Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ekstremno klizava leđa bez maske - ono, stavio mob na sto, kliza se sam ka ivici :eek: .

Generalno su svi ti proizvođači mega smorili sa tim staklenim leđima. Kontam da ovaj novi Ćomi 15 Ultra ima odličan grip sa onom fejk kožom, moram da probam kako leži u ruci.

Slazem se da su telefoni bez maske jako klizavi..I na taj nacin rizikujes da sklizne gde god bio,pa i sediste u kolima,ruka koja je suva..Mada ima drzaca u kolima pa nema potrebe za sedistem..Cekam da mi stigne zastita od sunca za telefon dok je na drzacu u kolima,za duze ture,da ga sunce ne gori...
Kinezi osmislili sve..Mozda ne toliko estetski koliko je funkcionalno da zastiti telefon od sunca..

Prilozi

• Screenshot_20250502-131902_AliExpress.png
    Screenshot_20250502-131902_AliExpress.png
    1.1 MB · Pregleda: 78
  • Screenshot_20250502-131840_AliExpress.png
    Screenshot_20250502-131840_AliExpress.png
    576.7 KB · Pregleda: 77
Kad reče u kolima da pitam ostale:
Kako vam se ponaša s25u u radu sa android auto (bežična veza)?
Meni baš brzo troši bateriju - 10% sa upaljenim navigacijom (Google maps) i muzikom (Tidal). Tada se ne greje ali ode baterija.
Ako punim kablom baš se greje, isto važi i za bežično punjenje - čak neki put izbaci upozorenje da se pregrejao i da ugasim ekran (obično ostane notifikacija od AAuto ili šta već ali na zaključanom ekranu). Šta li će tek biti kada krene toplije vreme...?

Slazem se da su telefoni bez maske jako klizavi..I na taj nacin rizikujes da sklizne gde god bio,pa i sediste u kolima,ruka koja je suva..Mada ima drzaca u kolima pa nema potrebe za sedistem..Cekam da mi stigne zastita od sunca za telefon dok je na drzacu u kolima,za duze ture,da ga sunce ne gori...
Kinezi osmislili sve..Mozda ne toliko estetski koliko je funkcionalno da zastiti telefon od sunca..
Ja imam ovako nešto za dete

Sve to stoji sa maskama i jakoj klizavosti ali braćo stvarno bez maske zaista ali zaista imam osećaj kad držim S24 Plus da držim VRHUNSKI PREMIJUM UREĐAJ KOJI JE U 95% RAME UZ RAME SA S24 ULTROM.
Kad stavim masku imam osećaj da držim gumu od 300 din. Najiskrenije.
Još ona Onyx Black boja, uhhh.
Izgleda jeb**ki. 😆😆

Овде фали само мохито уз сунцобран 🍸

Nazad
Vrh Dno