nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 565
Tako jeOvo što pišete da Volte radi na A1 podrazumeva da je potreban shizuku, tj da pre nije radilo ni sa shizuku a sad radi?
Tako jeOvo što pišete da Volte radi na A1 podrazumeva da je potreban shizuku, tj da pre nije radilo ni sa shizuku a sad radi?
Što je tako posebno kod Pixela da mora Google poseb no objaviti prodaju Pixela na nekom tržištu kako bi funkcije telefona (VoLTE) radile?Kada oficijelno dođu na naše tržište. Tako da verovatno nikada
Jel sizuku mora uvek aktivan da bude? Ja i pored toga sto nije aktivan imam HD pozive u listi poziva i pisalo je IMS registered kada sam posle restarta oper poterao app.Mislim da ti je bilo dovoljno samo da stikliras enable Volte.
Koje uputstvo za shizuku?Pisalo se dosta po forumu, ali evo da napišem opet. Na MTS sam, 8pro imam od novembra. Ne pamtim da sam ikada imao problem sa shizuku i volte.
Prva stvar koju sam uradio kada sam kupio telefon je kompletni apdejt sistema (pre nego što sam stavio karticu). Nakon stavljanja kartice, instalacija shizuku i odradio sve po uputstvu.
Sada čim vidim da postoji apdejt, odmah ga pokrenem. Nakon toga (posle svakog restarta), moram opet da odem u developer op, da aktiviran wifi debug, uparivanje i pokretanje servisa.
Ako postoji način da aktiviran nešto dodatno da ne moram posle restarta da radim sve ovo, bio bih zahvalan da neko napiše.
Sve radi bez problema.
U međuvremenu sam ubacio i eSim Yettel, isto radi bez problema.
![]()
pixel-volte-patch/README.en.md at main · kyujin-cho/pixel-volte-patch
Pixel IMS: Rootless replacement for Tensor Pixel VoLTE patch - kyujin-cho/pixel-volte-patchgithub.com
![]()
pixel-volte-patch/README.en.md at main · kyujin-cho/pixel-volte-patch
Pixel IMS: Rootless replacement for Tensor Pixel VoLTE patch - kyujin-cho/pixel-volte-patchgithub.com
Posle svakog apdejta samo, ne posle restarta fona.Ovde se navodi da ako se koristi WiFi opcija nije potrebno rutovanje ali pise da je potrebno da se pokrece posle svako rebutovanja.
A neko je ovde napisao da hack radi do sledece nadogradnje?
Hahahahaha... Možeš misliti koliko je dobar telefon kada i pored svih tih zezancija ljudi kupuju taj telefon 😂🤣😂🤣Nema šta, zgadili su mi ovaj telefon sa tim *******cijama oko mreže. Razmišljao sam da kupim, ali ne vrijedi toliko mozgati oko telefona koji i nije jeftin, lakše ga zaobići.
Iako se mobilni telefoni koriste za milion drugih stvari, u osnovi je to telefon. I ta funkcija telefona mora da bude perfektna. A da ne pričam za te pare, koliko koštaju Pikseli. I to je veći problem od Šaomijevog (nekada, vjerovatno ne više) senzora blizine koji brljavi. *** budeš nedostupan i bez mreže, koliko god dobra kamera bila, ne vrijedi kad osnovnu stvar ne radi.
I to je po svemu sudeći individualno. Kod mene traži da se pokrene servis posle svakog restarta. Ali dobra stvar je ta, što ja gotovo nikada ne restartujem telefon 😝Posle svakog apdejta samo, ne posle restarta fona.
Odradi samo, pokretanje shizuku, uparivanje preko wireless debug, start shizuku, u ims enable volte i tjt. Bukvalno samo te korake i miran si do sledećeg apdejta sistema. Zanemari sve ostalo što piše tu.
Koje uputstvo za shizuku?
Moguće da je zato što ja imam 7 Pro, pa je možda i do modela.Hahahahaha... Možeš misliti koliko je dobar telefon kada i pored svih tih zezancija ljudi kupuju taj telefon 😂🤣😂🤣
Ja moram priznati da se nisam informisao pre kupovine, gledao sam samo sajtove sa karakteristikama telefona. Ovde sam došao tek nakon što sam već kupio telefon i moram priznati rešio sam skoro sve probleme. Sada tel radi dobro, nemam signal drop, imam VoLTE i brutalnu kameru.
Ali da nije prijatno iskustvo kada skontaš da si kupio fotoaparat, a ne telefon - nije. 🤷♂️
I to je po svemu sudeći individualno. Kod mene traži da se pokrene servis posle svakog restarta. Ali dobra stvar je ta, što ja gotovo nikada ne restartujem telefon 😝
Imaš u samoj aplikaciji step-by-step guide.
Za sada, barem kod mene, vec tri godine i svakog meseca novog apdejta, 2 velike verzije androida, radi sve bolje i bolje sto se tice mreze.Zayebano je kad zavisis od nekog Suzukija. Sutra sa nekim update-om to Google moze ukinuti ili otezati, jer svaka nova verzija nova ogranicenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari