kupiš Barum gume i servisiraš ga po nekim garažama. Smješno.
Ova satro spigen koju sam ja kupio ima magnet.Za tu kintu koju sam dao na random maskicama, mogao sam jos jednu spigen da kupim. Ni kod jedne ne postoji "magnet", samo neki krug koji imitira magnet, a pola je uvaljeno od S24 i spada. Od 12 komada sam ostavio samo 2 silikonske, sa tekstilnom postavom (i meni su ranije razne maske sa alija grebali ledja telefona). Uostalom, ne morate spigen, imate jeftiniji Nillkin koji vam zavrsava posao, cak imaju i prave magnete, jedva sam je skinuo s frizidera.
Ma nema vise tog sajta obrisan je, izgleda da je bio samo jedan komad. Imaju neku drugu slicnog dezena ali nije "spigen".Ја сам са Алија поручивао Самсунгове силиконске маске, и стизале су буквално оригинал. А знам да су оригинал јер купим прво оригинал код нас, папрено је платим, а онда са Алија за 10€ купим исту такву 1:1 у другој боји. Али треба прочитати и коментаре на Алију, тамо људи напишу ако је оригинал. И испод 10 евра не треба тражити оригинал.
Знам да сам поручивао за С21ФЕ неколико, па после пола године за С23У неколико, и онда сам купио Питаку и смирио се са маскама. Сад већ годину дана носим Питаку.Ma nema vise tog sajta obrisan je, izgleda da je bio samo jedan komad. Imaju neku drugu slicnog dezena ali nije "spigen".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari